REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!! Liczylam ze jak tu zajrze wieczorem to beda jakies kotu, a tu dupa trzymam kciuki za jutro!
Ja dzis bylam u endokrynologa w zwiazku z moim tsh (4,19). Dostalam skierowanie na LH, FSH i usg tarczycy. Od jutra mam brac Euthyrox 25 i kontrola tsh i t4 za 1,5 msca. Ciesze ze juz wiem co i jak bo najgorsze to sa te rozkminki.
Co do cwiczen, treniuje dosc intensywnie i poki nie zobacze II nie przestaje. Pozniej mam nadzieje tez nie no ale juz pod kontrola.
Udanego % wieczoru :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 20:01
-
Ann.naa wrote:Hejka!! Liczylam ze jak tu zajrze wieczorem to beda jakies kotu, a tu dupa trzymam kciuki za jutro!
Ja dzis bylam u endokrynologa w zwiazku z moim tsh (4,19). Dostalam skierowanie na LH, FSH i usg tarczycy. Od jutra mam brac Euthyrox 25 i kontrola tsh i t4 za 1,5 msca. Ciesze ze juz wiem co i jak bo najgorsze to sa te rozkminki.
Co do cwiczen, treniuje dosc intensywnie i poki nie zobacze II nie przestaje. Pozniej mam nadzieje tez nie no ale juz pod kontrola.
Udanego % wieczoru :*Vesper, Ann.naa, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
ja ćwiczę na pytongu, taniec brzucha i podnoszenie kieliszka. z mopem i odkurzaczem biega małż (twierdzi, że to dobrze działa na moje nerwy )
pigułka lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Paulette wrote:cześć laski no ja też zaglądam na pierwszą stronę i rozglądam się za kocurami
wczoraj byłam na badaniach hormonalnych. niby w normie, ale zadowolona nie jestem. Muszę się zapisać do ginekologa . -
Mam jeszcze pytanko...ptzrd wizyta u gina powinnam zrobic badania jakis pakiet hormonalny ...SHBG,AMH,INHIMBINAB,DHEA itp...ale to bedzie moj 9-10 dzien cyklu czyli chyba bez sensu ...
O ile wiem AMH moge nie zaleznie od dnia cyklu wiec to moge zrobic a reszta raczej skoda kasy ....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Coś nie tak z badaniami? Masz już wyniki?
Edit. badania robione w 3 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 20:37
-
pepsunieczka wrote:Mam jeszcze pytanko...ptzrd wizyta u gina powinnam zrobic badania jakis pakiet hormonalny ...SHBG,AMH,INHIMBINAB,DHEA itp...ale to bedzie moj 9-10 dzien cyklu czyli chyba bez sensu ...
O ile wiem AMH moge nie zaleznie od dnia cyklu wiec to moge zrobic a reszta raczej skoda kasy ..pepsunieczka, stacey lubią tę wiadomość
-
Paulette wrote:wyniki miałam już wczoraj. niby mieszczę się w normie, ale mam prolaktyne chyba ciut za wysoką 28,39 ng/ml a norma jest do 29,3 . No i mam za niski estradiol bo 36,88 a normy 18,9 - 246,7 .
Edit. badania robione w 3 dcstacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Nie wiem jak inhibinaB bo się na tym nie znam , ale resztę jak najbardziej możesz robić w tym dniu cyklu. Shbg robi się do 14 dc. I dobrze by było zrobić razem z tym testosteron , bo będzie można wyliczyć FAI (czyli ilość tego testosteronu ,który tak naprawdę nam szkodzi) .
Bardzo dziekuje za odpowiedz....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
W kolejnym cyklu mam mieć wymazy do drożności i może uda się tą drożność zrobić. CLO nie będę już brała bo robię przerwę po 6 cyklu i jak się wkurzę to zapiszę do innego ginekologa - faceta! Jak wróżka powiedziała. Jeszcze blondynem musi być
Więc kolejny cykl raczej odpuszczony będzie -
JennyXS wrote:W kolejnym cyklu mam mieć wymazy do drożności i może uda się tą drożność zrobić. CLO nie będę już brała bo robię przerwę po 6 cyklu i jak się wkurzę to zapiszę do innego ginekologa - faceta! Jak wróżka powiedziała. Jeszcze blondynem musi być
Więc kolejny cykl raczej odpuszczony będzie
OOO matko...ale ze ginekolog blondyn...gruuubooo..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...