REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o Morwa ale widoki...mnie to sie kojarzy z jakimś jajem rozpłodowym...nie mniej bardzo ładna ta kula...ja spałam jak mops:)
a teraz spijam... nie zioła a wińsko:)....za te moje pijaństwo bolszewików powinnam mieć 3 na raz
D. podpisał nowy kontrakt, wraca w czwartek na wielkie płodzenie dziedzica..żyć nie umierać!emaj, Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Nie te facelle chyba zawsze 19,99 te drugie były przecenione z 25 na 20 ale nie pamiętam nazwy. Ty masz kupione facelle?
Edit : dzięki emaj za podpowiedźto nie darmowe laboratorium tylko domowe laboratorium
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:00
-
emaj wrote:Ja też nie widziałam - nastawiłam budzik na 3, ale dalej nic się ruszało i usnęłam, obudziłam się 6:00 na mierzenie ale mgła była taka, że nic już nie było widać - i tak nie wiem czy o tej porze byłoby jeszcze coś do oglądania.
Ja mam taką teorię, że to całe picie w oczekiwaniu, albo pomoże nam w przyjęciu się bolszewika, albo nas zahartuje przed tym wińskiem od Morwyemaj lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie ja mam te co jest ich 5 w pudełku. Darmowe laboratorium czy jakoś tak:p a te facelle to ile jest tych owulacyjnych w pudełku? Ja mam tylko ciążowe facelle
Magiczna ta liczba
Morwa lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Ja będę sikać na facelle
Tylko, że ten 5 październik to zdecydowanie na wyrost....
Emaj gratuluje objawówIle punktów dostałaś od OVfriend? Mnie boli kolano, liczy się
?
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
emaj wrote:Też bym chciała darmowe laboratorium
Ostatnio sikałam własnie na nie:)
Mogłam jednak wyjść o tej 6 poszukać księżyca, ale jak zobaczyłam tę gęstą mgłę, to się od razu poddałam.
Muszę się Wam pochwalić! Mam pierwsze objawy wgryzania się bolszewika - od wczoraj boli mnie ręka, a dziś do tego doszedł palec wskazujący!emaj, Vesper lubią tę wiadomość
-
Cześć Girls!
Dostałam wyniki badań o troche nie ogarniam (to moje pierwsze) pomożecie?
Badania wykonywane w 24dc przy cyklach nieregularnych srednia ok 35/37 dni. 2 dni po spodziewanej owulacji o ile była.
Progesteron:
9,21 ng/ml
Estradiol:
88,81 pg/ml
Prolaktyna:
280,9 mIU/l
Norma: 102-496
TSH:
4,190 µIU/ml
Norma: 0,27-4,2