Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku, jejku, co tutaj się dzieje?! Tyle ciąż na naszym wątku! Super dziewczyny, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za spokojne ciąże. Bertha, taki rozmach, że może w końcu i my się załapiemy. Buziaki i ściskam Cię mocno :*
Emdar, gratuluję i wszystkiego dobrego dla Waszej rodzinyPapierówka, emdar, bertha, kattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Annie i Papierowka - mega gratulacje i życzenia spokojnych ciąż! Jesienne dzieci są super, moja lutowania ciaza z zeszłego roku właśnie opanowała przewracanie się z brzuszka na plecki
Edmar - także gratulacje i niech dzidziuś rośnie zdrowo.
I czekam kolejnych super-ciąż!emdar, Papierówka, Annie1981, Greetta lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
krrropka wrote:Jejku, jejku, co tutaj się dzieje?! Tyle ciąż na naszym wątku! Super dziewczyny, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za spokojne ciąże. Bertha, taki rozmach, że może w końcu i my się załapiemy. Buziaki i ściskam Cię mocno :*
Emdar, gratuluję i wszystkiego dobrego dla Waszej rodziny
Ty masz szanse w tym cyklu bo wykres wymiata!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Ano Kattalina, siknęłam dzisiaj. Obudziłam się z masakryczną migreną i wolałam sprawdzić czy męczyć się cały dzień, bo na to się zanosiło, czy zrobić teścik i szybko połknąć tabletkę. Na teście tradycyjnie biel jak po vizirze
-
Katta, pomogła i dzięki :*
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Oj kropka, już 15dpo, temp wysoko, @ brak 😍 kciuki! Chyba zostanę tu sama na placu bojuhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Kattalina, a u ciebie może jednak start starań?... jak m?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha wrote:Oj kropka, już 15dpo, temp wysoko, @ brak 😍 kciuki! Chyba zostanę tu sama na placu boju
bertha lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:Kattalina, a u ciebie może jednak start starań?... jak m?
A propos pracy, rozumiem, że masz nową skoro badania medycyny pracy były?
Krrropka bardzo nie lubię 😒 -
Hej dziewczyny. Przygotowałam sobie zestawienie testów jak przyrastały razem z wartościami bhcg. Może którejś się przyda do porównań testy z allegro o czułości 10.
kattalinna, krrropka, Annie1981, Dakota lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
W końcu doczekałam się wizyty. Jest serduszko! 😍 CRL 8mm, TP 19.10.2020. Wg USG ciąża o 1 dzień młodsza niż z OM, więc to żadna różnica.
Dostałam filmik z bijącym serduszkiem i chyba będę go oglądać non stop 😁
Jest mały krwiaczek i on był przyczyną plamień, ale ma się wchłonąć.
Papierówka, krrropka, Dakota, emdar, kattalinna lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. Teraz pewnie jędziesz trochę spokojniejsza.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, bardzo dlugo mnie tu nie było, weszłam na wątek, a tu takie wiadomości! Gratuluje dziewczyny, tez bym tak chciała .
Ciężko mi będzie nadrobić wszystko, ale postaram się nadążyć. Dziewczyny, które mnie juz znają mam nadzieje, ze pamiętają, a nowe koleżanki witam serdecznie .
Już trochę zaczynam panikować. Mam skierowanie na badanie droznisci bo mam jakieśprzeczucie, ze u mnie potrzeba „ przepłukać” te jajowody. Poza tym wszystko w normie, cykle jak w zegarku itd, dokładnie tak samo jak za pierwszym razem i nie udaje się. Ale miło poczytać, ze u wielu z Was się udało.
Karoluś gratuluję synka.
Annie cudne to zdjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 23:42
Annie1981, Papierówka lubią tę wiadomość
Dakota -
Dakota. Fajnie, że się w końcu odezwałaś. Powodzenia 🙂
krrropka wrote:Annie, bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. Teraz pewnie jędziesz trochę spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 08:57
Dakota lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej Katalina, jeśli W tym cyklu się nie uda to w następnym miesiącu udam się do szpitala. Teraz trzeba się rejestrować osobiście, poprzednim razem zrobiłam to telefonicznie. Jeszcze może się okazać, ze mi nie będą chcieli zrobić bo już raz miałam to badanie i z punktu medycznego dla szpitala, jak to powiedziała moja gin, oni już swoje zrobili. Ale mam nadzieje, że jednak się uda zarejestrować.
A jak u Ciebie? Bo nie jestem na bieżąco, staracie się? I co słychać u Ani?Dakota -
Życie jest przewrotne. W sobotę było serduszko a dziś już go nie było 🙁
Miałam krwawienie od 2 dni, pojechałam do szpitala i się okazało, że zarodek obumarł. Przyjęli mnie na oddział i się oczyscilam sama. Niedawno do domu wróciłam.
W kolejnym cyklu już możemy się starać i tak zrobimy, także wracam do staraczek.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔