Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:U mnie 9dc zaraz zrobie sobie usg, to zobacze jak pecherzyk i endometrium.
Ale zobaczcie, Annie zaczela mantry, medytacje i od razu zaszla.. jednak warto. tylko trzeba byc konsekwentnym! z tym u mnie porblem. ale do snu juz sobie puszczam medytacje. tylko za szybko zasypiam
Ja słucham mantr czy afirmacji podczas snu. Podobno wtedy umysł jest bardzo na to podatny 🙂bertha, Maggia lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
właśnie oglądam jak laska sobie sprawdza progesteron testem ! ah ta technika
jakieś P.D.G. wykrywa
https://youtu.be/zjMR9FDQip0
nieźle oO
dziś mam resztę plamienia z płodny śluzem mnóstwo ! zaczyna się. seksy czas start😂kattalinna, kalcia64, bertha lubią tę wiadomość
-
Umnie dziś prawdopodobnie 7dpo wczoraj był spadek 36,56 a dzisaj skok 36,87 . W ostatniej ciąży tez miałam podobnie ale sadek w 8dpo w 9 dpo skok a w 10 test pozytywny . Ale pomarzyć dora rzecz . Ahh nie ma zwas któraś dostępu do duphastonu . Lekarz mi przepisał angielski progesteron ale powiedział ze dobrze by było jak bym w Polsce załatwiła sobie dupka bo nie wstrzymuje owulacji . W Angli dupek jest zakazany . 🚫[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kalcia64 wrote:Umnie dziś prawdopodobnie 7dpo wczoraj był spadek 36,56 a dzisaj skok 36,87 . W ostatniej ciąży tez miałam podobnie ale sadek w 8dpo w 9 dpo skok a w 10 test pozytywny . Ale pomarzyć dora rzecz . Ahh nie ma zwas któraś dostępu do duphastonu . Lekarz mi przepisał angielski progesteron ale powiedział ze dobrze by było jak bym w Polsce załatwiła sobie dupka bo nie wstrzymuje owulacji . W Angli dupek jest zakazany . 🚫
Trzymam kciuki za ten cykl. Kiedy testujesz?
Annie1981 wrote:I tak jestem zaskoczona, że w UK dostałaś progesteron 😮 Chyba, że to od polskiego lekarza?
Trzymam kciuki za ten cykl. Kiedy testujesz?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:Dostalam receptę od prywatnego polskiego ginekologa . Od tych głąbów to nic nie dostaniesz. Sorry za słowa 🤣🙈
Ja mam we wtorek wizytę w Early Pregnancy Clinic. GP mnie tam skierował, żeby ocenili czy należy mi się heparyna 🙈 Ciekawe co powiedzą.
W razie czego dziś miałam konsultacje online z polskim ginem i dostałam receptę zarówno na heparynę jak i progesteron. Polecam takie rozwiązanie.kattalinna lubi tę wiadomość
Annie1981 wrote:I teraz się wszystko zgadza 😂
Ja mam we wtorek wizytę w Early Pregnancy Clinic. GP mnie tam skierował, żeby ocenili czy należy mi się heparyna 🙈 Ciekawe co powiedzą.
W razie czego dziś miałam konsultacje online z polskim ginem i dostałam receptę zarówno na heparynę jak i progesteron. Polecam takie rozwiązanie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Annie jak sie czujesz?
Ja mam nadzieje przebrnelam przez najgorsze, choc nadal roznie ze mna bywa.
Ja odliczam dni do prenatalnchy badan. Annie ty tez niedlugo bedziesz tak pisac❤️.
Mam nadzieje, ze u mnie wszystko bedzie dobrze.
Dziewczyny trzymam za was kciuki byscie jak najszybciej znalazly sie po drugiej stronie mocykalcia64, Lolipop, Papierówka lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Annie jak sie czujesz?
Ja odliczam dni do prenatalnchy badan. Annie ty tez niedlugo bedziesz tak pisac❤️.
Dziewczyny trzymam za was kciuki byscie jak najszybciej znalazly sie po drugiej stronie mocy[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:Umnie dziś prawdopodobnie 7dpo wczoraj był spadek 36,56 a dzisaj skok 36,87 . W ostatniej ciąży tez miałam podobnie ale sadek w 8dpo w 9 dpo skok a w 10 test pozytywny . Ale pomarzyć dora rzecz . Ahh nie ma zwas któraś dostępu do duphastonu . Lekarz mi przepisał angielski progesteron ale powiedział ze dobrze by było jak bym w Polsce załatwiła sobie dupka bo nie wstrzymuje owulacji . W Angli dupek jest zakazany . 🚫
I jak zakazany jak moja znajoma miała przepisywany ze względu na poronienie hmm
powyzej 35mg też wstrzymuje
ja załatwiłam sobie cyclogest i myślę to wziasc od tego cyklu🙄hmm
a miałam nic nie kombinować 🙈
wczoraj mi się skończyło plamienie jednodniowe po okresie a dziś już czuję ciężkość gdzie jajniki a ile jeszcze do owulacji ehh kobiety to się mająWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2020, 17:40
-
Annie1981 wrote:I teraz się wszystko zgadza 😂
W razie czego dziś miałam konsultacje online z polskim ginem i dostałam receptę zarówno na heparynę jak i progesteron. Polecam takie rozwiązanie. -
kalcia64 wrote:A polskim lekarzem w Uk czy w Polsce . Bo ja chce duphostan 😂😍❤️😘
Ania81 wrote:Annie jak sie czujesz?
Dziewczyny trzymam za was kciuki byscie jak najszybciej znalazly sie po drugiej stronie mocy
Ja się czuję dobrze, oprócz stresu związanego z załatwianiem heparyny w UK i zębem, bo żaden dentysta mnie nie chce przyjąć, przez ten śmierdzący Covid.
Z objawów ciążowych to na razie mam tylko bóle i kłucie jajników. Biorę to za dobry objaw, bo w donoszonej ciąży też tak miałam, a w tej poronionej nie 🙂
Trzymam kciuki za Ciebie 🙂
Lolipop wrote:podaj namiar .online chyba taniej prawda?
Lolipop lubi tę wiadomość
Annie1981 wrote:Taniej. Ja płaciłam 100 zł, ale moja gin zrezygnowała już z konsultacji online. Dla mnie zrobiła wyjątek, więc nie mogę dać Ci na nią namiarów. Zobacz sobie na znanylekarz.pl, tam jest sporo ginów, którzy w ten sposób pracują.
dałaś mi do myślenia bo mam ginke w pl ktora zna mnie od lat . i jeśli leki bez problemu można przesyłać to się pomyśli jakby była potrzeba .Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Lolipop wrote:I jak zakazany jak moja znajoma miała przepisywany ze względu na poronienie hmm
powyzej 35mg też wstrzymuje
ja załatwiłam sobie cyclogest i myślę to wziasc od tego cyklu🙄hmm
a miałam nic nie kombinować 🙈
wczoraj mi się skończyło plamienie jednodniowe po okresie a dziś już czuję ciężkość gdzie jajniki a ile jeszcze do owulacji ehh kobiety to się mają[link=https://www.suwaczki.com/][/link]