Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • Vesper Autorytet
    Postów: 2378 1813

    Wysłany: 23 października 2015, 00:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny, Kirys <3 wspaniałe bety, graty serdeczne!!!

    Karolina, gratuluję!!! wygląda na to, że recepta pojawiła się w dobrym momencie. Beta, progesteron i lekarz jak najszybciej! będzie dobrze!

    Morwa, kciukam za Twoje dobre wyniki. Niech moc będzie z Tobą <3!

    kirys lubi tę wiadomość

    staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

  • gosssiagabrysiowa Autorytet
    Postów: 269 174

    Wysłany: 23 października 2015, 01:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka ja też widze kreske...ale super. gratuluje

    f2w33e3kcrry2bu4.png

  • Karolina_karolina Autorytet
    Postów: 289 350

    Wysłany: 23 października 2015, 08:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś test z rana tez taki jak poprzednie z blado różowa druga kreska, okresu jak nie było tak nie ma. Zraz jade na badania. Stres jak nie wiem. Proszę o trzymanie kciuków :)

    kattalinna, JennyXS, Migracja, Morwa, pepsunieczka, ewelinka2210, Vesper, Kjopa3, Emilia77 lubią tę wiadomość

    hchygox1kst10j9v.png
  • opóźniona Autorytet
    Postów: 1834 1232

    Wysłany: 23 października 2015, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki <3


    Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

  • Musik Autorytet
    Postów: 282 247

    Wysłany: 23 października 2015, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:55

    kirys lubi tę wiadomość

  • opóźniona Autorytet
    Postów: 1834 1232

    Wysłany: 23 października 2015, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musik
    3dc LH, FSH, Estradiol
    21-22 dc lub 7 dpo progesteron, estradiol
    Testosteron, prolaktyna i TSH dowolny dzień cyklu.

    Takie miałam zalecenia od mojego profesora.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 08:25


    Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

  • Karolina_karolina Autorytet
    Postów: 289 350

    Wysłany: 23 października 2015, 08:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jeszcze dodała ft3 ft4 anty tpo i anty tg
    oraz glukozę i insulinę normalna i po obciążeniu. Ja miałam właśnie taki zestaw robiony.

    hchygox1kst10j9v.png
  • Musik Autorytet
    Postów: 282 247

    Wysłany: 23 października 2015, 08:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:55

  • Karolina_karolina Autorytet
    Postów: 289 350

    Wysłany: 23 października 2015, 08:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za kciuki ♡♡♡:*

    hchygox1kst10j9v.png
  • opóźniona Autorytet
    Postów: 1834 1232

    Wysłany: 23 października 2015, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina kiedy będą wyniki?


    Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

  • Musik Autorytet
    Postów: 282 247

    Wysłany: 23 października 2015, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:55

  • opóźniona Autorytet
    Postów: 1834 1232

    Wysłany: 23 października 2015, 08:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musik tak. FT3, FT4, antyTG i antyTPO możesz razem z TSH, bo to wszystko tarczycowe.

    A na krzywą cukrową i insulinową (po obciążeniu) musisz mieć skierowanie od lekarza. Nawet prywatnie!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 08:35


    Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 października 2015, 08:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę testować 26.10.. jeśli wytrzymam do tego czasu ;)

    Morwa lubi tę wiadomość

  • Elza :) Przyjaciółka
    Postów: 115 137

    Wysłany: 23 października 2015, 09:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogłam wczoraj tu zajrzeć ... i proszę taka niespodzianka:)

    Karolina trzymam mocno kciuki:***

    Karolina_karolina lubi tę wiadomość

    f2w390bvytt6rg6m.png
  • Rosolina Autorytet
    Postów: 809 185

    Wysłany: 23 października 2015, 09:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla kolejnych II kresek!! :)

    p19uqqmzk4ecto70.png
  • Morwa Autorytet
    Postów: 16368 25185

    Wysłany: 23 października 2015, 09:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam już wyniki z wczoraj;)

    Tsh 1,59

    FT4 100% [ wynik 1.5, norma (0.9 - 1.5)]

    FT3 44.76% [ wynik 3.1, norma (2.46 - 3.89)]

    Progesteron 32,32 ng/ml

    Bratek, emaj, Vesper, Kjopa3, Emilia77 lubią tę wiadomość

    Mogę różnie Cię nazywać, ale dla mnie zawsze będziesz moim małym wielkim cudem 🥰
    cheerleaderka-emotikon-ruchomy-obrazek-0010.gif cheerleaderka-emotikon-ruchomy-obrazek-0004.gif
    Cwk2p2.png
    🍀25.05.21 -> transfer blastusia :
    8dpt -> 78
    10dpt -> 204
    13dpt -> 631
    15dpt -> 1694
    20dpt -> 8849
    27dpt -> (6t+4d) -> Mamy 6,21mm 🐞 i serduszko ❤
    (8t+1d) -> CRL 1,83 cm 🥳
    (11t+2d) -> CRL 4,66cm 🥰
    (12t+0d) -> CRL 5,7 cm, 💗 165ud/min. Zdrowy 👶🎉
  • Migracja Ekspertka
    Postów: 136 54

    Wysłany: 23 października 2015, 09:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli Morwa wszystko jest oki? :-)

    graphics-worms-675324.gif
    Aniołek 26.03.2013 [*]....
  • Elza :) Przyjaciółka
    Postów: 115 137

    Wysłany: 23 października 2015, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Mam już wyniki z wczoraj;)

    Tsh 1,59

    FT4 100% [ wynik 1.5, norma (0.9 - 1.5)]

    FT3 44.76% [ wynik 3.1, norma (2.46 - 3.89)]

    Progesteron 32,32 ng/ml

    Chyba wszystko ok?
    Morwa kiedy wybierasz się do gina?

    f2w390bvytt6rg6m.png
  • Morwa Autorytet
    Postów: 16368 25185

    Wysłany: 23 października 2015, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migracja wrote:
    czyli Morwa wszystko jest oki? :-)
    Raczej tak, zapas ft4 jest ,więc ma co Babel pobierać. Przydałoby się lepsze ft3 bo słabo t4 przekształca się w t3 stąd ta rozbieżność . Dorzucę trochę witamin, jeszcze bardziej pozmieniam dietę i jakoś osiągnę sukces ;) najpierw wizyta u doktorka a potem będę kombinować aby nie przekombinować:p zastanawiam się na dorzuceniem jednej tabletki więcej duphastonu (biorę teraz 2) ale to też po wcześniejszej konsultacji;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 10:14

    Migracja, Vesper lubią tę wiadomość

    Mogę różnie Cię nazywać, ale dla mnie zawsze będziesz moim małym wielkim cudem 🥰
    cheerleaderka-emotikon-ruchomy-obrazek-0010.gif cheerleaderka-emotikon-ruchomy-obrazek-0004.gif
    Cwk2p2.png
    🍀25.05.21 -> transfer blastusia :
    8dpt -> 78
    10dpt -> 204
    13dpt -> 631
    15dpt -> 1694
    20dpt -> 8849
    27dpt -> (6t+4d) -> Mamy 6,21mm 🐞 i serduszko ❤
    (8t+1d) -> CRL 1,83 cm 🥳
    (11t+2d) -> CRL 4,66cm 🥰
    (12t+0d) -> CRL 5,7 cm, 💗 165ud/min. Zdrowy 👶🎉
  • Morwa Autorytet
    Postów: 16368 25185

    Wysłany: 23 października 2015, 09:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza :) wrote:
    Chyba wszystko ok?
    Morwa kiedy wybierasz się do gina?
    Sama nie wiem kiedy się wybiorę . Chciałam iść w czwartek ale mój mąż coś marudzi mi o poniedziałku bo w czwartek musimy gdzieś jechać z pracy czego nie można odwołać, a ja jestem mu potrzebna. W środę doktorek nie przyjmuje, we wtorek mi nie pasuje. Więc chyba zostaje ten poniedziałek. Najchętniej to bym poszła jeszcze za tydzień ale duphaston mi się kończy w tym tygodniu co bedzie (29.10), a tego już u internisty tak jak leków na tarczyce nie wyzule :p

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 10:13

    Mogę różnie Cię nazywać, ale dla mnie zawsze będziesz moim małym wielkim cudem 🥰
    cheerleaderka-emotikon-ruchomy-obrazek-0010.gif cheerleaderka-emotikon-ruchomy-obrazek-0004.gif
    Cwk2p2.png
    🍀25.05.21 -> transfer blastusia :
    8dpt -> 78
    10dpt -> 204
    13dpt -> 631
    15dpt -> 1694
    20dpt -> 8849
    27dpt -> (6t+4d) -> Mamy 6,21mm 🐞 i serduszko ❤
    (8t+1d) -> CRL 1,83 cm 🥳
    (11t+2d) -> CRL 4,66cm 🥰
    (12t+0d) -> CRL 5,7 cm, 💗 165ud/min. Zdrowy 👶🎉
‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego