Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Berha współczuję straty kotka...Sama mam dwa,wychodzące ale bardzo domowe.Owu będzie następna i bez nerwów i może lepsza☺
Krrropka mam dwoje w brzuszku,a śluzu rozciągliwego,płodnego to ja wogóle nie widziałan.Troche wodnistego i to nie za dużo.Widocznie strczyło.i to na dwoje☺
Karoluś u mnie drugi też synek i również mniej wymagający,dał mamie odpoczać.Karoluś81, bertha lubią tę wiadomość
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Bertha, przykro mi, wiem jak to czasem jest, szkoda cyklu, ale wierzę że bedzie dobrze. Ściskam Cię.
Karoluś, fajnie że synek mniej wymagający i możesz nieco odpocząć. Oby tak dalej!
Dzięki za pocieszenie babki :*
Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Grosia wrote:Berha współczuję straty kotka...Sama mam dwa,wychodzące ale bardzo domowe.Owu będzie następna i bez nerwów i może lepsza☺
Krrropka mam dwoje w brzuszku,a śluzu rozciągliwego,płodnego to ja wogóle nie widziałan.Troche wodnistego i to nie za dużo.Widocznie strczyło.i to na dwoje☺
Karoluś u mnie drugi też synek i również mniej wymagający,dał mamie odpoczać.tak wlasnie pomyslalam sobie, ze jak swiat bedzie chcial zebym zaszla, to tak to ulozy ze owu bedzie trafiona, wszystko bedzie gralo. skoro teraz tak sie ulozylo, to znaczy ze to nie byl moj czas.
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karolus. Gratulacje 🙂 Super, że tak łatwo z dwójką. Pocieszasz 😁
Grosia. Piękny brzuszek 🙂 Rosnijcie zdrowo.
Bertha. Gratuluję zdanego egzaminu! Przykro mi z powodu kotka. Ja jestem kociara to wiem jaki to ból.
Mojej kotce wypadł teraz kieł i trochę zaczęłam się martwic, ale ma już 10 lat, więc pocieszam się, że to chyba normalne.
Dziękuję dziewczyny za pamięć i trzymanie kciuków. Przepraszam, że nie odpisywałam. Mało tu zaglądam, bo te starania to jakaś porażka i staram się tym nie zawracać sobie głowy za dużo, żeby się nie dołować.
Do tej pory było kiepsko, bo myślimy, że wyniki badań męża (0% ruchliwych plemników) spowodowane były lekami, które bierze. Teraz je odstawił, więc mam nadzieję, że niedługo poprawią się parametry i będzie jakaś szansa.
bertha lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
kattalinna wrote:Bertha, jak cykl?
Krrropka, kciuki!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Annie1981 wrote:25ty cykl! Nie mogę uwierzyć 😁
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Annie ,gratuluję kochana. Ale fajnie, że się w końcu udało :*
-
kattalinna wrote:Annie, jak się czujesz? Kp bez zmian?
Dziękuję, czuję się dobrze. Z objawów to w zasadzie tylko wrażliwe piersi i ostatnio jakoś bardziej jest mi zimno. Na razie nic więcej.
Z utęsknieniem czekam na pierwsze USG za 2 tygodnie, żeby zobaczyć serduszko, co mnie trochę uspokoi, bo wkręcam sobie jakieś puste jaja i tego typu problemy 😁
Dziękuję wszystkim za gratulacje 🙂kattalinna lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, ogromne gratulacje! Wytrwałość popłaca!
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Annie! Jedziemy razem! Dalej nie wierzę. Wczoraj badałam krew - 10 dnia po owulacji, bo coś mi na teście się zdawało widzieć i ... Bhcg 36.7, progesteron 43.5.
Staram się od września 2019. Po drodze mialam dwie biochemiczne we wrześniu i listopadzie, z bardzo marnymi wartościami. Za to ten wynik jest super, taki jak w szczęśliwej ciąży z Oliwierkiem! Mam termin na 30.10.2020. Wierzę, że obie donosimyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 15:20
stresant, bertha, Annie1981, krrropka, Greetta, Dakota lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Papierówka, cudne wieści! Gratuluję serdecznie i życzę nudnej ciąży ♥️
Fajnie się zsynchronizowałyście z Annie 🙂
Pięknie się zrobiło na tym naszym staraniowym wątku. Marzy mi się jeszcze po suwaczku dla Berthy i Krrropki... 😘
Ciekawe co u Alicji też.Papierówka, bertha, Annie1981 lubią tę wiadomość