REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Robię w diagnostyce a wyniki na stronie sprawdzam co godzinę mimo tego ,że wiem ,że to nie ma sensu , u nas wszystkie hormony idą na Wrocław i tam są badane. Na miejscu robią tylko same podstawy czyli np morfologie , lipidogram itp. Na wszystko inne niestety trzeba czekać co strasznie denerwuje
Ale lipa! ja też robię w diagnostyce... i np idę o 10 na pobranie a o 16 mam już wyniki na stronie... a jak walczyłam z e.coli w ciąży to miałam już po 2 dniach wyniki gdzie w innych labo 5 dni się czeka -
letty wrote:Ale lipa! ja też robię w diagnostyce... i np idę o 10 na pobranie a o 16 mam już wyniki na stronie... a jak walczyłam z e.coli w ciąży to miałam już po 2 dniach wyniki gdzie w innych labo 5 dni się czeka
W mojej NFZowskiej przychodni zauważyłam, że ODSYŁAJĄ do diagnostyki. I co? Babeczka poinformowała mnie, że wyniki bety miałabym po.... 5 dniach (w Wawie...).
Morwa - ściskam Cię mocno :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 22:35
-
nick nieaktualny
-
Morwa nie martw się, bo to nie pomoże moja beta nie przyrastała książkowo... była za wysoka i nie rosła prawidłowo... też miałam czarne myśli, że jest coś nie tak... w 6 tyg był pęcherzyk... a w nim... kropka, która mogła być wszystkim i niczym... a w 8 tyg pokazało się dzieciątko i bijące serducho. Głowa do góry
pirelka, Bratek lubią tę wiadomość