Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia jestem chyba na prawdę podekscytowana bo cała noc siły mi się koszmary.
Śniło mi się ze mój ojciec mnie czymś tak wkurzył, że chciałam go zatluc na śmierć Obudziłam się zlana potem
Biorę się za sprzątanie, muszę się czymś zająć bo zfiksuje. A i czuje ze muszę uporządkować otoczenie. Głupie nie? -
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Aaaaa!!!!!!
Zadzwonili dziś do mnie z kliniki. Mogę się przygotowywać do procedury. Musze do nich jechać po recepty i ruszam. Moje koło poszło w ruch!
Boże tak się boję. Dziewczyny to jest nie do opisania! Raz się cieszę a za chwilę mało nie rycze.
Policzyłam ze będę podchodzić do ivf na początku czerwca. Oszaleje chyba ze stresu.
I nie puszcze aż do końca czerwcarenieczka lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Ja dzis rano mialam akcje z czarnym skorpionem boje sie panicznie a moj podszedl trzasna go butem bez zadnego strachu ...szok robi sie juz cieplo i zaczyna sie
..jak zostawiam okno otwarte w kuchni zawsze latem znajduje niespodzianki -
Ewcia brr... Renieczka super, zobaczysz szybko to zleci, trzymaj się Kochana :*
Gezanew to mam nadzieję, ze teraz ruszy
Anastazja jak po nocce? Przespalaś się choć chwilę?
A ja dalej nie mam miesiączki... Lekkie upławy - śluz podbarwiony na beżowo - różowo - z jakiego powodu mogło mi się to krwawienie przesunąć? Bo widziałam pęknięty pęcherzyk - owulacja potwierdzona, dziś 16 dpo - mogla się torbiel z tego drugiego niby zrobić? Ale brałam luteinę, wiec powinna się wchłonąć - co za masakryczny cykl... -
Ja ostatnimi czasy uzywam krem nivea odzywczy, mydło z kawałkami ziół albo białego jelenia i mam w końcu ladna cerę im mniej chemii tym lepiej no i zdrowe papu prawie zrezygnowałam z cukru i super się czuje
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Kasiu no nigdy tak nie miałam - odstawienie luteiny to najpóźniej na drugi dzien plamienie, a teraz? Czasem na luteinie juz sie zaczynało, o co teraz chodzi? Piersi mnie masakrycznie dziś bolą - może prolaktyna namieszala? Ale nawet jak karmiłam, to miesiaczka przychodziła.. Jutro znowu dzwonię do lekarki - ona coś musi wymyślić. Nienawidzę takiego zawieszenia..
-
nick nieaktualnyHeloł
U mnie też słoneczko ale póki co chłodno. Ja czekam już na wyższą temperaturę bo bym się wylegiwała na leżaczku. Podobno już w weekend ma być ok 20 stopni wiec książka, herbata i cały dzień na balkonie Juz mi się chce słoneczka. A mąż mój zostawia mnie na cały wknd wiec będę leniuchowac.
Ewelinka ja tak 2-3 dni po odstawieniu lutki dostawalam @. U ciebie Tempka jest jeszcze wysoko wiec raczej progesteronu jest jeszcze dużo w organizmie temu te opóźnienie.
Z drugiej strony mi gin mówiła ze okres powinien przyjąć pomimo brania luteiny (o ile nie ma ciąży ) Kurcze widzę jęk się meczysz sama to przeżywałam niedawno. Ja bym poczekała jeszcze ze 2 dni a jak się nie pojawi to już koniecznie do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 07:48
-
Hejka
U mnie cudne słońce, ale wstawać to nie bardzo mi się mimo to chciało
Ja chyba po owulce...powiem Wam,ze po tym hsg nie czuje juz boli jajnikow jak mam owu jak kiedys,bywaly cykle ze az siasc nie moglam albo bilam sie z mysla zazycia tabletki przeciwbolowej...
Ewelinka dziwna sprawa...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Dzięki dziewczyny.
Gezanew czyli robi ci się torbiel? Czasem tak jest ze pęcherzyk przerasta, jest niewystarczający poziom hormonu powodującego pęknięcie i robi się torbiel. I ciekawostka bi taka torbiel tez może produkować progesteron i w drugiej fazie są wyższe tempki, choć faktycznie do owu nie doszło. Może rozważ z lekarzem monitoring i podanie zastrzyku na pęknięcie
Tak. zrobila mi sie torbiel... dodatkowo mam plamienia z macicy co spodowane jest rozchwianymi hormonami. Na razie mam brac luteine przez 3 miesiace. Potem jesli nie zacize bedzie monitoring.
-
nick nieaktualny
-
Jest okres, bez plamień, brudzeń, od razu z grubej rury. Do lekarki już dzwoniłam, ale póki co nie odbiera, chcę dalszy plan działania ustalić. Może mi teraz jakoś tą histeroskopię zrobi. Smutno mi... Z jednej strony się cieszę z tej przerwy, bo już serio - nie dawałam rady, alez drugiej mi szkoda... ale wiem, że przerwa w sumie lepszym wyjściem jest no i bez stresu na wakację pojadę. No ale... Zaczynalibyśmy teraz 16 cykl - ile można?
Eh... Ale będę piła dziś...Evaa lubi tę wiadomość