Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Berha współczuję straty kotka...Sama mam dwa,wychodzące ale bardzo domowe.Owu będzie następna i bez nerwów i może lepsza☺
Krrropka mam dwoje w brzuszku,a śluzu rozciągliwego,płodnego to ja wogóle nie widziałan.Troche wodnistego i to nie za dużo.Widocznie strczyło.i to na dwoje☺
Karoluś u mnie drugi też synek i również mniej wymagający,dał mamie odpoczać.Karoluś81, bertha lubią tę wiadomość
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Bertha, przykro mi, wiem jak to czasem jest, szkoda cyklu, ale wierzę że bedzie dobrze. Ściskam Cię.
Karoluś, fajnie że synek mniej wymagający i możesz nieco odpocząć. Oby tak dalej!
Dzięki za pocieszenie babki :*
Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Grosia wrote:Berha współczuję straty kotka...Sama mam dwa,wychodzące ale bardzo domowe.Owu będzie następna i bez nerwów i może lepsza☺
Krrropka mam dwoje w brzuszku,a śluzu rozciągliwego,płodnego to ja wogóle nie widziałan.Troche wodnistego i to nie za dużo.Widocznie strczyło.i to na dwoje☺
Karoluś u mnie drugi też synek i również mniej wymagający,dał mamie odpoczać.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karolus. Gratulacje 🙂 Super, że tak łatwo z dwójką. Pocieszasz 😁
Grosia. Piękny brzuszek 🙂 Rosnijcie zdrowo.
Bertha. Gratuluję zdanego egzaminu! Przykro mi z powodu kotka. Ja jestem kociara to wiem jaki to ból.
Mojej kotce wypadł teraz kieł i trochę zaczęłam się martwic, ale ma już 10 lat, więc pocieszam się, że to chyba normalne.
Dziękuję dziewczyny za pamięć i trzymanie kciuków. Przepraszam, że nie odpisywałam. Mało tu zaglądam, bo te starania to jakaś porażka i staram się tym nie zawracać sobie głowy za dużo, żeby się nie dołować.
Do tej pory było kiepsko, bo myślimy, że wyniki badań męża (0% ruchliwych plemników) spowodowane były lekami, które bierze. Teraz je odstawił, więc mam nadzieję, że niedługo poprawią się parametry i będzie jakaś szansa.
bertha lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
kattalinna wrote:Bertha, jak cykl?
Krrropka, kciuki!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Annie1981 wrote:25ty cykl! Nie mogę uwierzyć 😁
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Annie ,gratuluję kochana. Ale fajnie, że się w końcu udało :*
-
kattalinna wrote:Annie, jak się czujesz? Kp bez zmian?
Dziękuję, czuję się dobrze. Z objawów to w zasadzie tylko wrażliwe piersi i ostatnio jakoś bardziej jest mi zimno. Na razie nic więcej.
Z utęsknieniem czekam na pierwsze USG za 2 tygodnie, żeby zobaczyć serduszko, co mnie trochę uspokoi, bo wkręcam sobie jakieś puste jaja i tego typu problemy 😁
Dziękuję wszystkim za gratulacje 🙂kattalinna lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, ogromne gratulacje! Wytrwałość popłaca!
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Annie! Jedziemy razem! Dalej nie wierzę. Wczoraj badałam krew - 10 dnia po owulacji, bo coś mi na teście się zdawało widzieć i ... Bhcg 36.7, progesteron 43.5.
Staram się od września 2019. Po drodze mialam dwie biochemiczne we wrześniu i listopadzie, z bardzo marnymi wartościami. Za to ten wynik jest super, taki jak w szczęśliwej ciąży z Oliwierkiem! Mam termin na 30.10.2020. Wierzę, że obie donosimyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 15:20
stresant, bertha, Annie1981, krrropka, Greetta, Dakota lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Papierówka, cudne wieści! Gratuluję serdecznie i życzę nudnej ciąży ♥️
Fajnie się zsynchronizowałyście z Annie 🙂
Pięknie się zrobiło na tym naszym staraniowym wątku. Marzy mi się jeszcze po suwaczku dla Berthy i Krrropki... 😘
Ciekawe co u Alicji też.Papierówka, bertha, Annie1981 lubią tę wiadomość