Przez zoladek do... dziecka! ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
znalazłam orzechy brazylijskie!!! sa pyszne!! polecam. (sa tez oczywiscie drogie jak cholera)
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Idgie wrote:Dziewczyny,te orzechy brazylijskie to przed czy po owulce?
Jakie one maja dzialanie?
Podobno na endometrium dobrze wplywaja, wiec przed owulacja. Kup troche na probe jak nie jadlas nigdy. Ja, moj malz z reszta rowniez, nie jestesmy zwolennikami tego smaku. Nie lubie ich, ale przed transferem jadlam... -
Idgie wrote:No wlasnie podjadam, nie sa zle.
Ale ja kurcze juz w II fazie jestem.
Zle nie, ale jadlam smaczniejsze orzechy niz te
P.s. bez problemu sa do kupienia w Lidlach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 22:48
Idgie lubi tę wiadomość
-
Idgie wrote:Ja w zwyklym Społem kupilam.
Kurcze, to moze powinnam je odstawic i zostac na ananasie i morelach. No i lekach...
W Lidlu tańsze Tylko uwaga, ja się niedawno uczuliłam na brazylijskie
Mnóstwo minerałów, dobre tłuszcze... Taki orzech wartościowa sprawa, choć kaloryczna. Więc czemu niby miałabyś go nie jeśc po owu?
-
KASIKK wrote:Hej a mam takie pytanie moze sie wypowiecie jal często sie staracie codziennie czy moze macie inny system?
Pytasz, jak często staramy się jeść orzechy? Ciężko stwierdzić, zapewne każda dziewczyna ma inny system. Ja lubię i wcinam jak akurat wpadną mi w rękę.Idgie, Anatolka, mar lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:W Lidlu tańsze Tylko uwaga, ja się niedawno uczuliłam na brazylijskie
Mnóstwo minerałów, dobre tłuszcze... Taki orzech wartościowa sprawa, choć kaloryczna. Więc czemu niby miałabyś go nie jeśc po owu?
Kurcze, wczoraj mnie wargi zaczely piec i sie zastanawialam,czy to nie od tych orzechow, choc ja tfu tfu nie mam alergii na orzechy.
Wczoraj "bawilam sie" swoja warga i odgryzlam sobie jakas skorke do krwi i moze stad to podraznienie po orzechu sie zrobilo (hope so).
Ja juz glupieje, co jesc i kiedy
Chce,zeby mi sie jajeczko zagniezdzilo, chce tam wszystko rozpulchnic i ukrwic, zeby maluch mial wygodnie08.09 - transfer
-
zuzzi wrote:W Lidlu tańsze Tylko uwaga, ja się niedawno uczuliłam na brazylijskie
Przed w sensie na "ulepszenia", o których Idge szczególnie myślała w ogóle to jak najbardziej można zajadać cały czas
Orzechy na plemniki dla faceta też. Na endo też - na wątku IVF podnosimy spożycie znacznieIdgie lubi tę wiadomość
-
zastanawiam się jak to jest w przypadku takim jak ja kiedy mam endometriozę... endometrioza polega na zbyt nadmiernym rozroście endometrium, a te orzechy wpływają na jego wzrost... więc jakbym zaczęła je jeść to niedługo moje endometrium rozrośnie się do gardła, jak myślicie?
Idgie, zwei_kresken lubią tę wiadomość