WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie o wczesne objawy ciąży
Odpowiedz

Pytanie o wczesne objawy ciąży

Oceń ten wątek:
  • Roksana93 Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JulaJula wrote:
    Mnie dzisiaj obudził ból podbrzusza jak zawsze na okres więc już testu nie robiłam. Czekam na @, bo narazie tylko ból czuje.

Może to jednak nie to 😉 trzymam kciuki,dawaj znac

Rox
  • Roksana93 Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja to Wam powiem,że ja to sfiksowalam już do reszty... 4 dni temu również odbył się stosunek i teraz będę pewnie jak głupia robić testy 😭 chociaż wiem że to niemożliwe, bo ani miesiączki nie było ani śluzu jakiegoś konkretnego ... Lekarz dopiero 27go stycznia,oszaleje do reszty ... Chyba że 🐒 przyjdzie.... Temperature mam ciągle podwyższoną.

Rox
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roksana93 wrote:
    Dziewczyny ja to Wam powiem,że ja to sfiksowalam już do reszty... 4 dni temu również odbył się stosunek i teraz będę pewnie jak głupia robić testy 😭 chociaż wiem że to niemożliwe, bo ani miesiączki nie było ani śluzu jakiegoś konkretnego ... Lekarz dopiero 27go stycznia,oszaleje do reszty ... Chyba że 🐒 przyjdzie.... Temperature mam ciągle podwyższoną.
    A długo się starasz że tak panikujesz? U nas leci już 5 miesiąc, najpierw panikowałam ale jak się przekonałam że można sobie wmówić albo okres tak może też nadchodzić to czekam chociaż na dzień okresu 😅 teraz się dziwnie czuję aż zaskoczona jestem bo odpuściłam ten miesiąc bo był nerwowy i mało było a nawet nie wiem czy w dobrym czasie ale czekam na termin i jak nic nie wyjdzie to wtedy ewentualnie zatestuje, szkoda mi kasy na tyle testów 😂

• Roksana93 Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, staraniem tego nie mogę nazwać ... u mnie sytuacja polega na tym że ja chcę bardzo mocno,a mąż niekoniecznie... Wiesz,odchowane już dzieci i takie głupie gadanie,a ja czuję że moja rola nie jest jeszcze zakończona i że muszę i potrzebuje bardzo

Diancia99 lubi tę wiadomość

Rox
  • Roksana93 Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam wiele osób które właśnie starały się bardzo, mieli już wyznaczone w klinikach terminy,a tu nagle zaskoczyło samo, bo to jednak nerwy,stres bardzo na to wpływają źle.

Rox
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roksana93 wrote:
    Hmmm, staraniem tego nie mogę nazwać ... u mnie sytuacja polega na tym że ja chcę bardzo mocno,a mąż niekoniecznie... Wiesz,odchowane już dzieci i takie głupie gadanie,a ja czuję że moja rola nie jest jeszcze zakończona i że muszę i potrzebuje bardzo
    My staramy się o pierwsze, ale mój raz chce raz nie i myśli że będzie kiedy on będzie chciał a to tak nie działa więc myślę a niech się dzieje co chce co ja mogę, może się kiedyś doczekam 😅

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roksana93 wrote:
    Znam wiele osób które właśnie starały się bardzo, mieli już wyznaczone w klinikach terminy,a tu nagle zaskoczyło samo, bo to jednak nerwy,stres bardzo na to wpływają źle.
    Oj tak to prawda 🙈

• JulaJula Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku też świrowałam, doszukiwałam się objawów po każdej owulacji. Ale jakoś już siły na to opadły, teraz tylko testuję zbyt często chociaż z każdym cyklem z coraz mniejszą częstotliwością :D

• Roksana93 Debiutantka

Wysłany: 17 stycznia, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mam straszny ból brzucha do tego biegunka masakra,mam nadzieję że to już miesiączka .... A jak u Was dziewczyny?

Rox
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JulaJula wrote:
    Ja na początku też świrowałam, doszukiwałam się objawów po każdej owulacji. Ale jakoś już siły na to opadły, teraz tylko testuję zbyt często chociaż z każdym cyklem z coraz mniejszą częstotliwością :D
    Ja to jednak za spokojna bo mimo że czuje się różnie to i tak czekam wiernie do odpowiedniego dnia 😅

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roksana93 wrote:
    Dziś mam straszny ból brzucha do tego biegunka masakra,mam nadzieję że to już miesiączka .... A jak u Was dziewczyny?
    Ja wciąż wiem że nic nie wiem i czekam na dzień 🐒

• JulaJula Debiutantka

Wysłany: 17 stycznia, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 🐒 już się rozkręciła, wiec może w kolejnym cyklu się uda :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 08:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JulaJula wrote:
    U mnie 🐒 już się rozkręciła, wiec może w kolejnym cyklu się uda :/
    Powodzenia 🤗 ja niby jeszcze mam prawie tydzień do niej więc się okaże 🙈

• JulaJula Debiutantka

Wysłany: 17 stycznia, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Powodzenia 🤗 ja niby jeszcze mam prawie tydzień do niej więc się okaże 🙈

Ale za Was trzymam kciuki 🤞

• Roksana93 Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś nadeszła...

Rox
  • JulaJula Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roksana93 wrote:
    U mnie dziś nadeszła...
    Trzymaj się ♥️

• Roksana93 Debiutantka

Wysłany: 31 stycznia, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Ja wciąż wiem że nic nie wiem i czekam na dzień 🐒

Gratuluję kochana!!!!

Rox
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ