Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPieknie tam
A ja dzis leniuchuje. W piatek i sobote gościliśmy znajomych i teraz trzeba dojść do siebie
Wczoraj poszlismy wszyscy do kina na Disco Polo Usmialam sie nie jestem fanką ani komedii ani tego typu muzyki ale po filmie wszyscy podspiewywalismy szlagiery dp
Fajnie tak się w koncu wyluzowac. Trzeba mi bylo takiej przerwy w staraniach. Bo przecież nie mozna ciagle zachodzić w ciążę
Milej niedzieli kolezanki :*Evaa, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Witam się poniedziałkowo
Nic mi sie dzis nie chce totalnie...
Cykl jakiś kijowy mam w tym miesiącu, skacze mi tempka co 0,1, nie wyłapałam w ogole piku LH, moze przegapiłam,bo robie co 24h a może jakiś bezowulacyjny sie szykuje, albo testy do dupy bo jakies nowe kupiłam w rossmanie facelle czy cos takiego,wiec sie w ogole nie nastawiam.
A co tam u Was nowego?
Tez miałam wczoraj randez vous Poślizg był...od razu lepsza przyjemnosc jak sie troche wyteskni pare dni...mmm
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Witajcie lasencje u mnie bez zmian,leń totalny i śmierdzący bez oznak życia Nie wiem jak to zrobiłam ale dałam sie namówić Żonkowi na wycieczke do Londka do znajomych w sobotę,wrociliśmy w niedziele.W sumie było fajnie i śmiesznie,bo to zabawni ludzie wiec nie żaluje,ze zwlokłam swe cielsko ostatkiem sił i zapakowałam sie do auta
Odliczam dni do wylotu do pl,jeszcze tydzien zostal,26 marca mam wizyte u mojej ginki a po wizycie jak wszystko bedzie ok mamy zamiar ogłosić najszczesliwsza nowine rodzince takze bedzie sie działo,oj bedzie.Jestem ciekawa reakcji mojej glupiej tesciowej i tego jak sie zachowa,bo to dziwny typ ale na szczescie ja tego nie bede wyglaszać tylko jej ukochany synalek wiec on niech sie matrwi U moich rodzicow pewnie bede wyć jak mops i nie wiem czy słowa przejda mi przez gardło,chyba musze to poćwiczyć przed lustrem,żeby sie jak zwykle przy takich emocjonalnych sytuacjach nie rozklejać jak jakiś czubek
Odkryłam fajna stronkę z tymi telewizyjnymi śmiesznymi gifami:
https://www.picgifs.com/reaction-gifs/
Pozdrówki dla Was wszystkich Kochane i powodzonka w tych ciążowych cyklachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:41
Evaa lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Agnes tak trzymaj, byle zdrowo
Niestety u naszej Anastazji teraz ciężkie chwile
Ja ten cykl na luzaka, miałam niezłe libido i się puściłam jak miałam na to ochotę a nie wtedy kiedy trzeba
A teraz czas na skromną kolacyjkę i lampkę wina, miłego wieczoru laseczkiHelen lubi tę wiadomość
Eva co to za dzidziuś u Ciebie?Synalek jak byl maleńki?
Nio ja też miałam dzisiaj zachcianke i upolowalam w pl sklepie pyszną eklerkę oooo niebo w gębie yummyyyy....
A teraz gotuje barszczyk czerwony,taki gęstawy jak sosik do tego ziemniaczki tłuczone i cebulka z kielbaska wyskwarzona na patelce! Moja kolejna zachciankaEvaa lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
A ja pochłonęłam wczoraj na deser po obiadku pączucha, 3 makaroniki, trochę winka i poszłam w kimę
U nas trochę męcząca ta pogoda...rano zimno ledwo na plusie a popołudniu ok.15.Evaa lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyOj zle wiesci tu widze ;( Tak mi przykro z powodu Anastazji. Trudno mi nawet sobie wyobrazic jak jej musi być ciezko
Ewa doczekasz sie! Wszystkie się doczekamy. Trzeba tylko trochę czasu. Ja musze tak sobie mówić, nic innego mi juz nie pozostało.
Kasia u mnie pogoda podobnie. Rano skrobalam szyby w aucie a teraz +10
Pozdrawiam was cieplutkoEvaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:I zawiozlam Mlodego na pilke byl zestresowany ale dal rade zostal z trenerem... a tak na marginesie jakie ciachaaa ci trenerzy fiu...fiuu jeden po prostu bomba cos czuje ze bede mlodego odwiedzac na tej pilce hahaha
nie kasuj konta, miło będzie się dowiedzieć, że jednak jest u Was wszystko ok i nosisz szczęscie pod serduszkiem.
Laski mam dzisiaj plamienie, i senna jestem jak mój stary pies, kurczę...dowiem się za parę dni, czy mój coś przeskrobał i co... nie nastawiam się, wolałam bym za parę miesięcy dopiero zaciążyć z pewnych względów .
U nas 6cykl.Evaa lubi tę wiadomość