Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana , cos kiepski mam humor . Zawsze tak mam po owu , masakra

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kiepski bo do pracy jadę. Nie cierpię poniedziałków ;)
    No i wróciły mi objawy cionszy urojonej. Na wyjeździe weekendowym nic nie bolało, jajniki nie istniały i bylo super. Ledwo wróciłam a juz brzuch, a już cycki i w ogóle mdłości, że masakra. Na, nawet zgagę sobie wczoraj wmówiłam choć nigdy nie miałam i nawet nie wiem jak to działa ;)

Miłego dnia, Bolszewikowe Matki :)

preg.png
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny :)
    Mam pytanie do tych, które testują na początku miesiąca tak jak ja, czy macie już jakieś objawy nadchodzącej @, bo mi już pomału spada temp. i bolał rano brzuch jak na @ :(

3jgxrjjgmue5631q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dopiero po owu , wiec nie pomoge. Wkurza mnie wlasnie to ze co miesiac mam objawy ciazowe :(

słońce82 lubi tę wiadomość

• Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym się dopisać do testujacych w pazdzierniku jeśli można :). 20 październik. Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnych starań :*:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:16

Morwa lubi tę wiadomość

hchygox1kst10j9v.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Mam pytanie do tych, które testują na początku miesiąca tak jak ja, czy macie już jakieś objawy nadchodzącej @, bo mi już pomału spada temp. i bolał rano brzuch jak na @ :(

Cycki wrażliwe. Temp skacze. Troche w gorze troche w dole. Objawów innych nie zaobserwowalam. Chociaz zawsze przed @ bylam drazliwa. Może dupek tak działa? Jeszcze kilka dni i sie wszystko wyjaśni.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coffee wrote:
    Morwa a ile dalas za te testy? :)
    Około 20 zł ,czyli 5 zł taniej niż normalnie jakoś tak to wychodziło.
    Karolina_karolina wrote:
    Chciałabym się dopisać do testujacych w pazdzierniku jeśli można :). 20 październik. Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnych starań :*:*:*
    Witaj :* już Cię wpisałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:45

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Mnie też rano brzuch bolał jak na @ i już się wkurzyłam, że tak szybko przyjdzie ale już nie boli brzuch ale w krzyżu ucisk jakiś @. Tempka lekko w dół ale ja mam tak zawsze na koniec, że 10 dpo lekki spadek, 11 dpo wyskok w górę powyżej 37 potem już w dół i 13-14 dpo temp. 36,80 i następny dzień @. Tak się powtarza tempka tylko od 10 dpo :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i teścik już se walnęłam oczywiście negatyw :-P.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa tescik to moze byc jeszcze negatywny. Wiec nie narzekaj.

Ja tez juz pierwszy negatyw mam za soba. Mam nadzieje ze w srode na probie generalnej bedzie juz jak nalezy.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na czwartkowy wystep musi byc juz piekny dwukreskowy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witam z rana , cos kiepski mam humor . Zawsze tak mam po owu , masakra
    to nie jesteś sama. ja po owulacji też mam kiepski humor i często nerw dostaję sama nie wiem z jakiego powodu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    to nie jesteś sama. ja po owulacji też mam kiepski humor i często nerw dostaję sama nie wiem z jakiego powodu :/

Ja już nie wiem jak to wszystko przeżyć na spokojnie :( To mój 21 cykl starań :( mam dość

• słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Kjopa tescik to moze byc jeszcze negatywny. Wiec nie narzekaj.

Ja tez juz pierwszy negatyw mam za soba. Mam nadzieje ze w srode na probie generalnej bedzie juz jak nalezy.
    Ja zazwyczaj czekam na @ i dopiero jak się dużo spóźnia to testuję, nie mam nerwów na negatywne testy. Który to Twój cykl starań?

3jgxrjjgmue5631q.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w podpisie jak to u mnie ze staraniami. Ja też się nie denerwuje na negatywa tylko, że @ myślałam, że sie pojawi a wolę żeby była w dniu spodziewanej lub później.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Ja już nie wiem jak to wszystko przeżyć na spokojnie :( To mój 21 cykl starań :( mam dość
    Wiem co czujesz, ja mam za sobą już gdzieś 24 cykle (nawet już ich nie liczę), najgorsza jest druga połowa, w której obecnie jestem, 1000 myśli na minutę: może tym razem się udało..., po co robić sobie nadzieję bo będzie duże rozczarowanie..., itp. Zwariować można, jeszcze te ciężarne dookoła mnie :/

3jgxrjjgmue5631q.png
  • słońce82 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Mam w podpisie jak to u mnie ze staraniami. Ja też się nie denerwuje na negatywa tylko, że @ myślałam, że sie pojawi a wolę żeby była w dniu spodziewanej lub później.
    Widzę, że mamy synka w tym samym wieku :)
    Też mam jedno samoistne poronienie za sobą w 2013 roku, od sierpnia tego samego roku wznowiliśmy starania i nic :( chyba blokada psychiczna.

3jgxrjjgmue5631q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj towarzyszki, cieżki dzien przede mną...
    Po 1- w nocy obudził mnie taaaaaaki ból jajcora ze myslałam ze zejde, to było po 24 wiec zerknełam przy okazji na księżyc bo przeciez taka afera z tym jest. No ale nie dojrzałam- poszłam do kibelka / ostatnimi czasy ze dwa razy wstaje w nocy na siku...co dziwne w ciagu dnia az tyle nie sikam- nie, to nie ciaża/

Rano okazało się, ze moja córa ma biegunke / wczoraj cos sie zaczynało i myslałam ze przejdzie/, wiec dziś dzien taplania się w kupie i zabawiania panienki / tak tak, przyzwyczajajcie się przyszłe mamuśki, kupa będzie wszędzie/

Do tego za dwa dni wracam do pracy i nie wiem jak to bedzie jak młodej nie przejdzie???? Mężu bedzie z nia siedział, ale, wiem to, bede miała wtedy w domu taaaaki sajgon...no nic, moze przejdzie do konca dnia w środe.

Ale- z pozytywnych wieści to jutro mam monitoring i se sprawdze czy i ile jajek wyhodowałam! ja bym sobie życzyła ze 3, zeby zwiekszyc szanse. O!

No i tyle smęcenia na dzis. Trzymajcie kciuki za nadwereżone jelita mojego dziecia!!!!

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Widzę, że mamy synka w tym samym wieku :)
    Też mam jedno samoistne poronienie za sobą w 2013 roku, od sierpnia tego samego roku wznowiliśmy starania i nic :( chyba blokada psychiczna.

No ogólnie mija rok starań z przerwą na ciążę. U mnie prawdopodobnie cykl bezowulacyjny. Porobie badania i jak będzie ok to zajmę myśli czym innym a jak nie to leki i też zajmę myśli czym innym :-P.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 22 cykl, ale teraz jest lepiej jakoś. I ja nie wierzę w zablokowanie - po prostu jest jakaś przyczyna, której lekarze nie potrafią znaleźć. Dlatego cały czas szukam :P I wierzę, że w końcu się uda :) Wam tego również z całego serca życzę <3

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ