Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renieczka dopiero w grudniu,ale jak będzie dalej pogoda dopisywać to może i wczesniej Bo zimy praktycznie nie było.Juz dostalismy plany i wprowadzamy zmiany odnosnie scianek,instalacji itp. Fajna sprawa,bo nie bedziemy sie juz potem tym martwic i robić na własną rękę.Rozglądamy się juz za firmą, ktora nam zrobi kuchnie do zabudowy, bo bedziemy miec m.in. pokoj z aneksem, za meblami,sprzetem i jakies drobnostki juz kupujemy. Rany jak to cieszy...Szczerze mowiac, czasem mam mysli,ze fajnie by bylo "zniesc" jajo juz na nowym a z drugiej strony szkoda,ze to tak długo już trwa.
Evaa, renieczka lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyHeloł
Ewa mi też się nie chce nic a nic. Taka jestem ospala i ociezala. Może to przesilenie Musze się w końcu ruszyć, przepompowni krew i dotlenienie mózg to pewnie lepiej się poczuję Jak pogoda dopisze to w weekend otworzę sezon rowerowy
Jeszcze dziś odbebnie dzień w pracy i wolne. Jutro oddam krew i będę odpoczywać w domku
Kasia tez tak czekałam na swoje gniazdko do zniesienia jaja. Szczerze to nawet nie myślałam o zakładaniu rodziny jak jeszcze nie byliśmy na swoim. A jak już finalizowalismy zakup mieszkania to myślałam że to będzie bach i juz a w październiku miną 4 lata jak tu mieszkamy.
Jak to ma być grudzień to akurat jest czas na wysiadywanie Trzymam kciuki.
Ewa a jak twoje badania, hormony robiłaś czy coś pokręciłam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 09:16
Evaa lubi tę wiadomość
-
Ja codziennie chodze śnięta jak ryba mimo,że wiosennie jest tu od 2 tyg. albo dłużej,zero sił do jakiejkolwiek aktywności ale dzisiaj do życia troche postawiła mnie nad czczo letnia woda z miodem i cytrynką ooo mniami od razu sie obudziłam,mimo iż byla 11 godzina
-
Hej, ja kolejny cykl w środę zaczęłam, dziś clo zaczynam, zobaczymy co to będzie
Kasia ja herbatkę z pokrzywy od dawna piję, a podobno na wiosnę to najlepiej pić nalewkę z młodych liści pokrzywy zrobioną - za niedługo pewnie zacznie rosnąć, tylko chyba nie będzie mi się chciało zbierać
Fajnie z tym urządzaniem, my na razie pokoje remontujemy -
Eva trzymam kciuki
Ewelinka no to jedziemy dalej...oby ten cykl zaowocował :)Wyzdrowialas juz?
Jeszcze własnie melisę sobię kupię, bo tez zdrowa, nie dosc ze na nerwy to tez na cholesterol i wątrobę,swietnie oczyszcza.
Ostatnio sobie tez funduję ogorasy kiszone i maslanki, ponoc swietnie odkwaszaja organizm i wzmacniaja, maja te całe probiotyki.
Na szczescie dzis...piatunio :)U nas paskudnie, leje i ledwo wstałam z łozka
Agnes skad Ty bierzesz te zachecajace gifyEvaa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
CZesc, witam sie po długiej przerwie, miałam tyle spraw, ze wpadałam tylko szybko wykres uzupełnic i oderwałam sie od planowan.
Też miałam problem ze spaniem brakiem sił i moim antidotum są ćwiczenia, porządnie się wzięłam bo się strasznie zapuściłam że aż wstyd.
Poza tym, trochę odpuściłam starania na ten miesiąc, bradziej skupiłam sie na sobie i pracy. Ślub siostry za parę miesięcy, więć nie ukrywam, ze już mi tak nie śpieszno, choć mój mąż nie chciał przerwać starań, tylko ja tam próbowałam się wywinąć z paru akcji , choć bardzo chciałam, ale potrzebuję jeszcze trochę ostrzej potrenować..
wiem co myślicie pewnie...
też mi się to wydaje głupie jak to piszę, ale tak mam, chce miec lepszą formę i w ciąży już basenik i bieżnia, aby się czuć komfortowo.
Evaa bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko ok, nawet nie dopuszczałam do myśli, że miałoby być inaczej.
Koło jakiej miejscowości mieszkasz?
w czerwcu wybieram się do Mediolanu na weekend i już nie mogę się doczekać.
Evaa lubi tę wiadomość
-
Cześć lasencje ja jeszcze leże w lozeczku, pogoda paskudna wiec nie mam na nic ochoty tez przestaje myśleć o staraniach juz się tak nie napinam,wolalabym na nowym gniazdku znieść jajko,pochłonęło mnie to naradzie wirtualne urządzanie i chodzenie po sklepach, jakby nam się teraz udało to bym rodziła w grudniu jak będzie odbiór wiec trochę nie halo hehe
Miłego weekendu slicznotki, ja się polenię bo nawet spacer nie w chodzi w gre,tak leje ze nawet w nocy mnie deszcz budził zrobię na wieczór salatke z ananasem,kukurydza,ryżem i wedzonym filetem z kurczaka, wczoraj mnie tak tydzień wymeczyl ze walnelam sobie lampkę wina i poszlam w kimeEvaa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy