Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Super wyniki dziewczyny!!
Przyporządkowalybyscie wartości bet do zdjęć testów? Chętnie bym zobaczyła jak np beta 50, 100, 200 wychodzi na teście i czy np dzien przed pierwszym testem i beta tez testowalyscie i było biało?..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 18:37
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Tulipanki, wrzuciłabys zdjecie testu z 6 i 7.12?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 18:42
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Rany jak fajnie, wszystkie na raz! Jestem dumna z naszego rocznika! pylne jak nastolatki!
Karola555 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
KAROLA najpierw wielkie gratulacje dla Ciebie Trzymam mocno kciuki żeby beta pięknie rosła, a rozwijający się mały człowiek w Tobie urodził się piękny i zdrowy.
TULIPANKA, normalnie czekałam na Twoje wyniki jak na szpilkach. Piękne przyrosty, oby tak dalej tak pięknie to wyglądało, a 3 lata starań zakończyły się cudnie - równie pięknym i zdrowym dzieciem.
TSH może Ci skakać, bo bodajże do 14 tc maleństwo "kradnie" hormony tarczycowe od Ciebie. Ale spokojnie, Twój wynik nie jest jeszcze aż tak tragiczny, mojej znajomej na początku ciąży skoczylo do 8 a po zwiększeniu dawki leku w przeciagu doslownie kilku dni spadło do 1 więc proszę nie panikowac, bo stres nie działa dobrze. Myślę ze po konsultacji z Endo i zwiększeniu dawki euthyroxu poziom tsh szybko sie unormuje. I trzymam za to kciuki, żebyś chociaż przez tarczyce sie nie stresowala.
Życzę Wam Dziewczyny spokojnego, cudnego czasu ciążowego, rosnijcie zdrowo i cieszcie się swym pięknym, tak upragnionym stanem.
KAROLUS, ale Ci zazdroszczę tak pięknego urlopu. Wypoczywajcie, dzialajcie i wracajcie we trójkę
Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny z cudnego rocznika '81Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 22:46
bertha, Karola555, Karoluś81, Annie1981, doty22 lubią tę wiadomość
-
Kiedyś ALICJA prosiła, żebym napisała co u nas. Czytam Was co dzień, i choć nie zawsze jestem w stanie pisać, to kibicuję każdej równie mocno.
Więc moja Maja w niedzielę skończyła 2 m-ce. Rośnie, rozwija się, jest już coraz bardziej świadoma, uśmiecha się, jeszcze bezglośnie, coś tam gada po swojemu Karmimy się piersią, czasem tylko, jak na wieczór ma wilczy apetyt, nie można jej uspokoić, a moje cyce odmawiają posłuszeństwa, to dostanie mm, ale zdarza się to baaardzooo rzadko. Pewnie źle robię podając mm nawet raz na ruski rok, ale ...
Trochę męczy ją brzuszek, nie ma kolki, ale dopadaja ją wzdęcia i wtedy pręży się i steka. Jakoś próbujemy to złagodzić, ale pewnie póki jelitka nie rozwinął się do końca to tak się bedzie działo.
Poza tym nadal jest bardzo ansorbująca i wymagajaca (mała terrorystka ), czasem nie jestem w stanie nic zrobić, bo domaga się ciągłej uwagi i rączek, a teraz jej dni są bardziej czuwające i aktywne, wiec w czasie jej krótkich drzemek ogarniam co sie da. Mam nadzieje ze niedługo będzie umiała już się zająć sobą. Ale i tak ja kocham nad życie Mąż bardzo mi pomaga jak oczywiście jest w domu - sprząta, gotuje, zmywa, zajmuje się córcia. Jestem z niego bardzo dumna Życzę Wam takich facetów. Ja to jeszcze przed ciążą mówiłam, że trafiło mi sie jej ślepej kurze ziarno hehe
Buziaczki Dziewczyny :****Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 23:30
Papierówka, Eni_gma, ktosiowa, bertha, Karola555, Karoluś81, Annie1981, doty22, Alice83 lubią tę wiadomość
-
hewa81 wrote:Pewnie źle robię podając mm nawet raz na ruski rok37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Tulipanka Twoje bety to była tylko formalność odpoczywaj dużo, żeby Kropeczek mógł rosnąć w siłę
Karola gratulacje, trzymam mocno kciuki :*
Papierowka haha tak mm to mleko modyfikowaneKarola555 lubi tę wiadomość
-
Hewcia super, że z małą jes ok, niech zdrowo rośnie.
Ja niestety Lulię karmiłam od poczatku mm, nie chciala ciągnąć cyca, a jak juz zaciągnęła dwa łyki to wypluwała i płacz, płacz, płacz.
Bertha czekamy na twoje pozytywn wieści.hewa81 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Papierówka wrote:Co to jest mm? Mleko modyfikowane?
ALICJA, dzięki :*
Ja się bałam, że przez początkowe dokarmianie i to w sporych ilościach, Majka potem nie zechce cyca, ale na szczęście jest super
Spokojnego dnia DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 08:06
-
Niestety temp dzisiaj na łeb na szyje, spadła do 36,61.
Test oczywiscie to formalnosc, ale wiadomo, że negatyw..
Czekam na morze czerwone. Smutno mi bardzo.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Bertha nie łam się Kochana. Tyle już za Tobą... Ale musisz wierzyć że będzie dobrze. Popatrz na Tulipakne. Trzy lata starań! Nam też się kiedyś uda. Będziemy wreszcie tymi mamauśkami zobaczysz
A my idziemy na śniadanie i później autobusem do Fatimy. Wczoraj nas przywitał taki ogromny księżyc nad rzeką Tag że poczułam się jak małolata. Starania też jak u nastolatków więc musi być dobrze
Miłego dniaPapierówka, bertha, hewa81, Annie1981, Eni_gma, ktosiowa, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Bertha, nie smuć sie, juz kiedyś mialas dzidziusia, wiesz, ze to mozliwe. Ten czas i czekanie i rozczarowanie - szczególnie przed switami moze dobic. Ale 2 lata temu moja bliska kolezanka zaszla na swieta w ciaze, to mozesz sobie wyobrazić jak sie czulam. Ja ciągle drze o i boje sie o te ciaze. Niestety, nikt mi nie moze obiecać, ze będzie wszystko dobrze.
bertha lubi tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia.