REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah wrote:Dostałam dzisiaj wyniki, moj lekarz zachwycony, a ja uważam że tsh jest do obróbki i zmniejszenia. Ehh, dla Holendrów wszystko co mieści się w normach, jest po prostu naturalne i okeeeej
3 dc:
TSH 3,14 [0,35 / 5,5]
T4 15,4 [10 / 22]
T3 1,1 [1,34 / 2,73]
LH - 10
FSH - 8
PRL 0,3 [0,06 / 0,6]
-
Już obliczyłam sobie procentowo ft3/ft4, i zdecydowanie coś szwankuje. Już w poprzednich badaniach mi się nie podobało, ale nie zdążyłam z wizytą u endo. Teraz to nadrobię, dzięki Oczywiście póki co, nie stanowi to problemu w starankach, dla nas, młodych i chętnych do pytongowania zakrapianego winem.
Edit:
Dla potwierdzenia,
plus minus w 22dc mogę zrobić progesteron?
A tarczycę w dowolnym dniu cyklu, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 17:53
-
Jagah wrote:Już obliczyłam sobie procentowo ft3/ft4, i zdecydowanie coś szwankuje. Już w poprzednich badaniach mi się nie podobało, ale nie zdążyłam z wizytą u endo. Teraz to nadrobię, dzięki Oczywiście póki co, nie stanowi to problemu w starankach, dla nas, młodych i chętnych do pytongowania zakrapianego winem.
Edit:
Dla potwierdzenia,
plus minus w 22dc mogę zrobić progesteron?
A tarczycę w dowolnym dniu cyklu, tak?
Edit: sprawdź anty tpo I anty TG jak to nie będzie podwyższone to zarzuc sobie jod w i selen podciągniesz wtedy nieco wyniki , chociaż najlepsze byłyby dragi pod postacią ft4 ale za granicą z tego co słyszałam zbytnio nie chcą przepisywać, nie wiem jak jest u was.
Edit2: Powiedz mi jeszcze ty badałas t3 i t4? A nie ft3 i ft4 , czy tak Ci się tylko napisało ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:17
Jagah, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Piłam z cola tylko, ale orzech laskowy to najlepiej mi z mlekiem smakuje bo smakuje jak Monte
Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jagah to jak było z tym badaniem ? Bo to ważne badałas t3 i t4 czy ft3 I ft4 ? Na samo t3 mają wpływ niektóre leki dlatego "ważniejszym" oznaczeniem jest oznaczenie ft3
Badałam TSH z dodatkiem T4,T3; takie mieli oznaczenia podłączone do grupy badań tarczycowych. Żadnych leków nie przyjmuje, prócz witamin, wiesiołka. -
Jagah wrote:Badałam TSH z dodatkiem T4,T3; takie mieli oznaczenia podłączone do grupy badań tarczycowych. Żadnych leków nie przyjmuje, prócz witamin, wiesiołka.
Edit: w którym dniu cyklu badałas t3 i t4 ? Jakie długie masz cykle ? Kiedy przewidujesz u siebie owu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:40
Vesper lubi tę wiadomość
-
Kochane moja beta z dziś 228,70 rośniemy na szczęście udało odebrać mi się dziś bo nie wytrzymałabym do poniedziałku z niewiedzą
Kochane wirusuję Was wszystkie, kicham na Was Lenincatowym zarażaczem ciążowym! Trzymam kciuki! Niech się dzieje!odrobinacheci, emaj, Emilia77, pepsunieczka, Kjopa3, Mona_M, ewelinka2210, Cytrynka_, Morwa, kattalinna, JoHanna, stardust87, blondyna5555, Vesper, stacey lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście krejzolki ;p. Ale z ta orzechówka to mi narobiłyście ochoty,aż wysłałam męża po sprita żeby zrobić drinka. Lód się już robi w zamrażalniku. Cytrynka trzymam mooocno kciuki. Widziałam Twój test i widziałam 2 kreseczke. A Tobie miluszka Gratuluję ♡♡♡.
sama czekam na wszystkie wyniki badań. Narazie mam tylko część. Jak będzie coś nie tak to gin ma mnie wysłać do kliniki leczenia niepłodności. Ale mam nadzieje ze się obejdzie bezCytrynka_, miluszka lubią tę wiadomość
-
Kattalinna nie przybyl. Ale brzuch dalej boli jak na @. I chwilami czuje skurcze w podbrzuszu. Ale teraz sa takie chwilowe i nie zginaja mnie w pol.
Miluszka super ze beta rośnie
Patrzylas juz na kiedy termin Ci wychodzi?
I kichaj, kichaj. Bardzo nam się przydadza takie wiruski
Emaj też mam nadzieję se już go nie zobaczę...
Karolina oby obylo się bez kliniki.miluszka lubi tę wiadomość
-
miluszka wrote:Kochane moja beta z dziś 228,70 rośniemy na szczęście udało odebrać mi się dziś bo nie wytrzymałabym do poniedziałku z niewiedzą
Kochane wirusuję Was wszystkie, kicham na Was Lenincatowym zarażaczem ciążowym! Trzymam kciuki! Niech się dzieje!miluszka lubi tę wiadomość