Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • emaj Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:36

Morwa lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Robimy imprezę w ten weekend ? Kto ma ochotę w sobotę napić się winka, oczywiście na lepsze endo :p

http://iv.pl/images/28557400615759757537.gif
    Jako, że wjeżdżamy ze znajomymi na jakieś zadupie agroturystyczne, a pogoda ma być barowa to chcę czy nie, wpisuję się na imprezę ;)

Morwa lubi tę wiadomość

preg.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Jako, że wjeżdżamy ze znajomymi na jakieś zadupie agroturystyczne, a pogoda ma być barowa to chcę czy nie, wpisuję się na imprezę ;)
    Miłego wypoczynku życzę :* niech się Twój bolszewiczek /zygotka/ fasolka dobrze się wgryza ,a wino na to sprzyja bo daje więcej luzu w podwoziu :)

kattalinna, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) oby się tylko w tym winie nie utopił ;) ale jak mu będzie miękko w endo takim wypasionym na czerwonym wytrawnym ;)

preg.png
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też test facelle pokazał bladziocha zupełnie bezpodstawnie. Czułam, że coś z nim nie tak. W ogóle wydaje mi się, że te testy z szybką są nienajlepsze.

• Jagah Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Dziewczyny jak sobie radzicie z pytaniami typu "kiedy powiększy Wam się rodzina"?
    Jutro mam spotkanie z koleżankami, które mają już po dwójce dzieci, a my staramy się dwa lata o drugie i nic.

No wlasnie, dzis w pracy zameldowano mnie na chorobowe i padla seria stwierdzen w stylu: ostatnio coraz czesciej chora, nieobecna w pracy, tyle badan, i to z krwi! to na bank dzieciak w drodze. Padlo na mojego Meza, ktory zaprzeczyl i tylko skwitowal, ze zle sie czuje, wiec robie badania, zeby sobie pomoc. No, ale wiecie.. Irytka na maksa.

Ludzie nie rozumieja, nie maja wyczucia ani taktu w takich sprawach. :/

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    No wlasnie, dzis w pracy zameldowano mnie na chorobowe i padla seria stwierdzen w stylu: ostatnio coraz czesciej chora, nieobecna w pracy, tyle badan, i to z krwi! to na bank dzieciak w drodze. Padlo na mojego Meza, ktory zaprzeczyl i tylko skwitowal, ze zle sie czuje, wiec robie badania, zeby sobie pomoc. No, ale wiecie.. Irytka na maksa.

Dokładnie,wścibstwo brak taktu, brak mi słów na takie zachowanie :\

3jgxrjjgmue5631q.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:

A jak sie mowi ze ciazy brak to wielkie zdziwienie i jak to przeciez oni wiedza lepiej.
    Niektorzy to by najchetniej do macicy zajrzeli zeby potwierdzić swoja teze.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie faktycznie nie mają taktu. Mój mąż już nie raz usłyszał od "kolegów" z pracy, że jak nie daje rady to oni chętnie go wyręczą :/ zawsze im odpowiada, że zanim coś powiedzą to mają pomyśleć. Z reguły reagują burakiem na twarzy.

a ja w pracy mam codziennie skan brzucha: "urósł, czy nie?", albo pytania typu: "możesz dźwigać?".

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Migracja Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie towarzyszki :-) czy mogę się zapisać na 24? :-) z góry dziękuję i pozdrawiam :-)

Morwa lubi tę wiadomość

graphics-worms-675324.gif
    Aniołek 26.03.2013 [*]....
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie otworzyłam czerwone wino. Miało być słodkie Ale chyba za mało cukru nasypali ;)
    Komuś polać?

mamaNika lubi tę wiadomość

• pigułka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,proszę o wpisanie mnie na 11 :) Ja dzisiaj rozpoczynam imprezę za pół godzinki, tak więc Cytrynka: ZDROWIE! :)

Morwa lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• emaj Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mamaNika, Morwa, kattalinna, Vesper, wróżbitka lubią tę wiadomość

• mamaNika Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Właśnie otworzyłam czerwone wino. Miało być słodkie Ale chyba za mało cukru nasypali ;)
    Komuś polać?
    Ja również przy czerwonym, półwytrawnym. Cytrynka masz kompana:-)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Komuś polać?
    Mnie , mnie, ja właśnie chłodze swoje winko :) różowe dla odmiany :)

wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:37

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie nowe witam i już zapisałam na listę :) powodzenia towarzyszki!

Emaj, widziałam już ten obrazek :) ostanio bodajże Maczkowi wrzucałam to pod wykresem :) super podobieństwo :)

Migracja, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja swoje podgrzalam. Bo dobre grzane winko jest lepsze od gripexu ;)

coffee lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    No ja swoje podgrzalam. Bo dobre grzane winko jest lepsze od gripexu ;)
    Ja nie lubię ciepłego alko :p tylko zimne do mnie przemawia bo łatwiej wchodzi :)

wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ