REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Morwa rozbroiły mnie Twoje obrazki szczególnie ten ostatni
-
Hej Dziewczyny!
Wszystkim nowym Mamusiom i ich fasoleczkom życzę dużo zdrowia, a pozostałym smacznego wina
Pojawiam się po dłuższej nieobecności. U mnie potwierdzone, beta nie przyrasta prawidłowo i czekam na koniec. Niestety ciągle odczuwam dolegliwości ciążowe i całkowicie mnie to rozstraja Chciałabym mieć to już za sobą
Byłam u lekarza, dostałam skierowanie na kariotypy i zespół antyfosfolipidowy. Sama już nie wiem, sił mam coraz mniej. Ale pewnie zrobię te wyniki. Najbardziej boję się że znowu nic nie wyjdzie i dalej nie będę wiedziała co jest przyczyną naszych niepowodzeń.
Pozdrawiam Was serdecznie! -
a ja się pochwalę, że już w domu. potworniak zakończył swój żywot, część jajnka się uchowała czyli jest bardzo dobrze! będzie jeszcze lepiej jak przestanie boleć i będę mogła normalnie chodzić, ale już mam to z głowy!
trzymam kciuki za sikające na patyki!emaj, ewelinka2210, przyszła mama 2, kattalinna, Bratek, Morwa, Musik, pepsunieczka, Mona_M, Karolina_karolina, Kjopa3, Vesper lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Hrabina, przytulam mocno, choć mogę tylko wirtualnie (((
Mam nadzieję, że badania dadzą odpowiedź i następnym razem finał będzie taki, o jakim każda marzy :-* A teraz... nic mądrego powiedzieć się nie da, taka prawda. Bądź silna i mam nadzieję, że jak najszybciej będzie po...
dotik - uffffff, baaaardzo dobre wieści -
dotik wrote:a ja się pochwalę, że już w domu. potworniak zakończył swój żywot, część jajnka się uchowała czyli jest bardzo dobrze! będzie jeszcze lepiej jak przestanie boleć i będę mogła normalnie chodzić, ale już mam to z głowy!
trzymam kciuki za sikające na patyki!
http://iv.pl/images/65067894970801622291.gif
Życzę teraz szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiego zaciążenia a ciocia Morwa będzie zarażać Cię regularnie aż do skutkidotik lubi tę wiadomość
-
Hrabina, dziewczyny już w sumie wszystko napisały, wspieram wirtualnie!! zdiagnozować się powinnaś, bo to dużo powie i pozwoli następną ciążę już donosić do końca. bo masz się nie poddawać!!!!!
dzięki Dziewczyny teraz dojdę do siebie i też się będę diagnozować, trafiłam chyba do dobrego gienka więc jestem dobrej myśliBratek, Vesper lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Moja dzisiejsza beta przed jutrzejszą wizytą to 9084 na progesteron jeszcze czekam Proszę trzymać kciuki żeby zobaczyła jutro swoją małą fasolkę
Bratek, kattalinna, Morwa, pepsunieczka, Kjopa3, emaj, blondyna5555, Klaudia90, kirys, JoHanna, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny