X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    U mnie 9dc :) zaraz zrobie sobie usg, to zobacze jak pecherzyk i endometrium. :)

Ale zobaczcie, Annie zaczela mantry, medytacje i od razu zaszla.. jednak warto. tylko trzeba byc konsekwentnym! z tym u mnie porblem. ale do snu juz sobie puszczam medytacje. tylko za szybko zasypiam :D
    Ale Ty masz fajnie, że możesz sama sobie wszystko posprawdzac 🙂
    Ja słucham mantr czy afirmacji podczas snu. Podobno wtedy umysł jest bardzo na to podatny 🙂

bertha, Maggia lubią tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, gratulacje! :))))

Annie1981 lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop, nie miałam go 😜 u mnie zawsze wszystko obrzydliwie podręcznikowo działało poza zachodzeniem w ciążę

Ktosiowa, Ty zaraz rodzisz!!

ktosiowa lubi tę wiadomość

age.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie oglądam jak laska sobie sprawdza progesteron testem ! ah ta technika
    jakieś P.D.G. wykrywa
    https://youtu.be/zjMR9FDQip0

nieźle oO

dziś mam resztę plamienia z płodny śluzem mnóstwo ! zaczyna się. seksy czas start😂

kattalinna, kalcia64, bertha lubią tę wiadomość

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop. Trzymam kciuki za seksy 😉

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2020, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie dziś prawdopodobnie 7dpo wczoraj był spadek 36,56 a dzisaj skok 36,87 . W ostatniej ciąży tez miałam podobnie ale sadek w 8dpo w 9 dpo skok a w 10 test pozytywny . Ale pomarzyć dora rzecz . Ahh nie ma zwas któraś dostępu do duphastonu . Lekarz mi przepisał angielski progesteron ale powiedział ze dobrze by było jak bym w Polsce załatwiła sobie dupka bo nie wstrzymuje owulacji . W Angli dupek jest zakazany . 🚫

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Umnie dziś prawdopodobnie 7dpo wczoraj był spadek 36,56 a dzisaj skok 36,87 . W ostatniej ciąży tez miałam podobnie ale sadek w 8dpo w 9 dpo skok a w 10 test pozytywny . Ale pomarzyć dora rzecz . Ahh nie ma zwas któraś dostępu do duphastonu . Lekarz mi przepisał angielski progesteron ale powiedział ze dobrze by było jak bym w Polsce załatwiła sobie dupka bo nie wstrzymuje owulacji . W Angli dupek jest zakazany . 🚫
    I tak jestem zaskoczona, że w UK dostałaś progesteron 😮 Chyba, że to od polskiego lekarza?
    Trzymam kciuki za ten cykl. Kiedy testujesz?

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalcia, może jakaś konsultacja online z lekarzem z Polski i Ci da receptę?

age.png
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    I tak jestem zaskoczona, że w UK dostałaś progesteron 😮 Chyba, że to od polskiego lekarza?
    Trzymam kciuki za ten cykl. Kiedy testujesz?
    Dostalam receptę od prywatnego polskiego ginekologa . Od tych głąbów to nic nie dostaniesz. Sorry za słowa 🤣🙈

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Kalcia, może jakaś konsultacja online z lekarzem z Polski i Ci da receptę?
    No wlanie się nad takim czymś zastanawiałam .😍

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Dostalam receptę od prywatnego polskiego ginekologa . Od tych głąbów to nic nie dostaniesz. Sorry za słowa 🤣🙈
    I teraz się wszystko zgadza 😂
    Ja mam we wtorek wizytę w Early Pregnancy Clinic. GP mnie tam skierował, żeby ocenili czy należy mi się heparyna 🙈 Ciekawe co powiedzą.
    W razie czego dziś miałam konsultacje online z polskim ginem i dostałam receptę zarówno na heparynę jak i progesteron. Polecam takie rozwiązanie.

kattalinna lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Ja mam we wtorek wizytę w Early Pregnancy Clinic. GP mnie tam skierował, żeby ocenili czy należy mi się heparyna 🙈 Ciekawe co powiedzą.
    W razie czego dziś miałam konsultacje online z polskim ginem i dostałam receptę zarówno na heparynę jak i progesteron. Polecam takie rozwiązanie.
    A polskim lekarzem w Uk czy w Polsce . Bo ja chce duphostan 😂😍❤️😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie jak sie czujesz?
    Ja mam nadzieje przebrnelam przez najgorsze, choc nadal roznie ze mna bywa.
    Ja odliczam dni do prenatalnchy badan. Annie ty tez niedlugo bedziesz tak pisac❤️.
    Mam nadzieje, ze u mnie wszystko bedzie dobrze.
    Dziewczyny trzymam za was kciuki byscie jak najszybciej znalazly sie po drugiej stronie mocy

kalcia64, Lolipop, Papierówka lubią tę wiadomość

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81 wrote:
    Annie jak sie czujesz?
    Ja odliczam dni do prenatalnchy badan. Annie ty tez niedlugo bedziesz tak pisac❤️.
    Dziewczyny trzymam za was kciuki byscie jak najszybciej znalazly sie po drugiej stronie mocy
    Dziękujemy i dużo zdrówka dla was ❤️❤️❤️

• Lolipop Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:

I jak zakazany jak moja znajoma miała przepisywany ze względu na poronienie hmm
    powyzej 35mg też wstrzymuje

ja załatwiłam sobie cyclogest i myślę to wziasc od tego cyklu🙄hmm
    a miałam nic nie kombinować 🙈

wczoraj mi się skończyło plamienie jednodniowe po okresie a dziś już czuję ciężkość gdzie jajniki a ile jeszcze do owulacji ehh kobiety to się mają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2020, 17:40

• Lolipop Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    podaj namiar .online chyba taniej prawda?

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    A polskim lekarzem w Uk czy w Polsce . Bo ja chce duphostan 😂😍❤️😘
    Z polskim w Polsce. Taką receptę może Ci ktoś odebrać w PL i przesłać, albo mam namiary na aptekę w Irlandii, która realizuje polskie recepty i wysyła pocztą.

Ania81 wrote:
    Annie jak sie czujesz?
    Dziękuję kochana, oby tak było 😘
    Ja się czuję dobrze, oprócz stresu związanego z załatwianiem heparyny w UK i zębem, bo żaden dentysta mnie nie chce przyjąć, przez ten śmierdzący Covid.
    Z objawów ciążowych to na razie mam tylko bóle i kłucie jajników. Biorę to za dobry objaw, bo w donoszonej ciąży też tak miałam, a w tej poronionej nie 🙂
    Trzymam kciuki za Ciebie 🙂

Lolipop wrote:
    podaj namiar .online chyba taniej prawda?
    Taniej. Ja płaciłam 100 zł, ale moja gin zrezygnowała już z konsultacji online. Dla mnie zrobiła wyjątek, więc nie mogę dać Ci na nią namiarów. Zobacz sobie na znanylekarz.pl, tam jest sporo ginów, którzy w ten sposób pracują.

Lolipop lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2020, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Lolipop, nie miałam go 😜 u mnie zawsze wszystko obrzydliwie podręcznikowo działało poza zachodzeniem w ciążę

Ktosiowa, Ty zaraz rodzisz!!
    Na to wychodzi 😱u

kattalinna lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2020, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Taniej. Ja płaciłam 100 zł, ale moja gin zrezygnowała już z konsultacji online. Dla mnie zrobiła wyjątek, więc nie mogę dać Ci na nią namiarów. Zobacz sobie na znanylekarz.pl, tam jest sporo ginów, którzy w ten sposób pracują.
    a myślałam że konsultacja z lekarzem tu . widziałam parę opcji właśnie .
    dałaś mi do myślenia bo mam ginke w pl ktora zna mnie od lat . i jeśli leki bez problemu można przesyłać to się pomyśli jakby była potrzeba .

Annie1981 lubi tę wiadomość

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2020, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:
    I jak zakazany jak moja znajoma miała przepisywany ze względu na poronienie hmm
    powyzej 35mg też wstrzymuje

ja załatwiłam sobie cyclogest i myślę to wziasc od tego cyklu🙄hmm
    a miałam nic nie kombinować 🙈

wczoraj mi się skończyło plamienie jednodniowe po okresie a dziś już czuję ciężkość gdzie jajniki a ile jeszcze do owulacji ehh kobiety to się mają
    Duphostan jest progesteronem syntetyczny a on jest zakazany w niektórych krajach i w Uk także nawet lekarz mnie się pytał skąd sobie załatwiłam duphostan bo tu go nawet na receptę od prywatnego lekarza nie dostaniesz . I przepisał mi narazie utrogestan .

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ