Przyszłe i teraźniejsze mamy z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPotwierdzam, na polnej zrobisz w ciągu jednego dnia. Rano oddajesz krew (od 7:00), wyniki odbierasz od 15:00. Cena chyba 19 zł.
Zanim pójdziesz do punktu pobrań idziesz do kasy i tam płacisz.Odbiór wyników też w kasie. Wejście od Jackowskiego, nie od polnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 19:05
kredeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaciejewska-Jeske to ginekolog-endokrynolog. Ponoć jest ok i raczej przyjmuje na bieżąco, trzeba jednak czekać w poczekalni. Wizyta chyba 150 zł. Ja chodzę do dr Waligórskiej w Cordisie - zadzwoń, może jest wolny termin.Natka88 wrote:Dziewczyny, znacie moze endokrynologa (sesnownego), ktory przyjmnie mnie od reki?
Tyle wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:45
Natka88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jestem obecnie w 7 tygodniu ciąży. Wszystko jest ok, tyle że jakiś czas temu wykupiliśmy z mężem lot do Włoch na wrzesień, a to będzie jeszcze I trymestr i mam obawy co do lotu... Chciałabym ubiegać się o zwrot kosztów, ale potrzebuję zaświadczenie od lekarza, że nie mogę lecieć z powodu ciąży. Czy znacie lekarza, który bez problemu coś takiego wystawi?
Ciążę prowadzę w Enel-Medzie i tam nie chcą mi wystawić takiego zaświadczenia, bo ciąża rozwija się prawidłowo...Kolorowa -
to może warto lecieć do tych włoch zobaczyć cos zanim sie dzidzia urodzi, jeśli nie ma przeciwskazań?KolorowaDziewczyna wrote:Dziewczyny, jestem obecnie w 7 tygodniu ciąży. Wszystko jest ok, tyle że jakiś czas temu wykupiliśmy z mężem lot do Włoch na wrzesień, a to będzie jeszcze I trymestr i mam obawy co do lotu... Chciałabym ubiegać się o zwrot kosztów, ale potrzebuję zaświadczenie od lekarza, że nie mogę lecieć z powodu ciąży. Czy znacie lekarza, który bez problemu coś takiego wystawi?
Ciążę prowadzę w Enel-Medzie i tam nie chcą mi wystawić takiego zaświadczenia, bo ciąża rozwija się prawidłowo...
-
nick nieaktualnyAle dlaczego nie chcesz lecieć skoro jest ok? Nie możesz od samego poczęcia tak się schizowac bo co będzie jak dziecko się urodzi.. zdrowej ciąży nawet siekierą nie zabijesz.. ja juz w 3 trymestrze ciąża z powikłaniami bo przy pcos a ciągle gdzieś podróżuje.. dopóki lekarz mówi ze jest ok i tylko spokojnie to należy słuchać.. co będziesz siedzieć w domu i zastanawiać się czy nie poronisz zaraz.. bezsensu..KolorowaDziewczyna wrote:Dziewczyny, jestem obecnie w 7 tygodniu ciąży. Wszystko jest ok, tyle że jakiś czas temu wykupiliśmy z mężem lot do Włoch na wrzesień, a to będzie jeszcze I trymestr i mam obawy co do lotu... Chciałabym ubiegać się o zwrot kosztów, ale potrzebuję zaświadczenie od lekarza, że nie mogę lecieć z powodu ciąży. Czy znacie lekarza, który bez problemu coś takiego wystawi?
Ciążę prowadzę w Enel-Medzie i tam nie chcą mi wystawić takiego zaświadczenia, bo ciąża rozwija się prawidłowo...
-
Witam Poznanianki. Widzę, że większość z Was już zaciążona

Ja zaczęłam ponowne starania w lipcu po stracie Synka w 22tc w styczniu
Podczytuję Was czasami i widziałam, że pisała któraś z was o dr Kubiaczyk-Paluch. Jestem po pierwszej wizycie u niej, jak na razie ok. Czy może ktoś napisać coś więcej o pani dr?
Wcześniej leczyłam się u Derwicha, świetny specjalista w leczeniu niepłodności, ale na ostatnich wizytach zauważyłam, że boi się prowadzić mnie po stracie dziecka i po operacji na szyjce macicy, nie powiedział tego bezpośrednio, ale dało się wyczuć.
Powodzenia dla wszystkich ziomalek
-
Narinka wrote:Witam Poznanianki. Widzę, że większość z Was już zaciążona

Ja zaczęłam ponowne starania w lipcu po stracie Synka w 22tc w styczniu
Podczytuję Was czasami i widziałam, że pisała któraś z was o dr Kubiaczyk-Paluch. Jestem po pierwszej wizycie u niej, jak na razie ok. Czy może ktoś napisać coś więcej o pani dr?
Wcześniej leczyłam się u Derwicha, świetny specjalista w leczeniu niepłodności, ale na ostatnich wizytach zauważyłam, że boi się prowadzić mnie po stracie dziecka i po operacji na szyjce macicy, nie powiedział tego bezpośrednio, ale dało się wyczuć.
Powodzenia dla wszystkich ziomalek
Teraz dopiero zauważyłam, że padło pytanie o dr Kubiaczyk. Ja prowadziłam całą ciążę u niej. Jest dobrym specjalistą. Jak jest potrzeba, to przyjmie świątek piątek czy niedziela. Odpowiada na smsy, także kontakt jest na bieżąco. Ja miałam zagrożoną ciążę, krwawiłam i wyszłyśmy z tego jakoś. Mogę ją naprawdę polecić.
Narinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fisia, tak, można o każdej porze, w zeszłym roku byłam nawet późnymi wieczorami i w niedziele, bo tak akurat mi wypadało 48 h. Tylko nie do końca wiem jak wygląda sprawa z wykupieniem badania, bo ja zawsze miałam już wykupione wcześniej w kasie. Nie mam pojęcia, czy jest taka opcja, że idziesz od razu na badanie i tam opłacasz. 19 zł

29.10.2014