REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny wreszcie po roku starań nam się udało jestem w czwartym tygodniu i 4 dniu ciąży wg miesiączki a wg beta hcg koniec trzeciego tygodnia. Moje drogie pomóżcie kiedy wybrać się do lekarza żeby już serduszko byłowwidać???
blondyna5555, bizona, kattalinna, Morwa, ewelinka2210, Vesper, Blondik, Migracja, Kjopa3, Emilia77 lubią tę wiadomość
TakaSobie -
Podam moje objawy : okres trwał 12 dni. Z tym ze na 5 dzień nie było nic a później od 6 dnia plamienia co by mogło sugerować ze zaszłam w ciaze w 1 dzień cyklu wtedy było przytulanko nie było tak fest tego okresu hehe plamienie inplantacja w 6 dniu przez kolejne dni. Taka Brązowa maź czasem. W 7 dniu ból brzucha zawroty głowy mdłości i tak do dzisiaj. Od 7 dnia także powoli coraz mocniej ból piersi. Parę dni temu doszedł głód. A w brzuszku mam wrażenie ze jakaś piłeczkę mam powodzenia i wytrwałości wszystkim staraczkom życzę jeszcze jedna sprawa w tym cyklu całkowity luz i rozluźnienie. Olałam temperatury i nie myślałam o tym. A przez kilka dni mnie tak brzuch bolał i biegunka raz i zaparcia ze dwa dni płakałam bo myślałam że zachorowałam na rakaTakaSobie
-
nick nieaktualnyTakaSobie wrote:Cześć dziewczyny wreszcie po roku starań nam się udało jestem w czwartym tygodniu i 4 dniu ciąży wg miesiączki a wg beta hcg koniec trzeciego tygodnia. Moje drogie pomóżcie kiedy wybrać się do lekarza żeby już serduszko byłowwidać???
-
Gratuluję!!!
Między 6-7 tygodniem niby widać serduszko, chociaż pewnie u każdej jest inaczej, ja bym poszła od razu do ginekologa mimo że jest jeszcze wcześnie, ja byłam u ginekologa w 5 tygodniu, ale teraz bym poszła nawet wcześniej.
Jak nie miałaś problemów z ciążą czy ze zdrowiem to nie musisz się obawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:51
-
nick nieaktualny
-
TakaSobie wrote:Podam moje objawy : okres trwał 12 dni. Z tym ze na 5 dzień nie było nic a później od 6 dnia plamienia co by mogło sugerować ze zaszłam w ciaze w 1 dzień cyklu wtedy było przytulanko nie było tak fest tego okresu hehe plamienie inplantacja w 6 dniu przez kolejne dni. Taka Brązowa maź czasem (...)
serdecznie gratuluję Ci ciąży!!
ale coś tu chyba namieszałaś, bo jeśli twierdzisz, ze zaszłaś w ciążę 1 dnia cyklu podczas słabego krwawienia, i implantacja zarodka wystąpiła przed domniemaną owulacją to chyba jesteś następczyną Maryi Panny....
albo ja już cos źle czytamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:13
Mona_M, mana, Blondik, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama 2 wrote:TakaSobie wrote:Podam moje objawy : okres trwał 12 dni. Z tym ze na 5 dzień nie było nic a później od 6 dnia plamienia co by mogło sugerować ze zaszłam w ciaze w 1 dzień cyklu wtedy było przytulanko nie było tak fest tego okresu hehe plamienie inplantacja w 6 dniu przez kolejne dni. Taka Brązowa maź czasem (...)
serdecznie gratuluję Ci ciąży!!
ale coś tu chyba namieszałaś, bo jeśli twierdzisz, ze zaszłaś w ciążę 1 dnia cyklu podczas słabego krwawienia, i implantacja zarodka wystąpiła przed domniemaną owulacją to chyba jesteś następczyną Maryi Panny....
albo ja już cos źle czytam[/QUOTE
Ja zle napisałam. Zaszłam na 100 procent w pierwszy dzień krwawienia ale nie jestem pewna czy to był okres czy krwawienie środcykliczne gdyż okres spóźnia się ponad tydzień. A prędzej nie było możliwości bo nie było starań.TakaSobie -
nick nieaktualnyemaj wrote:Właśnie też nieogarniam - TakaSobie musiałaś zajść wcześniej i ten okres to nie był okres
-
no właśnie Taka to sobie zachodzi w ciążę...taka co bladego pojęcia nie ma co i jak...
emaj pożycz mina dziś swój wełniany uniform, muszę się schować!
taka sobie, gdybyś zaszła w 1 dzień cyklu jak piszesz to byłabyś w tym 4 tyg ciąży...ale jeśli to było krwawienie śródcykliczne i zaszłabyś w poprzednim cylku to byłabyś gdzieś już w 5-6 tyg...
ale piszesz, ze się nie starałaś....
nie wiem, ciesz się ciążą, zdrowia dużo życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:23
mana, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakaSobie wrote:Spóźnił się miało być. Wogole co to za teksty o Mari Panny ja się cieszę chce się swoimi przeżyciami podzielić a wy takie teksty i wogole co to za tekst ze ja mam się nie cieszyć?
I tu pojawia się wątek Niepokalanego poczęcia.mana, pepsunieczka, Blondik, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość