Przyszłe i teraźniejsze mamy z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodze do dr Ochmanskiej, mam zespol policystycznych jajnikow, udalo mi sie w 3 cyklu po laparoskopii, tylko ze w pierwszym po laparoskopii z wspomagaczami z clo i pregnyl. Ide we wtorek na usg- oby juz cos bylo widac i oby wszytsko bylo w porzadku
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Widze, ze watek odzyl;)
Ailatan, gratuluje:) A z wizyta nie lepiej poczekac jeszcze 2 tygodnie i zobaczyc odrazu serducho? -
liloe wrote:To widzę, że u dr Ochmańskiej niewiele się zmieniło...Ja trafiłam do dr Kubiaczyk-Paluch i jestem jej pacjentką od 1,5 roku. Obecnie prowadzi moją ciążę. Wizyty do tanich nie należą, ale jest dyspozycyjna właściwie 7 dni w tygodniu i skuteczna. Obecnie prowadzi moją ciążę. Jeśli chciałabyś wiedzieć coś więcej, pytaj na priv
Też polecam My tu z Liloe obie ciąże prowadziłyśmy i jesteśmy zadowolone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Mogę dołączyć?
Jestem z Poznania.
W styczniu dowiedziałam się, że serce mojego dziecka przestało bić - ciąża obumarła (12 tydzień ciąży )
Od marca staramy się o dziecko. Ale bezskutecznie
Mierzę temperaturę, robię testy owulacyjne, badam śluz...
W ciąży okazało się, że mam TSH powyżej normy i od tamtej pory biorę Eutyrox. Po poronieniu przed okresem pojawiają się plamienia 2 dni przed krwawieniem, zrobiłam prolaktynę i mam ponad normę i biorę od tego cyklu Bromergon.
Pragniemy dziecka ale nie wiemy czemu nie wychodzi
Dziś byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa. Byłam u niego pierwszy raz i pierwszy raz na NFZ.
Zbadał mnie i powiedział, że ze względu na fakt, iż to mój 17 dzień cyklu, nie jest w stanie określić czy owulacja była. Jednak według grubości endometrium jestem już w drugiej fazie cyklu. Na podstawie obrazu usg wykluczył też PCO o które się bałam.