Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja81, Karoluś81, Tulipanka, doty22, Eni_gma, Papierówka, AQga, ktosiowa, Karola555, bertha lubią tę wiadomość
-
Hewa, cudowna jest! :* Zdrówka dla tej słodkiej Kluseczki i radości dla mamusi!
Ja też mam dwie nowe fotki! Dziś usłyszałam bicie i widziałam jak mruga na ekranie Jestem baaaardzo szczęśliwa.
Fasoleczka ma już 7,8 mm i ma tętno 120.
http://pics.tinypic.pl/i/00851/xsjyokwlo93r_t.jpg
http://images.tinypic.pl/i/00851/xxbpa7v0rd0p_t.jpgEni_gma, doty22, Karoluś81, ktosiowa, Tulipanka, hewa81, Annie1981, Karola555, bertha lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Bertha spełnienia marzeń. Zdrowia i dużo miłości
Alicja kamień z serca pewnie Ci spadł. Dobrze że jest ok. Teraz powoli ogarnij resztę spraw i niech się zdarzy cud
Hewa Twoja córeczka przekochana. I jaka już energiczna, uśmiechnięta zdrówka Wam życzę
Papierówka piękne zdjęcie to teraz serca masz dwa
Dziewczyny my już wróciliśmy. Zimno w tej naszej ojczyźnie że szok. No ale taka pira. Oby święta były białe a potem szybko wiosna bo ja zdecydowanie wolę takie temperatury jak w Lizbonie bylo cudownie pod każdym względem co do jednego mam pewność - z moim Mężem góry mogę przenosić, no dobrze nam razem, najlepiej a reszta to co Bóg da to będzie a będzie dobrze
Tak więc powoli wchodzę w świąteczny czas, nastrój i działania. Od następnego cyklu wracam jednak do mierzenia temperatury i dalszych badań. Jeszcze trochę poprobujehewa81, doty22, Eni_gma, Karola555, bertha lubią tę wiadomość
-
Karoluś po wykresie widać, że męża zamęczyć chciałaś na tym urlopie.
A ja dzisiaj zrobiłam pierogi i amoniaczki, także cał dzień w kuchni.
Pozdrawiamhewa81, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja81 wrote:Karoluś po wykresie widać, że męża zamęczyć chciałaś na tym urlopie.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Witajcie dziewczyny po weekendzie, to taki czas dla małża i dzieciaków, przynajmniej szybciej czas do wizyty mi zleci Zrobiliśmy pierogi z kapustą, grzybami i kaszą gryczaną i trochę z białym serem. Ubraliśmy naszą żywą choinkę Pochwaliłam się jednej kuzynce ale ma póki co trzymać język za zębami hihi.
Wczoraj nerwowa jakaś byłam, dzieciaki mnie drażniły ahhh
Annie a czekałam dzisiaj na Twój test i myślałam o Tobie kochana, tulę :* Ale dobrze, że masz takie podejście
Heva super dziewczynka, gratki dla mamusi
Papierówka gratuluję serduszkaAnnie1981, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochane za wszystkie życzenia!! Oby sie spelnily
Hewa, jakie cudownosci masz!!!!
Papierówka, upragnione serduszko jest gratki!
Karoluś, rzeczywiscie wyjazd obstawiony porządnie serduszkami!
Annie, szkoda.. ale kciuki na nastepny cykl.
Alicja, dobrze że takie wieści po biopsjiKaroluś81, Annie1981, hewa81 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Faktycznie poszaleliśmy z Mężem w Lizbonie ale czy coś, a raczej Ktoś z tego będzie? Wielki znak zapytania jeszcze tydzień czekania. Dobrze że w międzyczasie święta i tyle zajęć że szybko zleci.
Wczoraj już planowałam że będę mierzyć od dzisiaj temperaturę, ale jednak nie. Jak coś to od kolejnego cyklu. Przyznam się że powoli rodzi się we mnie nadzieja. A jeszcze w sobotę w ogóle tego nie czułam. Będę starała się zachować spokój bo wiadomo że może być różnie. Loteria.
Dziewczyny życzę dużo sił na ten szalony czas przygotowań. Jesteśmy w kontakciektosiowa, Eni_gma, Tulipanka lubią tę wiadomość
-
Witajcie poweekendowo. U mnie wczoraj zaczely sie brązowe plamienia, a rano mialam juz czarne uplawy. Oczywiscie rownie czarne myśli. Wyladowalam u lekarza, który nafaszerowal mnie progesteronem, pobadal i trochę pocieszyl, ze moze to byl krwiak, który sie oczyscil. Wygląda, ze juz mi sie to kończy, ale rano mialam taki nastrój, ze szkoda slów. Odebralam wynik bety, który wynosi 5505 i zastanawiam sie, czy przyrost jest ok. Niby jest ponad 100%, ale ostatnio byl trochę wyższy chyba..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 17:17
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Witaj Tulipanko, to się stresu najadłaś kochana, myślę, że wynik jest ok
Ja zrobiłam dzisiaj jeszcze betę, jakoś tak dla świętego spokoju Odebrałam właśnie wynik i jest 6888 a prog 19,9 Rety ale się cieszę Normalnie teraz to już spokojnie poczekam na wizytęAnnie1981, bertha, Eni_gma, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Karola, ładny wynik, cieszę się razem z Tobą. Przed chwilą wyczytałam, że kiedy beta osiąga 1.200-6.000 mIU/ml wzrost spowalnia – podwojenie następuje co każde 72-96 godzin. Czyli może teraz rosnąć wolniej.
Annie - myślę, że coś w tym jest, że robienie bety stresuje. Ale jak ładnie rośnie, to pociesza i daje nadzieję
Karoluś - mam nadzieję, że wkrótce - bez względu na to, czy myślisz o tym czy nie - zobaczysz dwie kreseczki i to będzie to bingo )
Karoluś81, bertha, ktosiowa lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia.