Przyszłe i teraźniejsze mamy z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPotwierdzam, na polnej zrobisz w ciągu jednego dnia. Rano oddajesz krew (od 7:00), wyniki odbierasz od 15:00. Cena chyba 19 zł.
Zanim pójdziesz do punktu pobrań idziesz do kasy i tam płacisz.Odbiór wyników też w kasie. Wejście od Jackowskiego, nie od polnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 19:05
kredeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Dziewczyny, znacie moze endokrynologa (sesnownego), ktory przyjmnie mnie od reki?
Tyle wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:45
Natka88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jestem obecnie w 7 tygodniu ciąży. Wszystko jest ok, tyle że jakiś czas temu wykupiliśmy z mężem lot do Włoch na wrzesień, a to będzie jeszcze I trymestr i mam obawy co do lotu... Chciałabym ubiegać się o zwrot kosztów, ale potrzebuję zaświadczenie od lekarza, że nie mogę lecieć z powodu ciąży. Czy znacie lekarza, który bez problemu coś takiego wystawi?
Ciążę prowadzę w Enel-Medzie i tam nie chcą mi wystawić takiego zaświadczenia, bo ciąża rozwija się prawidłowo...Kolorowa -
KolorowaDziewczyna wrote:Dziewczyny, jestem obecnie w 7 tygodniu ciąży. Wszystko jest ok, tyle że jakiś czas temu wykupiliśmy z mężem lot do Włoch na wrzesień, a to będzie jeszcze I trymestr i mam obawy co do lotu... Chciałabym ubiegać się o zwrot kosztów, ale potrzebuję zaświadczenie od lekarza, że nie mogę lecieć z powodu ciąży. Czy znacie lekarza, który bez problemu coś takiego wystawi?
Ciążę prowadzę w Enel-Medzie i tam nie chcą mi wystawić takiego zaświadczenia, bo ciąża rozwija się prawidłowo...Natka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKolorowaDziewczyna wrote:Dziewczyny, jestem obecnie w 7 tygodniu ciąży. Wszystko jest ok, tyle że jakiś czas temu wykupiliśmy z mężem lot do Włoch na wrzesień, a to będzie jeszcze I trymestr i mam obawy co do lotu... Chciałabym ubiegać się o zwrot kosztów, ale potrzebuję zaświadczenie od lekarza, że nie mogę lecieć z powodu ciąży. Czy znacie lekarza, który bez problemu coś takiego wystawi?
Ciążę prowadzę w Enel-Medzie i tam nie chcą mi wystawić takiego zaświadczenia, bo ciąża rozwija się prawidłowo...Natka88 lubi tę wiadomość
-
Witam Poznanianki. Widzę, że większość z Was już zaciążona
Ja zaczęłam ponowne starania w lipcu po stracie Synka w 22tc w styczniu
Podczytuję Was czasami i widziałam, że pisała któraś z was o dr Kubiaczyk-Paluch. Jestem po pierwszej wizycie u niej, jak na razie ok. Czy może ktoś napisać coś więcej o pani dr?
Wcześniej leczyłam się u Derwicha, świetny specjalista w leczeniu niepłodności, ale na ostatnich wizytach zauważyłam, że boi się prowadzić mnie po stracie dziecka i po operacji na szyjce macicy, nie powiedział tego bezpośrednio, ale dało się wyczuć.
Powodzenia dla wszystkich ziomalek -
Narinka wrote:Witam Poznanianki. Widzę, że większość z Was już zaciążona
Ja zaczęłam ponowne starania w lipcu po stracie Synka w 22tc w styczniu
Podczytuję Was czasami i widziałam, że pisała któraś z was o dr Kubiaczyk-Paluch. Jestem po pierwszej wizycie u niej, jak na razie ok. Czy może ktoś napisać coś więcej o pani dr?
Wcześniej leczyłam się u Derwicha, świetny specjalista w leczeniu niepłodności, ale na ostatnich wizytach zauważyłam, że boi się prowadzić mnie po stracie dziecka i po operacji na szyjce macicy, nie powiedział tego bezpośrednio, ale dało się wyczuć.
Powodzenia dla wszystkich ziomalek
Teraz dopiero zauważyłam, że padło pytanie o dr Kubiaczyk. Ja prowadziłam całą ciążę u niej. Jest dobrym specjalistą. Jak jest potrzeba, to przyjmie świątek piątek czy niedziela. Odpowiada na smsy, także kontakt jest na bieżąco. Ja miałam zagrożoną ciążę, krwawiłam i wyszłyśmy z tego jakoś. Mogę ją naprawdę polecić.Narinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fisia, tak, można o każdej porze, w zeszłym roku byłam nawet późnymi wieczorami i w niedziele, bo tak akurat mi wypadało 48 h. Tylko nie do końca wiem jak wygląda sprawa z wykupieniem badania, bo ja zawsze miałam już wykupione wcześniej w kasie. Nie mam pojęcia, czy jest taka opcja, że idziesz od razu na badanie i tam opłacasz. 19 zł