REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o Morwa ale widoki...mnie to sie kojarzy z jakimś jajem rozpłodowym...nie mniej bardzo ładna ta kula...ja spałam jak mops:)
a teraz spijam... nie zioła a wińsko:)....za te moje pijaństwo bolszewików powinnam mieć 3 na raz
D. podpisał nowy kontrakt, wraca w czwartek na wielkie płodzenie dziedzica..żyć nie umierać!emaj, Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Nie te facelle chyba zawsze 19,99 te drugie były przecenione z 25 na 20 ale nie pamiętam nazwy. Ty masz kupione facelle?
Edit : dzięki emaj za podpowiedź to nie darmowe laboratorium tylko domowe laboratoriumWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:00
-
emaj wrote:Ja też nie widziałam - nastawiłam budzik na 3, ale dalej nic się ruszało i usnęłam, obudziłam się 6:00 na mierzenie ale mgła była taka, że nic już nie było widać - i tak nie wiem czy o tej porze byłoby jeszcze coś do oglądania.
Ja mam taką teorię, że to całe picie w oczekiwaniu, albo pomoże nam w przyjęciu się bolszewika, albo nas zahartuje przed tym wińskiem od Morwyemaj lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie ja mam te co jest ich 5 w pudełku. Darmowe laboratorium czy jakoś tak:p a te facelle to ile jest tych owulacyjnych w pudełku? Ja mam tylko ciążowe facelle
Morwa lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Ja będę sikać na facelle Tylko, że ten 5 październik to zdecydowanie na wyrost....
Emaj gratuluje objawów Ile punktów dostałaś od OVfriend? Mnie boli kolano, liczy się ?"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
emaj wrote:Też bym chciała darmowe laboratorium Ostatnio sikałam własnie na nie:)
Mogłam jednak wyjść o tej 6 poszukać księżyca, ale jak zobaczyłam tę gęstą mgłę, to się od razu poddałam.
Muszę się Wam pochwalić! Mam pierwsze objawy wgryzania się bolszewika - od wczoraj boli mnie ręka, a dziś do tego doszedł palec wskazujący!emaj, Vesper lubią tę wiadomość
-
Cześć Girls!
Dostałam wyniki badań o troche nie ogarniam (to moje pierwsze) pomożecie?
Badania wykonywane w 24dc przy cyklach nieregularnych srednia ok 35/37 dni. 2 dni po spodziewanej owulacji o ile była.
Progesteron:
9,21 ng/ml
Estradiol:
88,81 pg/ml
Prolaktyna:
280,9 mIU/l
Norma: 102-496
TSH:
4,190 µIU/ml
Norma: 0,27-4,2