Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie81, jeszcze raz gratulacje tutaj! ❤️
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Annie, gratuluję Kochana :* Tak się cieszę i oczywiście zazdroszczę (ale pozytywnie) Trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.
Film na razie obejrzałam jeden, the living matrix.
Dzisiaj jest webinar u A Grobelnej, zapisała się któraś z Was? -
krrropka wrote:Annie, gratuluję Kochana :* Tak się cieszę i oczywiście zazdroszczę (ale pozytywnie) Trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.
Film na razie obejrzałam jeden, the living matrix.
Dzisiaj jest webinar u A Grobelnej, zapisała się któraś z Was?
Jak Ci się podobała The Living Matrix?
Nie wiem nic o webinarze. Masz jakiś namiar na niego?krrropka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, wyświetliło mi się powiadomienie na fb czy chcę się zapisać, ten webinar jest właśnie teraz, ale nie mogę wkleić linku
-
Annie1981 wrote:
Jak Ci się podobała The Living Matrix?
Powiem Ci, że sama nie wiem, co o tym myśleć. Żeby nie było, to o ile nie mam wątpliwości, co do pola, które każdy człowiek wytwarza i że ma ono na nas wpływ, to w momencie, jak zaczyna się mówić o naszym wpływie na to pole, zaczynam mieć z tym problem. Obejrzę jeszcze ten drugi film i zobaczę czy po obu będę trochę mądrzejsza.
-
Annie1981 wrote:Ania81. Dziękuję 🙂 Mam nadzieję, że u mnie też będzie ciemniało.
kattalinna. Dzień dwa w tej sytuacji to jak wieczność 😂 Tym bardziej, że ja muszę zacząć brać zastrzyki z heparyny w ciąży🙈 Szkoda, że tu się nie da zrobić bety. Idę zaraz do sklepu po First Response, on podobno ma czułość 12.5. Clearblue ma 25, ten z Tesco też podobno 25. Jeden coś pokazał, drugi nie. Test z eBaya ma 10 i pokazał mi cień cienia, ale nie da się uchwycić na zdjęciu.
Tak to jest testować tak szybko, człowiek i tak nic nie wie 😂
jak ja się cieszę!!!
a widzisz!!!!
gupi.lekarze😆
rosnijcie zdrowo!Annie1981, Maggia lubią tę wiadomość
-
ja miałam wizytę z ginem. dostałam provero na drugą połowę cyklu ale tak czytam co to i już sama nie wiem czy to brać;/ .dostałam tego na 4 miesiące a potem znów wizyta jak coś i już list mam z datą.
mówi jajniki czyste .macica ok . szyjka ok .coś pobierał .bolało auuuccc.
ale wolę swoją lekarkę ona skrupulatniej mnie badała , robiła kolposkopię a teraz tak na oko i czucie to sobie można no ale jego zdaniem jest ok i on nic na niej nie widzi niepokojącego.
no nic .trzeba zawierzyć
Bertha który dzień cyklu masz?
ja 5 bo 6 nie wiem 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 00:36
-
Lolipop. To nie wiedziałam, że First Response ma czułość 6, w internecie znalazłam, że 12. W ogóle to jest bez sensu, że oni tu nie piszą na opakowaniu jaka jest czułość tylko człowiek musi po necie szperać.
Gdzie do gina chodzisz? Prywatnie?
krrropka wrote:Powiem Ci, że sama nie wiem, co o tym myśleć. Żeby nie było, to o ile nie mam wątpliwości, co do pola, które każdy człowiek wytwarza i że ma ono na nas wpływ, to w momencie, jak zaczyna się mówić o naszym wpływie na to pole, zaczynam mieć z tym problem. Obejrzę jeszcze ten drugi film i zobaczę czy po obu będę trochę mądrzejsza.
Zobacz sobie np ten artykuł
https://kwanty.pl/ludzkie-dna-jest-biologicznym-internetem/
Badania-Piotr Garjajev -wibracje w zachowaniu DNA
Żywe DNA (w żywej tkance, a nie in vitro) reaguje na modulowane słowami promienie laserowe, a nawet fale radiowe, jeśli użyte są odpowiednie częstotliwości. To ostatecznie i naukowo wyjaśnia, dlaczego afirmacje i hipnoza mogą mieć tak silny wpływ na ludzi i ich ciało. DNA reaguje na słowa.
bertha, Maggia lubią tę wiadomość
Annie1981 gratulacje! Ogromnie się cieszę z Tobą. Byłam niemalże pewna, że niedługo Ci się uda Spokojnych kolejnych ośmiu miesięcy
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Lolipop wrote:ja miałam wizytę z ginem. dostałam provero na drugą połowę cyklu ale tak czytam co to i już sama nie wiem czy to brać;/ .dostałam tego na 4 miesiące a potem znów wizyta jak coś i już list mam z datą.
ale wolę swoją lekarkę ona skrupulatniej mnie badała , robiła kolposkopię a teraz tak na oko i czucie to sobie można no ale jego zdaniem jest ok i on nic na niej nie widzi niepokojącego.
no nic .trzeba zawierzyć
ja 5 bo 6 nie wiem 😂 -
Annie1981 wrote:Lolipop. To nie wiedziałam, że First Response ma czułość 6, w internecie znalazłam, że 12. W ogóle to jest bez sensu, że oni tu nie piszą na opakowaniu jaka jest czułość tylko człowiek musi po necie szperać.
Gdzie do gina chodzisz? Prywatnie?
ten z 6mlu to first response early .wiemnze jest też inny
też mnie to wkurza że z tych droższych testów to nie piszą jaka czulosc wrrr..na tańszych już tak
a gp mnie skierowala do gina ..tylko teraz nie do tej co zawsze chodzilam eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 11:12
-
kattalinna wrote:W jakim celu dał Ci to provero, w związku z plemieniami? Sprawdzałaś jaki.masz progesteron? Też bym chyba miała wątpliwości co do brania tego. Jeszcze 4 miesiące to długo...
tak , w związku z plamieniami które zaś trwały tydzień w porzednim cyklu ale taki lek wolałabym dostac wiedząc jakie z reguły mam endometrium
mówił .dam ci progesteron a ja czytam w domu i teraz nic nie wiem
nie wiem czy nie przeczekać ( wczesniej mi się samo unormowalo ale trochę to trwało,) choc jest to bardzo denerwujące naprawdę .
jeszcze jakby tego pms nie było to może jeszcze
a ty brałaś to? albo znasz kogoś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 11:14
-
Lolipop wrote:ja miałam wizytę z ginem. dostałam provero na drugą połowę cyklu ale tak czytam co to i już sama nie wiem czy to brać;/ .dostałam tego na 4 miesiące a potem znów wizyta jak coś i już list mam z datą.
no nic .trzeba zawierzyć
ja 5 bo 6 nie wiem 😂
Ale zobaczcie, Annie zaczela mantry, medytacje i od razu zaszla.. jednak warto. tylko trzeba byc konsekwentnym! z tym u mnie porblem. ale do snu juz sobie puszczam medytacje. tylko za szybko zasypiam
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
ja to uważam że najpierw powinnam mieć badanie hormonów no ale to tylko NHS więc w sumie co się dziwić że postępują statystykami . no nic
może też spróbuję tych medytacji 😆
daj znać Bertha jak tam jajca rosną 😆
mnie 3 dni ciaglo w lewym boku .jajnik lewy 🥴😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 14:19
-
Lolipop, też uważam, że najpierw badanie hormonów. Ja nie brałam, rzuciłam okiem w internecie. Niby jakaś forma progesteronu, pytanie tylko czy Ty tego potrzebujesz bo przyczyną plemień może być coś innego. No i z tego co przeczytałam to z reguły krócej się to stosuje i od pierwszego dnia cyklu. Niby lekarz wie co robi, ale ja nie ufam lekarzom...
-
kattalinna wrote:Lolipop, też uważam, że najpierw badanie hormonów. Ja nie brałam, rzuciłam okiem w internecie. Niby jakaś forma progesteronu, pytanie tylko czy Ty tego potrzebujesz bo przyczyną plemień może być coś innego. No i z tego co przeczytałam to z reguły krócej się to stosuje i od pierwszego dnia cyklu. Niby lekarz wie co robi, ale ja nie ufam lekarzom...
czytałam co o za progesteron ale matko jedyna połapać sie w tym to naprawdę trzeba się po prostu na tym znać 😆 ale jak przeczytałam że hamuje rozrost endometrium ten progesteron to zglupiałam 🙈 po co i na co mi to eh
może przez te plamienia uważa że mam je za grube 😂😂😂
https://zapodaj.net/40091af7eafe0.png.html
a ty czemu miałaś to zaLecone ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 15:53