X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana , cos kiepski mam humor . Zawsze tak mam po owu , masakra

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kiepski bo do pracy jadę. Nie cierpię poniedziałków ;)
    No i wróciły mi objawy cionszy urojonej. Na wyjeździe weekendowym nic nie bolało, jajniki nie istniały i bylo super. Ledwo wróciłam a juz brzuch, a już cycki i w ogóle mdłości, że masakra. Na, nawet zgagę sobie wczoraj wmówiłam choć nigdy nie miałam i nawet nie wiem jak to działa ;)

Miłego dnia, Bolszewikowe Matki :)

age.png
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny :)
    Mam pytanie do tych, które testują na początku miesiąca tak jak ja, czy macie już jakieś objawy nadchodzącej @, bo mi już pomału spada temp. i bolał rano brzuch jak na @ :(

3jgxrjjgmue5631q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dopiero po owu , wiec nie pomoge. Wkurza mnie wlasnie to ze co miesiac mam objawy ciazowe :(

słońce82 lubi tę wiadomość

• Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym się dopisać do testujacych w pazdzierniku jeśli można :). 20 październik. Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnych starań :*:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:16

Morwa lubi tę wiadomość

hchygox1kst10j9v.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Mam pytanie do tych, które testują na początku miesiąca tak jak ja, czy macie już jakieś objawy nadchodzącej @, bo mi już pomału spada temp. i bolał rano brzuch jak na @ :(

Cycki wrażliwe. Temp skacze. Troche w gorze troche w dole. Objawów innych nie zaobserwowalam. Chociaz zawsze przed @ bylam drazliwa. Może dupek tak działa? Jeszcze kilka dni i sie wszystko wyjaśni.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coffee wrote:
    Morwa a ile dalas za te testy? :)
    Około 20 zł ,czyli 5 zł taniej niż normalnie jakoś tak to wychodziło.
    Karolina_karolina wrote:
    Chciałabym się dopisać do testujacych w pazdzierniku jeśli można :). 20 październik. Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnych starań :*:*:*
    Witaj :* już Cię wpisałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:45

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Mnie też rano brzuch bolał jak na @ i już się wkurzyłam, że tak szybko przyjdzie ale już nie boli brzuch ale w krzyżu ucisk jakiś @. Tempka lekko w dół ale ja mam tak zawsze na koniec, że 10 dpo lekki spadek, 11 dpo wyskok w górę powyżej 37 potem już w dół i 13-14 dpo temp. 36,80 i następny dzień @. Tak się powtarza tempka tylko od 10 dpo :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i teścik już se walnęłam oczywiście negatyw :-P.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa tescik to moze byc jeszcze negatywny. Wiec nie narzekaj.

Ja tez juz pierwszy negatyw mam za soba. Mam nadzieje ze w srode na probie generalnej bedzie juz jak nalezy.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na czwartkowy wystep musi byc juz piekny dwukreskowy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witam z rana , cos kiepski mam humor . Zawsze tak mam po owu , masakra
    to nie jesteś sama. ja po owulacji też mam kiepski humor i często nerw dostaję sama nie wiem z jakiego powodu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    to nie jesteś sama. ja po owulacji też mam kiepski humor i często nerw dostaję sama nie wiem z jakiego powodu :/

Ja już nie wiem jak to wszystko przeżyć na spokojnie :( To mój 21 cykl starań :( mam dość

• słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Kjopa tescik to moze byc jeszcze negatywny. Wiec nie narzekaj.

Ja tez juz pierwszy negatyw mam za soba. Mam nadzieje ze w srode na probie generalnej bedzie juz jak nalezy.
    Ja zazwyczaj czekam na @ i dopiero jak się dużo spóźnia to testuję, nie mam nerwów na negatywne testy. Który to Twój cykl starań?

3jgxrjjgmue5631q.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w podpisie jak to u mnie ze staraniami. Ja też się nie denerwuje na negatywa tylko, że @ myślałam, że sie pojawi a wolę żeby była w dniu spodziewanej lub później.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Ja już nie wiem jak to wszystko przeżyć na spokojnie :( To mój 21 cykl starań :( mam dość
    Wiem co czujesz, ja mam za sobą już gdzieś 24 cykle (nawet już ich nie liczę), najgorsza jest druga połowa, w której obecnie jestem, 1000 myśli na minutę: może tym razem się udało..., po co robić sobie nadzieję bo będzie duże rozczarowanie..., itp. Zwariować można, jeszcze te ciężarne dookoła mnie :/

3jgxrjjgmue5631q.png
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Mam w podpisie jak to u mnie ze staraniami. Ja też się nie denerwuje na negatywa tylko, że @ myślałam, że sie pojawi a wolę żeby była w dniu spodziewanej lub później.
    Widzę, że mamy synka w tym samym wieku :)
    Też mam jedno samoistne poronienie za sobą w 2013 roku, od sierpnia tego samego roku wznowiliśmy starania i nic :( chyba blokada psychiczna.

3jgxrjjgmue5631q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj towarzyszki, cieżki dzien przede mną...
    Po 1- w nocy obudził mnie taaaaaaki ból jajcora ze myslałam ze zejde, to było po 24 wiec zerknełam przy okazji na księżyc bo przeciez taka afera z tym jest. No ale nie dojrzałam- poszłam do kibelka / ostatnimi czasy ze dwa razy wstaje w nocy na siku...co dziwne w ciagu dnia az tyle nie sikam- nie, to nie ciaża/

Rano okazało się, ze moja córa ma biegunke / wczoraj cos sie zaczynało i myslałam ze przejdzie/, wiec dziś dzien taplania się w kupie i zabawiania panienki / tak tak, przyzwyczajajcie się przyszłe mamuśki, kupa będzie wszędzie/

Do tego za dwa dni wracam do pracy i nie wiem jak to bedzie jak młodej nie przejdzie???? Mężu bedzie z nia siedział, ale, wiem to, bede miała wtedy w domu taaaaki sajgon...no nic, moze przejdzie do konca dnia w środe.

Ale- z pozytywnych wieści to jutro mam monitoring i se sprawdze czy i ile jajek wyhodowałam! ja bym sobie życzyła ze 3, zeby zwiekszyc szanse. O!

No i tyle smęcenia na dzis. Trzymajcie kciuki za nadwereżone jelita mojego dziecia!!!!

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Widzę, że mamy synka w tym samym wieku :)
    Też mam jedno samoistne poronienie za sobą w 2013 roku, od sierpnia tego samego roku wznowiliśmy starania i nic :( chyba blokada psychiczna.

No ogólnie mija rok starań z przerwą na ciążę. U mnie prawdopodobnie cykl bezowulacyjny. Porobie badania i jak będzie ok to zajmę myśli czym innym a jak nie to leki i też zajmę myśli czym innym :-P.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 22 cykl, ale teraz jest lepiej jakoś. I ja nie wierzę w zablokowanie - po prostu jest jakaś przyczyna, której lekarze nie potrafią znaleźć. Dlatego cały czas szukam :P I wierzę, że w końcu się uda :) Wam tego również z całego serca życzę <3

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ