Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinuviel witaj, rozgość się, opowiedz coś o sobie
Eva sliczny bukiet
Renieczka to dobrze, moze to clo coś pomogło, jajniczki zaczynaja pracować No to byle do kwietnia/maja
Wczoraj zaczęłam porządki w szafie,akurat w sama porę, bo jutro jest jakaś zbiórka odzieży to może ktoś skorzysta.
Tez planuję zrzucic parę kg, na zasadzie wiecej ruchu mniej slodyczy, nic restrykcyjnego.
Tinuviel ja się staram połtorej roku, wszystko ok u nas, a dzieciaka jak nie ma tak nie ma.
Miłego dnia kochaneEvaa, Helen lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyJa to jestem weteranką. Staram się 4 i pół roku Chyba najdłużej ze wszystkich dziewczyn.
Próbowaliśmy juz chyba wszystkiego i niestety efektów brak. Pozostało nam już tylko IVF.
Coś tam pokręciłam we wcześniejszym poście. Procedurę zaczniemy w maju lub czerwcu. Z zastrzeżeniem ze może być szybciej lub trochę późniejEvaa lubi tę wiadomość
-
Witaj Tinuviel, my się staramy juz prawie rok, 14 cykl, dziś test negatywny, w sumie brałam antybiotyk w tym cyklu, więc się nie nastawiałam, ale jednak zawsze jakaś nadzieja była...
Jutro już do pracy idę, strasznie mi się nie chce...
Renieczka mam nadzieję, że szybciutko teraz pójdzie u Was i do końca roku będziesz mieć w brzuszku dzieciaczka -
Witajcie ja jestem rocznik 84 t takze staram sie o dzidziusia, moze ktoś umie mi pomóc , mam problem gdyz lekarz zlecił mi badanie hormonów w 3 dc i 20 dc zaczęłam plamic, myślałam ze to miesiączka więc 23 dc (myślałam ze to 3 dc) zrobiłam badanie a plamiłam około 2 tygodni. Wyniki wyszły mi tak: FSH 18,6, LH 30,31, a Estradiol 206,40
Przeraziłam sie wynikami, czy mozliwe ze byłam wtedy w fazie owulacyjnej?
Dodam ze mam hashimoto , a prl 22.7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia fajny czas przed wami Planowanie,wykańczanie i radość jak juz zacznie to jakoś wyglądać Kiedy oddają wam mieszkanko?
My kupiliśmy mieszkanie z rynku wtórnego ale po tamtym "starym" nie ma już śladu. A moje oczko w głowie to kuchnia która zrobiliśmy w zeszłym roku! Też sama wszystko planuje
Kasia akurat uwijecie gniazdko i zniesiesz jajo na swoim A może wcześniej -
Ja też ciągle jestem i nie odpuszczam,czekam aż zaciążycie a ja Was przeprowadze na fioletową stronę mocy hehe
kasiarzyna lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪