Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No czekalam na ten watek! staram sie o pierwsze dziecko, niestety nie tak to mialo wygladac. ech życie, dobrze , ze mam fajnego meza i kota, ktory nienawidzi , gdy przelewam na niego moje instykty maciezynskie
Ania_84, renieczka, Evaa lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Hej. Też jestem z rocznika '83 i powiem szczerze, że nie rozumiem tego ciągłego tworzenia nowych wątków. Nie można podłączyć się do któregoś tematu i tam się trzymać, trzeba koniecznie coś nowego pisać? Zapisać kilkadziesiąt stron i wątek wymiera? Czym się różnią dziewczyny z rocznika '83 od tych z rocznik '82, '84, '86 albo wątku po 30-tce, czy po 35-tce? O zym będziecie tu takim pisać, czego nie napisałybyście w innym temacie?
Zamieszanie jest straszne, nic znaleźć nie można. Rok temu były tylko tematy dotyczące różnych badań, chorób i kilka, do policzenia na palcach jednej ręki, tematów plotkarskich. A po co reszta? Zobaczcie ile stron jest z tematami na ogólnym forum. Śmietnik jest i tyle.mala29_ lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem niestety juz po przejsciach... walcze o pierwsze dziecko. Badania porobione, leki sa, nadzieja , ze tym razem bedzie inaczej tez jest, ale tez i cholerny strach , ze moze pojsc cos nie tak. Instynkty macierzynskie rozbuchaly mi sie na maxa. Zaczne starania teraz po @ albo dopiero we wrzesniu. sie okaze25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny