REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się obywatelki i gorąco witam:)
słońce coś tam się dzieje na tym teście,będzie dobrze!
Towarzyszko Morwo, zwiększyłam dawkę leku jak zalecałaś i od 2 dni łykam w bonusie pół tablety:)
od czwartku wieczorem płodzimy też bolszewika, ale wiatr nam w oczy w postaci smarków, kichów i kaszlów, nie mniej sie nie poddajemy i obrabiamy raz korzeń imbiru raz inny:)
nie zawiodę Cię i Twej mega paździerikowej listy!!
a teraz uciekam a Wam życzę owocnej soboty!
Morwa, słońce82, Vesper lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Morwa beta prywatnie kosztuje 100 funtow. A nikt mi jej w przychodni nie zrobi ot tak. Wiec testy to moja jedyna nadzieja.
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dabtka wrote:Czy ja też mogę się dopisać do listy testujących?
Dziś zrobiłam sobie zastrzyk z pregnylu na zlecenie lekarza, 15. października mam iść na Betę.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące w tym miesiącu!stacey lubi tę wiadomość
-
Masakra. Z tymi cenami tutaj.
W pl prywatnie zrobisz za maks 50zl. A tu az tyle. Przeciez to ponad 500 zl w przeliczeniu. Nie wiem czemu to takie drogie.
Zebym jeszcze miala jak sie umowic do lekarza to bym moze wyprosila jakos ta bete. Placzem czy cos... Ale dopiero w poniedzialek bede mogla sie umowic na wizyte... Zobaczymy jak nie bedzie @ to będę płakać u lekarza w gabinecie -
Cytrynka_ wrote:Kattalinna nie przybyl. Ale brzuch dalej boli jak na @. I chwilami czuje skurcze w podbrzuszu. Ale teraz sa takie chwilowe i nie zginaja mnie w pol.
Miluszka super ze beta rośnie
Patrzylas juz na kiedy termin Ci wychodzi?
I kichaj, kichaj. Bardzo nam się przydadza takie wiruski
Emaj też mam nadzieję se już go nie zobaczę...
Karolina oby obylo się bez kliniki.
Na belly termin to 9 czerwca 2016
Dziękuję Wam raz jeszcze Kochane mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 12:30
Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
Cytrynka, słońce82 trzymam kciuki za Was!!!
U mnie 3 dc i zrobiłam badania prolaktyny, FSH, LH wyniki po południu a w poniedziałek lekarz. Mam nadzieję, że mi pomorze zajść w miarę szybko.
słońce82, emaj, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Cytrynka, słońce82 trzymam kciuki za Was!!!
U mnie 3 dc i zrobiłam badania prolaktyny, FSH, LH wyniki po południu a w poniedziałek lekarz. Mam nadzieję, że mi pomorze zajść w miarę szybko.Kjopa3, pepsunieczka, Bratek, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny