X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama 2 wrote:
    borowina na brzuchu? jeny a ja to ominęłam o co chodzi?...co Ci ta borowina ma zrobić?:)

widzę, ze jako nieliczna w tej szerokiej społeczności mam wywalone na te całe starania:) nie mierzę temp, nie spinam się, nie wkręcam nie mysle, nie badam ...spalić mnie na stosie!!:)
    A który to Twój cykl starań?

3jgxrjjgmue5631q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Muszę coś wyznać- niestety...ale testy rossmanowskie kłamią!!!!! I to bardzo!!!!!
    Ja w poprzednim miesiącu ostatni raz kupiłam testy- teraz po 14 dniach robie bete i tyle. Mój rossmanowski test pokazywał mi bladziocha, co prawda dopiero po chwili, ale zawsze, wiec poszłam na bete, oczywiscie wynik 0. W poprzednim myslałam ze to wynik pregnylu, ale widocznie tak to one mają.
    Według moich testów testów :), a zrobiłam ich duuuuuuuużo, najbardziej wiarygodny jest quixx.

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się poranie :)
    a może i ja zakupię testy i takie i siakie a co będę sobie żałować :)!

Słońce, który cykl to juz sie pogubiłam...2 lata liczone, mierzone i osikane...i pół wieku sexu bez zabezpieczeń i niby nieuważanych bądź uważanych zależy od miesiąca...nie mniej kopę lat..:):)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Ali wrote:
    Muszę coś wyznać- niestety...ale testy rossmanowskie kłamią!!!!! I to bardzo!!!!!
    Ja w poprzednim miesiącu ostatni raz kupiłam testy- teraz po 14 dniach robie bete i tyle. Mój rossmanowski test pokazywał mi bladziocha, co prawda dopiero po chwili, ale zawsze, wiec poszłam na bete, oczywiscie wynik 0. W poprzednim myslałam ze to wynik pregnylu, ale widocznie tak to one mają.
    Według moich testów testów :), a zrobiłam ich duuuuuuuużo, najbardziej wiarygodny jest quixx.

u mnie wszystkie działają tak samo poprawnie - zgodnie pokazują bezbłędnie jedną kreskę ;)

dziś koszmarnie mnie bolą jajniki (zwłaszcza tradycyjnie lewy), że z tego bólu to aż mi niedobrze :/ całe szczęście weekend już widać na horyzoncie :D

Mama_Ali lubi tę wiadomość

age.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Spokojnie. Ja obstawiam, że Aleksis była u Ciebie wczoraj. Zobaczysz, jutro temp skoczy do góry ;)

emaj, żeby nie było, że jestem wszechwiedząca albo jakiś jasnowidz ze mnie :P jednak nie mogę się powstrzymać: wiedziałam!!! :D :D :D

a teraj winkuj ile się da ;) pomóż zygocie wcisnąć się w mięciutkie endometrium ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:19

emaj lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sobie radzicie z pytaniami typu "kiedy powiększy Wam się rodzina"?
    Jutro mam spotkanie z koleżankami, które mają już po dwójce dzieci, a my staramy się dwa lata o drugie i nic.

3jgxrjjgmue5631q.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga będę się chwalić :) jestem już po usg i mam dwa pęcherzyki na prawym jajniku , ten bez jajowodu w tym cyklu mi odpuścił :) największy pęcherzyk ma 19 mm a ten drugi 17 - 18 mm także liczę na to ze się zrówna z tym dominującym :) endo ma 9,8 mm jak to po clo :p ale spokojnie zaraz będę nad nim pracować :p lecę po wino Aaaaa!!!

kattalinna, emaj, Ann.naa, Mama_Ali, Kjopa3, JoHanna, Bratek, ewelinka2210, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• Anika27 Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny zapisuję się do Was na 31 października. Bo w tym cyklu już nadziei nnie mam :( więc może 3 cyklu przyniesie mi szczęście. :)

Morwa lubi tę wiadomość

ckaiikgnj5ukd8ok.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Uwaga będę się chwalić :) jestem już po usg i mam dwa pęcherzyki na prawym jajniku , ten bez jajowodu w tym cyklu mi odpuścił :) największy pęcherzyk ma 19 mm a ten drugi 17 - 18 mm także liczę na to ze się zrówna z tym dominującym :) endo ma 9,8 mm jak to po clo :p ale spokojnie zaraz będę nad nim pracować :p lecę po wino Aaaaa!!!
    Graty :D to teraz do dzieła, Towarzyszko :D

Morwa lubi tę wiadomość

age.png
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Owocnej nocki życzę :)

Morwa lubi tę wiadomość

3jgxrjjgmue5631q.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Owocnej nocki życzę :)
    Eee tam , tylko jednej ? Zamierzam gwałcować męża nieco dłużej , już niedługo ksiezycowa wielka noc :) będzie moc !!! Macie już jakieś plany na ową noc ? Ja nie wiem czy dam radę oglądać ten księżyc z przyczyn czysto erotycznych :p

słońce82, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy ten księżyc?

age.png
  • Ann.naa Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa czad! Graty!

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    a kiedy ten księżyc?
    Na pierwszej stronie , trzeci post , tam jest cytat Odrobinacheci o tym księżycu :)

kattalinna, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robimy imprezę w ten weekend ? Kto ma ochotę w sobotę napić się winka, oczywiście na lepsze endo :p

http://iv.pl/images/28557400615759757537.gif

emaj, Bratek, Vesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chętnie bym się wprosiła na bibkę ale idę do pracy oglądać pijących, bawiących się ludzi buuuuu!!

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie wpisuję, co prawda bebechy mnie nawalają i wińsko mało mi potrzebne ale takiemu towarzystwu się nie odmawia....także wieczorem zasiadam do imprezy z wińskiem na endo:)

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka86 wrote:
    hej Laski.. A u mnie chyba cykl bezowulacyjny:( Jajniki od soboty disco robiły a w poniedziałek wyszedł mi test pozytywny ale śluzu brak i tempka do dziś nie skoczyła, więc raczej małe nadzieje na baby w tym miesiącu....ehh.....co za życie...A moja znajoma wpadkę zaliczyła za pierwszym razem....Niektórzy to mają fuksa...
    Jak twoja dzisiejsza temperatura ?

wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:

Ej, to endo całkiem ładne jak na CLO i ten dzien cyklu. Ja idę na monitoring we wtorek i zobaczymy co wyhodowałam. Tez bym chciała ze dwa dorodne, zeby szanse zwiekszyc :D

No to teraz możemy liczyc na bliźniaki u Ciebie nie? :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Ali wrote:
    Ej, to endo całkiem ładne jak na CLO i ten dzien cyklu. Ja idę na monitoring we wtorek i zobaczymy co wyhodowałam. Tez bym chciała ze dwa dorodne, zeby szanse zwiekszyc :D

No to teraz możemy liczyc na bliźniaki u Ciebie nie? :)
    Oj chciałabym :) jak nie w realu to zodiakalne by się przydały :p a co do endo to takie miałam w cyklach bezowulacyjny( może taka moja już uroda;) ),więc liczę na to ,że jeszcze porośnie :D

wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ