X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2020, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie, teraz to już nie trzeba się wpatrywać 😍😍😍 bardzo się cieszę i trzymam kciuki! Niech zastrzyki nie bolą i siniaki nie wychodzą! Ściskam mocno i radośnie 😊😊😊😘

Annie1981 lubi tę wiadomość

age.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2020, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie81, jeszcze raz gratulacje tutaj! :) ❤️

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny 🙂

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie, gratuluję Kochana :* Tak się cieszę i oczywiście zazdroszczę (ale pozytywnie) Trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.

Film na razie obejrzałam jeden, the living matrix.
    Dzisiaj jest webinar u A Grobelnej, zapisała się któraś z Was?

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krrropka wrote:
    Annie, gratuluję Kochana :* Tak się cieszę i oczywiście zazdroszczę (ale pozytywnie) Trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.

Film na razie obejrzałam jeden, the living matrix.
    Dzisiaj jest webinar u A Grobelnej, zapisała się któraś z Was?
    Dziękuję kochana. Rozumiem tą zazdrość, też ją miałam w sobie wielokrotnie, ale jak to mówi Agnieszka - nigdy się nie poddawaj 🙂 Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno 🙂

Jak Ci się podobała The Living Matrix?

Nie wiem nic o webinarze. Masz jakiś namiar na niego?

krrropka lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• krrropka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie, wyświetliło mi się powiadomienie na fb czy chcę się zapisać, ten webinar jest właśnie teraz, ale nie mogę wkleić linku

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krrropka wrote:
    Annie, wyświetliło mi się powiadomienie na fb czy chcę się zapisać, ten webinar jest właśnie teraz, ale nie mogę wkleić linku
    To ciekawe, że mi się nie wyświetla 🤔 Może będzie potem dostępne na FB.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• krrropka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Jak Ci się podobała The Living Matrix?

Powiem Ci, że sama nie wiem, co o tym myśleć. Żeby nie było, to o ile nie mam wątpliwości, co do pola, które każdy człowiek wytwarza i że ma ono na nas wpływ, to w momencie, jak zaczyna się mówić o naszym wpływie na to pole, zaczynam mieć z tym problem. Obejrzę jeszcze ten drugi film i zobaczę czy po obu będę trochę mądrzejsza.

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Ania81. Dziękuję 🙂 Mam nadzieję, że u mnie też będzie ciemniało.

kattalinna. Dzień dwa w tej sytuacji to jak wieczność 😂 Tym bardziej, że ja muszę zacząć brać zastrzyki z heparyny w ciąży🙈 Szkoda, że tu się nie da zrobić bety. Idę zaraz do sklepu po First Response, on podobno ma czułość 12.5. Clearblue ma 25, ten z Tesco też podobno 25. Jeden coś pokazał, drugi nie. Test z eBaya ma 10 i pokazał mi cień cienia, ale nie da się uchwycić na zdjęciu.
    Tak to jest testować tak szybko, człowiek i tak nic nie wie 😂
    first response early ma czułość 6mlu

jak ja się cieszę!!!
    a widzisz!!!!
    gupi.lekarze😆

rosnijcie zdrowo!

Annie1981, Maggia lubią tę wiadomość

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam wizytę z ginem. dostałam provero na drugą połowę cyklu ale tak czytam co to i już sama nie wiem czy to brać;/ .dostałam tego na 4 miesiące a potem znów wizyta jak coś i już list mam z datą.

mówi jajniki czyste .macica ok . szyjka ok .coś pobierał .bolało auuuccc.
    ale wolę swoją lekarkę :/ ona skrupulatniej mnie badała , robiła kolposkopię a teraz tak na oko i czucie to sobie można no ale jego zdaniem jest ok i on nic na niej nie widzi niepokojącego.
    no nic .trzeba zawierzyć

Bertha który dzień cyklu masz?
    ja 5 bo 6 nie wiem 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 00:36

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop. To nie wiedziałam, że First Response ma czułość 6, w internecie znalazłam, że 12. W ogóle to jest bez sensu, że oni tu nie piszą na opakowaniu jaka jest czułość tylko człowiek musi po necie szperać.

Gdzie do gina chodzisz? Prywatnie?

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krrropka wrote:
    Powiem Ci, że sama nie wiem, co o tym myśleć. Żeby nie było, to o ile nie mam wątpliwości, co do pola, które każdy człowiek wytwarza i że ma ono na nas wpływ, to w momencie, jak zaczyna się mówić o naszym wpływie na to pole, zaczynam mieć z tym problem. Obejrzę jeszcze ten drugi film i zobaczę czy po obu będę trochę mądrzejsza.
    Tak, to jest trudne do ogarnięcia, ale ja w to wierzę. Im bardziej zaczęłam teraz szperać, tym bardziej się przekonuje, że fizyka jest już w stanie udowodnić naprawdę dziwne rzeczy.

Zobacz sobie np ten artykuł

https://kwanty.pl/ludzkie-dna-jest-biologicznym-internetem/

Badania-Piotr Garjajev -wibracje w zachowaniu DNA

Żywe DNA (w żywej tkance, a nie in vitro) reaguje na modulowane słowami promienie laserowe, a nawet fale radiowe, jeśli użyte są odpowiednie częstotliwości. To ostatecznie i naukowo wyjaśnia, dlaczego afirmacje i hipnoza mogą mieć tak silny wpływ na ludzi i ich ciało. DNA reaguje na słowa.

bertha, Maggia lubią tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• Papierówka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 gratulacje! Ogromnie się cieszę z Tobą. Byłam niemalże pewna, że niedługo Ci się uda :) Spokojnych kolejnych ośmiu miesięcy :D

<3 37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj! <3
    [*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
    [*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
    <3 37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj! <3
    [*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
    [*] 17 tc synek 28.02.2017
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:
    ja miałam wizytę z ginem. dostałam provero na drugą połowę cyklu ale tak czytam co to i już sama nie wiem czy to brać;/ .dostałam tego na 4 miesiące a potem znów wizyta jak coś i już list mam z datą.

ale wolę swoją lekarkę :/ ona skrupulatniej mnie badała , robiła kolposkopię a teraz tak na oko i czucie to sobie można no ale jego zdaniem jest ok i on nic na niej nie widzi niepokojącego.
    no nic .trzeba zawierzyć

ja 5 bo 6 nie wiem 😂
    W jakim celu dał Ci to provero, w związku z plemieniami? Sprawdzałaś jaki.masz progesteron? Też bym chyba miała wątpliwości co do brania tego. Jeszcze 4 miesiące to długo...

age.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Lolipop. To nie wiedziałam, że First Response ma czułość 6, w internecie znalazłam, że 12. W ogóle to jest bez sensu, że oni tu nie piszą na opakowaniu jaka jest czułość tylko człowiek musi po necie szperać.

Gdzie do gina chodzisz? Prywatnie?

ten z 6mlu to first response early .wiemnze jest też inny

też mnie to wkurza że z tych droższych testów to nie piszą jaka czulosc wrrr..na tańszych już tak

a gp mnie skierowala do gina ..tylko teraz nie do tej co zawsze chodzilam eh :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 11:12

• Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    W jakim celu dał Ci to provero, w związku z plemieniami? Sprawdzałaś jaki.masz progesteron? Też bym chyba miała wątpliwości co do brania tego. Jeszcze 4 miesiące to długo...

tak , w związku z plamieniami które zaś trwały tydzień w porzednim cyklu ale taki lek wolałabym dostac wiedząc jakie z reguły mam endometrium
    mówił .dam ci progesteron a ja czytam w domu i teraz nic nie wiem
    nie wiem czy nie przeczekać ( wczesniej mi się samo unormowalo ale trochę to trwało,) choc jest to bardzo denerwujące naprawdę .
    jeszcze jakby tego pms nie było to może jeszcze

a ty brałaś to? albo znasz kogoś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 11:14

• bertha Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:

no nic .trzeba zawierzyć

ja 5 bo 6 nie wiem 😂
    U mnie 9dc :) zaraz zrobie sobie usg, to zobacze jak pecherzyk i endometrium. :)

Ale zobaczcie, Annie zaczela mantry, medytacje i od razu zaszla.. jednak warto. tylko trzeba byc konsekwentnym! z tym u mnie porblem. ale do snu juz sobie puszczam medytacje. tylko za szybko zasypiam :D

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to uważam że najpierw powinnam mieć badanie hormonów no ale to tylko NHS więc w sumie co się dziwić że postępują statystykami . no nic
    może też spróbuję tych medytacji 😆

daj znać Bertha jak tam jajca rosną 😆
    mnie 3 dni ciaglo w lewym boku .jajnik lewy 🥴😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 14:19

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop, też uważam, że najpierw badanie hormonów. Ja nie brałam, rzuciłam okiem w internecie. Niby jakaś forma progesteronu, pytanie tylko czy Ty tego potrzebujesz bo przyczyną plemień może być coś innego. No i z tego co przeczytałam to z reguły krócej się to stosuje i od pierwszego dnia cyklu. Niby lekarz wie co robi, ale ja nie ufam lekarzom...

age.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Lolipop, też uważam, że najpierw badanie hormonów. Ja nie brałam, rzuciłam okiem w internecie. Niby jakaś forma progesteronu, pytanie tylko czy Ty tego potrzebujesz bo przyczyną plemień może być coś innego. No i z tego co przeczytałam to z reguły krócej się to stosuje i od pierwszego dnia cyklu. Niby lekarz wie co robi, ale ja nie ufam lekarzom...
    są różne formy pomocy w zależności od tego wlasnie co komu dolega. czytam też właśnie że i od 1dc ( szczególnie jeśli ktoś ma zaawansowana endometrioza i widoczne problemy przez nią ) ale i od 16dc do 21dc ...i że kobietki zaszły w ciążę .
    czytałam co o za progesteron ale matko jedyna połapać sie w tym to naprawdę trzeba się po prostu na tym znać 😆 ale jak przeczytałam że hamuje rozrost endometrium ten progesteron to zglupiałam 🙈 po co i na co mi to eh
    może przez te plamienia uważa że mam je za grube 😂😂😂

https://zapodaj.net/40091af7eafe0.png.html

a ty czemu miałaś to zaLecone ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 15:53

‹‹ 520 521 522 523 524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ