REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zależy jaka wróżka. U mnie w pracy babka wróżyła ze swoich kart tarota i powiedzmy 60% się sprawdza ale ona od razu mówiła, że tarot nie przepowiada co będzie a co może być i mamy wpływ na to aby tego uniknąć. A wielki wróż Maciej wywróżył mi ciążę we wrześniu i to bliźniaczą!!! I ja się pytam gdzie ona jest . Teraz to wierzę tylko w przepowiednie nowego gina który wywróżył ciążę w ciągu 4 miesięcy . No i trzeba się zastosować do zaleceń. rano i wieczorem w dni płodne . Mojemu P już oświadczyłam, że gwałcony będzie i ciekawe czemu się tak uśmiechał
pepsunieczka, Mundek lubią tę wiadomość
-
Kiedyś "bawiłam się" w stawianie kart, ale za dużo złych rzeczy się sprawdziło, dlatego teraz się tego nie tykam :p wolę sama wpływać na wszystko a nie myśleć i mieć gdzieś z tyłu głowy to co wyszło w tarocie. Autosugestia ma dużą moc ,dlatego lepiej nie nadwyrężać jej na tym na czym nie trzeba
pepsunieczka, stacey lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Zależy jaka wróżka. U mnie w pracy babka wróżyła ze swoich kart tarota i powiedzmy 60% się sprawdza ale ona od razu mówiła, że tarot nie przepowiada co będzie a co może być i mamy wpływ na to aby tego uniknąć. A wielki wróż Maciej wywróżył mi ciążę we wrześniu i to bliźniaczą!!! I ja się pytam gdzie ona jest . Teraz to wierzę tylko w przepowiednie nowego gina który wywróżył ciążę w ciągu 4 miesięcy . No i trzeba się zastosować do zaleceń. rano i wieczorem w dni płodne . Mojemu P już oświadczyłam, że gwałcony będzie i ciekawe czemu się tak uśmiechał
Wróż Pioter ma same sprawdzające się wróżby, przepowiedział mi pierwszą ciążę z dokładnością co do cyklu, przepowiedział mi trombofilię bez żadnych badań i teraz przepowiedział, że trzecią ciążę donoszę, więc znając poprzednie przepowiednie ciężko mu nie zaufać. Stawia zwykle 3 karty USG- Jamnik Lewy, Jamnik Prawy i Król Endometrium i z nich wróży. Polecam. Wróż Maciej z Wałbrzycha się chowa Będziesz zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 23:02
Morwa, pepsunieczka, OwieczkaaaJo, Kjopa3, Maczek, manabu, kattalinna, Vesper, Bratek lubią tę wiadomość
-
Prosze o postawienie mnie do pionu...
Przynuoslam do pokoju kieliszek z mysla o nalaniu do niego wina. Bo to tak milo popijac gdy robi sie paznokcie. I co? KielisEk czysty. Zapomnialam pic a paznokcie juz w polowie zrobione...OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Wróż Pioter ma same sprawdzające się wróżby, przepowiedział mi pierwszą ciążę z dokładnością co do cyklu, przepowiedział mi trombofilię bez żadnych badań i teraz przepowiedział, że trzecią ciążę donoszę, więc znając poprzednie przepowiednie ciężko mu nie zaufać. Stawia zwykle 3 karty USG- Jamnik Lewy, Jamnik Prawy i Król Endometrium i z nich wróży. Polecam. Wróż Maciej z Wałbrzycha się chowa Będziesz zadowolona
Nasza kochana ekspertka Zwei i polecony wróż Piotr- to musi się udać Wiem to na 100% że będę zadowolona. Już jestem i będę Was dwoje wychwalać jak się da i gdzie się da
-
Cytrynka_ wrote:Niestety. Ja poprosze winiacza. Jeśli jest możliwość schłodzonego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:57
-
Hej co prawda nie byłam wpisana na listę, bo miałam nadzieję, że obecny cykl się szybko skończy i w następnym będę z wami testować... Ale cykl się przeciągał i przeciągał, więc ostatecznie zaczęliśmy starania wcześniej. Ale i tak dziś zrobiłam test i wyszedł negatyw..
Choć gdyby się udało, to musiałby być prawdziwy cud, bo trochę późno zaczęliśmy te starania
teraz czekam na tego Ridża i chcę się zapisać na listopad.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Madre kobitki czy Wy tak kiedys mialyscie? Owulacje potwierdzona monitoringiem mialam w weekend..a dzis mam mega rozciagliwy przejzysty sluz..takiego nawet w okolicach owu nie mialam. Normalnie bym pomyslala, ze moze teraz mam dni plodne...ale ja juz jestem po owu..tez tak kiedys mialyscie? Zawsze po owu zalewa mnie kremowy sluz a dzis mega rozciagliwy.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:Madre kobitki czy Wy tak kiedys mialyscie? Owulacje potwierdzona monitoringiem mialam w weekend..a dzis mam mega rozciagliwy przejzysty sluz..takiego nawet w okolicach owu nie mialam. Normalnie bym pomyslala, ze moze teraz mam dni plodne...ale ja juz jestem po owu..tez tak kiedys mialyscie? Zawsze po owu zalewa mnie kremowy sluz a dzis mega rozciagliwy.
bizona lubi tę wiadomość
-
Bizona ja tak chyba nigdy nie mialam :o
Moze 2vowu mialas nie wiem czy to w ogole mozliwe
U mnie temp idzie do gory a razem z nia rosnie bol plecow:o
Ciekawe jak sie to skonczy
Ja sie nakrecam a moze to jakies chorobsko sie dobiera do mnieTP 21.07.18
-
nick nieaktualnybizona wrote:Madre kobitki czy Wy tak kiedys mialyscie? Owulacje potwierdzona monitoringiem mialam w weekend..a dzis mam mega rozciagliwy przejzysty sluz..takiego nawet w okolicach owu nie mialam. Normalnie bym pomyslala, ze moze teraz mam dni plodne...ale ja juz jestem po owu..tez tak kiedys mialyscie? Zawsze po owu zalewa mnie kremowy sluz a dzis mega rozciagliwy.
A widzisz, ja zawsze po owulce miałam rozciagliwy śluz, co mnie nieziemsko wkurwiało, bo to dla mnie zwiastowało ze nic z tego. Wiedziałam podświadomie zanim zrobiłam test
A w cyklu w ktorym zaszłam w ciaze miałam sluz kremowy
Wiec jak pisze Morwa - każde odstępstwo, inna sytuacja, jest dobrym znakiem .