REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama 2 wrote:borowina na brzuchu? jeny a ja to ominęłam o co chodzi?...co Ci ta borowina ma zrobić?
widzę, ze jako nieliczna w tej szerokiej społeczności mam wywalone na te całe starania:) nie mierzę temp, nie spinam się, nie wkręcam nie mysle, nie badam ...spalić mnie na stosie!! -
nick nieaktualny
Muszę coś wyznać- niestety...ale testy rossmanowskie kłamią!!!!! I to bardzo!!!!!
Ja w poprzednim miesiącu ostatni raz kupiłam testy- teraz po 14 dniach robie bete i tyle. Mój rossmanowski test pokazywał mi bladziocha, co prawda dopiero po chwili, ale zawsze, wiec poszłam na bete, oczywiscie wynik 0. W poprzednim myslałam ze to wynik pregnylu, ale widocznie tak to one mają.
Według moich testów testów , a zrobiłam ich duuuuuuuużo, najbardziej wiarygodny jest quixx. -
witam się poranie
a może i ja zakupię testy i takie i siakie a co będę sobie żałować !
Słońce, który cykl to juz sie pogubiłam...2 lata liczone, mierzone i osikane...i pół wieku sexu bez zabezpieczeń i niby nieuważanych bądź uważanych zależy od miesiąca...nie mniej kopę lat..
-
Mama_Ali wrote:Muszę coś wyznać- niestety...ale testy rossmanowskie kłamią!!!!! I to bardzo!!!!!
Ja w poprzednim miesiącu ostatni raz kupiłam testy- teraz po 14 dniach robie bete i tyle. Mój rossmanowski test pokazywał mi bladziocha, co prawda dopiero po chwili, ale zawsze, wiec poszłam na bete, oczywiscie wynik 0. W poprzednim myslałam ze to wynik pregnylu, ale widocznie tak to one mają.
Według moich testów testów , a zrobiłam ich duuuuuuuużo, najbardziej wiarygodny jest quixx.
u mnie wszystkie działają tak samo poprawnie - zgodnie pokazują bezbłędnie jedną kreskę
dziś koszmarnie mnie bolą jajniki (zwłaszcza tradycyjnie lewy), że z tego bólu to aż mi niedobrze całe szczęście weekend już widać na horyzoncieMama_Ali lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Spokojnie. Ja obstawiam, że Aleksis była u Ciebie wczoraj. Zobaczysz, jutro temp skoczy do góry
emaj, żeby nie było, że jestem wszechwiedząca albo jakiś jasnowidz ze mnie jednak nie mogę się powstrzymać: wiedziałam!!!
a teraj winkuj ile się da pomóż zygocie wcisnąć się w mięciutkie endometriumWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:19
emaj lubi tę wiadomość
-
Uwaga będę się chwalić jestem już po usg i mam dwa pęcherzyki na prawym jajniku , ten bez jajowodu w tym cyklu mi odpuścił największy pęcherzyk ma 19 mm a ten drugi 17 - 18 mm także liczę na to ze się zrówna z tym dominującym endo ma 9,8 mm jak to po clo :p ale spokojnie zaraz będę nad nim pracować :p lecę po wino Aaaaa!!!
kattalinna, emaj, Ann.naa, Mama_Ali, Kjopa3, JoHanna, Bratek, ewelinka2210, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Uwaga będę się chwalić jestem już po usg i mam dwa pęcherzyki na prawym jajniku , ten bez jajowodu w tym cyklu mi odpuścił największy pęcherzyk ma 19 mm a ten drugi 17 - 18 mm także liczę na to ze się zrówna z tym dominującym endo ma 9,8 mm jak to po clo :p ale spokojnie zaraz będę nad nim pracować :p lecę po wino Aaaaa!!!
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Uwaga będę się chwalić jestem już po usg i mam dwa pęcherzyki na prawym jajniku , ten bez jajowodu w tym cyklu mi odpuścił największy pęcherzyk ma 19 mm a ten drugi 17 - 18 mm także liczę na to ze się zrówna z tym dominującym endo ma 9,8 mm jak to po clo :p ale spokojnie zaraz będę nad nim pracować :p lecę po wino Aaaaa!!!
Morwa lubi tę wiadomość
-
słońce82 wrote:Owocnej nocki życzę
słońce82, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
iwonka86 wrote:hej Laski.. A u mnie chyba cykl bezowulacyjny:( Jajniki od soboty disco robiły a w poniedziałek wyszedł mi test pozytywny ale śluzu brak i tempka do dziś nie skoczyła, więc raczej małe nadzieje na baby w tym miesiącu....ehh.....co za życie...A moja znajoma wpadkę zaliczyła za pierwszym razem....Niektórzy to mają fuksa...
wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Uwaga będę się chwalić jestem już po usg i mam dwa pęcherzyki na prawym jajniku , ten bez jajowodu w tym cyklu mi odpuścił największy pęcherzyk ma 19 mm a ten drugi 17 - 18 mm także liczę na to ze się zrówna z tym dominującym endo ma 9,8 mm jak to po clo :p ale spokojnie zaraz będę nad nim pracować :p lecę po wino Aaaaa!!!
Ej, to endo całkiem ładne jak na CLO i ten dzien cyklu. Ja idę na monitoring we wtorek i zobaczymy co wyhodowałam. Tez bym chciała ze dwa dorodne, zeby szanse zwiekszyc
No to teraz możemy liczyc na bliźniaki u Ciebie nie? -
Mama_Ali wrote:Ej, to endo całkiem ładne jak na CLO i ten dzien cyklu. Ja idę na monitoring we wtorek i zobaczymy co wyhodowałam. Tez bym chciała ze dwa dorodne, zeby szanse zwiekszyc
No to teraz możemy liczyc na bliźniaki u Ciebie nie?wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość