REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Kattalinna nie przybyl. Ale brzuch dalej boli jak na @. I chwilami czuje skurcze w podbrzuszu. Ale teraz sa takie chwilowe i nie zginaja mnie w pol.
Miluszka super ze beta rośnie
Patrzylas juz na kiedy termin Ci wychodzi?
I kichaj, kichaj. Bardzo nam się przydadza takie wiruski
Emaj też mam nadzieję se już go nie zobaczę...
Karolina oby obylo się bez kliniki.Cytrynka_, stacey lubią tę wiadomość
-
Nie mam nospy niestety. A do apteki mi ni cholery nie po drodze.
I wiecie co. Te testy to chyba jednak trefne sa. Zrobilam z ciekawości ten sam test (znaczy ze z tej samej firmy a nie ze jeden pasek drugi raz użyłam) teraz i tez jest ta druga kreseczka. -
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Nie mam nospy niestety. A do apteki mi ni cholery nie po drodze.
I wiecie co. Te testy to chyba jednak trefne sa. Zrobilam z ciekawości ten sam test (znaczy ze z tej samej firmy a nie ze jeden pasek drugi raz użyłam) teraz i tez jest ta druga kreseczka. -
Cytrynka_ wrote:Nie mam nospy niestety. A do apteki mi ni cholery nie po drodze.
I wiecie co. Te testy to chyba jednak trefne sa. Zrobilam z ciekawości ten sam test (znaczy ze z tej samej firmy a nie ze jeden pasek drugi raz użyłam) teraz i tez jest ta druga kreseczka.stacey lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:a tak w ogóle to chciałam zapytać czy wszystkie już uzbrojone w szkło? bo toasty wznosić czas zacząć Nasze zdrowie i przyszłych bolszewików! <czerwone_wytrawne>
kattalinna, pepsunieczka, stacey lubią tę wiadomość
-
ewelinka2210 wrote:Cytrynka a kiedy na betę idziesz? Nie dostałaś @, testy wychodzą pozytywne, nie zamartwiaj się
Miluszka piękna beta, jeszcze raz gratuluję
Kattalinna jesli pokazuje dwie kreski a tak naprawde nie powinno ich tam byc to jest trefny. Jak chcesz podesle Ci kilka kupuje zawsze hurtem paski wiec mam jeszcze zapas.
Morwa mam bobotest. On jest 25 i amil 20. Zobaczymy co jutro pokaza. A paski sa z tej samej partii chyba. Wiec jak jeden byl trefny to reszta tez moze byc
-
nick nieaktualny
-
na 3 zrobione, dwa "trefne" z dwoma kreskami, trzeci trefny trefnością właściwą - kochana, statystyka nie pozostawia złudzeń ale rozumiem Cię, że ostrożnie do tych sikańców podchodzisz. Na spokojnie jutro rano wysikasz co trzeba na bardziej luksusowych patykach. moje kciuki zaciśnięte niezmiennie Twoje zdrowie
-
Morwa wrote:Edit: w którym dniu cyklu badałas t3 i t4 ? Jakie długie masz cykle ? Kiedy przewidujesz u siebie owu ?
Sprawa wygląda tak, że na karcie badań nie było ft3, ft4 - tylko właśnie samo t3,t4. Było pod zakładką badań tarczycowych, zresztą - miałam zapisane badania na kartce, a pani doktor tylko zaznaczała je na liście.
Badanie robiłam w 3dc. Długość cykli 26-27dni, a owulacja wypadnie w ten weekend W przyszłym tyg. będę w PL, zrobię progesteron i jeszcze raz całą tarczycę i udam się do lekarza, dla świętego spokoju.
Dzięki za fachową poradę, Twoje zdrowie -
nick nieaktualny
-
jeja, jak się cieszę, że na Was trafiłam i nikt mnie nie szczuje i nie wyzywa od nieodpowiedzialnych, egoistycznych, patologicznych i co tam jeszcze, bo w czasie starań (ba, po Alexis!) wino se sączę w ilościach różnych! i dobrze, że ta biedronka tak blisko, a małż taki dobry i to wino cierpliwie wciąż i wciąż zakupuje i nie, nie upiłam się, jeden kieliszek wypiłam dopiero
Morwa, pepsunieczka, emaj, Vesper lubią tę wiadomość