REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emaj wrote:Cześć dziewczyny! Udanej soboty Wam życzę! Pogoda koszmarna, ale mam nadzieję, że nie popsuje Wam humorów i planów
http://iv.pl/images/63817151800640938462.jpgemaj, littleladybird, zonaboba, Kjopa3, Impresja, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa patrzę na te Twoje chmurzyska i zacieszam:)
ja z imprezy wylatuje na zbity pysk...przeziębienie mnie tak załatwiło...
no chyba, ze można łączyć gripexy,polopiryny i wińsko to dalej jestem w grze...ale to już pytanie do Ciebie Morwa, wszechwiedząca ekspertko:P -
A ja od 6 w pracy deszcz ciagle pada i sie z tego ciesze bo mniej osob do obslugiwania ale zimno na sklepie strasznie i juz czuje ze mnie bierze chowobskoTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Po co Ci gripex i polopiryna? Walnij sobie wódkę z pieprzem;) a tak poza tym to ja zrezygnowałam już z "takich leków" całkowicie. Mam dwa magiczne specyfiki, które mi pomagają (napomne, że od kiedy pamiętam byłam zdechlakiem). Pierwszy specyfik to (często zapobiegawczo) syrop z czarnego bzu , drogi między (30a40zł za butelkę) ale chroni mnie przed grypą. Jak ktoś będzie chętny to podam producenta, narazie nie chce robić reklamy. A drugi specyfik (tez drogi ale mega wydajny ,więc na dłuższą metę wychodzi mega tanio) to olejek z oregano , działa jak naturalny antybiotyk. Niszczy złe bakterie nie niszcząc przy okazji dobrej flory bakteryjnej ,czyli zupełnie inaczej działa niż "normalne" antybiotyki. Jak na chwilę obecną czuję się świetnie i na nic nie narzekam:D
wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Po co Ci gripex i polopiryna? Walnij sobie wódkę z pieprzem;) a tak poza tym to ja zrezygnowałam już z "takich leków" całkowicie. Mam dwa magiczne specyfiki, które mi pomagają (napomne, że od kiedy pamiętam byłam zdechlakiem). Pierwszy specyfik to (często zapobiegawczo) syrop z czarnego bzu , drogi między (30a40zł za butelkę) ale chroni mnie przed grypą. Jak ktoś będzie chętny to podam producenta, narazie nie chce robić reklamy. A drugi specyfik (tez drogi ale mega wydajny ,więc na dłuższą metę wychodzi mega tanio) to olejek z oregano , działa jak naturalny antybiotyk. Niszczy złe bakterie nie niszcząc przy okazji dobrej flory bakteryjnej ,czyli zupełnie inaczej działa niż "normalne" antybiotyki. Jak na chwilę obecną czuję się świetnie i na nic nie narzekam:D
Moja ciocia robi swietny syropek z czarnego bzu;) i faktycznie jest bardzo pomocny przy chorobie.
O olejku z oregano slyszalam. Ale jeszcze nie miałam okazji testowac -
no to ładny ze mnie ciemnogród...nie słyszałam nawet o olejku z oregano...
poszłam na łatwiznę jak zwykle, a mam nawet tegoroczny sok z aronii i malin własnoręcznie zrobiony stoi na balkonie...bosz gdzie ja mam rozum...kiedyś też się kurowałam syropem z buraka, zawsze pomagał...nie pomyślałam w ogóle.
a reklamę możesz zrobić i soku i oleju ja poproszę.
Mój D. poszedł dziś w pracy do właściciela firmy, z którym ma umowy i powiedział, ze niestety ale następny tydzień to on musi być w domu i dziedzica płodzić...niemiec się pośmiał, a na koniec stwierdził, ze bzykanie jest najważniejsze nieważne w jakich celach i może mieć tygodniowe opóźnienie...także mam D. w domu na cały tydzień od dnia jutrzejszego:)Morwa, Maczek, kattalinna, littleladybird, coffee, wróżbitka lubią tę wiadomość
-
Czarny Bez- to Sambucol, a olej z oregano - Oregasept H97. Może być innej firmy bo są tańsze tylko musi być ten H97, bo jest sporo gatunków oregano i niektóre nie mają właściwości leczniczych tylko smakowe (jako przyprawa).
przyszła mama 2, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa no to grubo ...szalejesz z testami:)
ja zacznę od piątku...tak dawno tego nie robiłam, ze się stresuję już dziś
zerkłam na ten olejek, kupię na pewno tylko jak to brac ? profilaktycznie sobie zapodawać, czy jak już się rozkręca choroba...znów idę na łatwiznę i wolę Ciebie zapytać niż czytać ...sorry:) -
Moja mama robi taki sytopek z miodu i mleczy ale niestety juz nie mam a wolne w nastepnym tygodniu nie dostane a ten olej z oregano to w aptece mozna kupic czy raczej w jakis zielarskich?To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Jagah wrote:Dodam tylko, ze olejek z oregano jest dobry na roznego rodzaju bakterie, w tym gronkowca
wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość