Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja tyle że ja mam bardzo regularne cykle, i owulki prawie że za każdym razem w tym samym dniu,śluz mnie w płodne dni zalewa więc nie ma szans przeoczyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:11
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Kasiu :* Rzuć to mierzenie testy itd. - może serio pomoże :*
Anastazja dobrze, że coś się wyjaśniło, rzeczywiście poczekaj ten miesiąc i z lekami zaczynaj działać
Renieczka a co tam u Ciebie? Na jakim etapie przygotowania?
Ewcia a Ty gdzie się podziewasz?
Domili a Ty kiedy testujesz?
Pozdrawiam Was wszystkieAnastazjaaa, Domili lubią tę wiadomość
-
Cześć
Coś się tu zaczęło dziać bo tak tu było cicho i ciemno ze strach samemu wchodzić
Dziś mi ginka napisała "I grupa PAPA najlepsza ".
Dziwnie nie mieć plamien, nawet nie wiem czy ten dostinex nie zmieni mi cyklu i ile teraz będzie trwać faza lutealna. Żadnych objawów nadchodzącej @ nie mam, ale czuje ze będzie, wiec w test nie zamierzam się uzbrajac
Ewelinka widzę ze skondensowalas cała wiedzę w jednym wpisie. To ja teraz rez czekam na odpowiedzi
Buziaki 83
Edit:
Żadnych prócz bólu piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:36
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Ja tez wczoraj odebrałam wyniki, II grupa
W 15 dc czyli jakies 2-3 dni po owulce,flora mierna z przewagą prawidlowej i słabo estrogenna, mam nadzieje ze to nienajgorzej,ale dostalam globulki invag.
Renieczka to trzymam mocno kciuki, na pewno wychodowałaś co nieco
W ogole trzymam za Was wszystkie kciuki, niech chociaż Wam sie uda
Dziś dostałam pismo ze szpitala, że lekarz zgłosił mnie na wizytę. Mam wypełnić ankietę i dostałam przydział gdzie i do kogo mam iść.
Okazało się ze na 11 czerwca jesem umówiona że specjalista od niepłodności I całe spotkanie nie będzie na oddziale ginekologii tylko właśnie na oddziale leczenia niepłodności i płodności z problemami.
Ależ się ciciesze. Może faktycznie coś ruszy i kolejny raz już będzie szczęśliwy.
Renieczka jutro pracuje ale i tak nie powstrzyma mnie o kciukaniu za was
Kasiarzynka nie za wiele z tego rozumie czyli wyniki dobre?Domili, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Renieczka, jutro zaglądam tu co 5 minut.
Trzymam kciuki02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
nick nieaktualnyMam 5 dojrzewajacych pęcherzyków. W sobotę kolejna wizyta. Te stresy mnie wykończą. Profesor powiedzial ze jak na moje kiepskie AMH to dobrze zareagowałam na stymulację.
Kasia co za badanie robiłaś bo chyba mi umknęło.agnes175, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Kasiu a o co chodzi z ta reakcją nabłonka?
Renieczka super, że tyle pęcherzyków, dobrze, że tak ładnie zareagowałaś. A w sobotę co będziecie robić?
Anastazjaa ale fajnie, że Cie do specjalisty skierowali, tam na pewno już tak wszystkim pokierują, żeby było dobrze :*
Domili nie chce Cię nakręcać, ale moim jedynym objawem w ciąży z synkiem były właśnie bolące piersi Oby to było to -
nick nieaktualnyAnastazja faktycznie u ciebie to milowy krok do przodu. Nareszcie zajmą się tobą tak jak powinni. Będzie dobrze :*
Ewelinka w sobotę znowu podglądanie. Na dziś i na jutro przedłużył mi leki, a w sobotę badamy estradiol i progesteron i pewnie będzie wiadomo kiedy punkcja. No i oczywiście usg żeby zobaczyć jak rosną pęcherzyki.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak to jest być w ciąży, ale dwie znajome opowiadając mi jak to jest mówiły, że to się czuje, nawet bez testu wie ze to dzidzia. Nie wiem czy to prawda, może potwierdzicie lub zaprzeczycie ?
Nie mam objawów ale wiem ze zaraz się ten malpiszonek pojawi.
No i ciesze się bardzo ze nie było tych męczących plamien
Renieczka, 5 to chyba dobrze? Bo ani uśmiechu, ani nic ...02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
nick nieaktualnyWpadłam żeby zobaczyć czy ktoś już wstał i proszę, Domili już szaleje.
Ja tez niestety nie wiem jak to jest w ciąży. Nie dane mi było tego doświadczyć ale też czuję zawsze, że @ się zbliża. Ale już bym chciała poczuć cos innego
Co do ilości moich pęcherzyków to oczywiście ze się cieszę. Mam ich pięć i oby ładnie dojrzały i były dobrej jakości. Przy mojej niskiej rezerwie to wynik jest super. Ale ogólnie dziewczyny z dobrym amh hoduja i po 10-15 pęcherzyków. Powiem to co wczoraj powiedziałam lekarzowi, że mi do szczęścia tak naprawdę jeden jest potrzebny -
Renieczka no to super Trzymam mocno kciuki
Ja robiłam cytologię, jak wezniecie do reki wynik to tam powinnyscie miec taki punkt, jak reakcja nabłonka.
Eva widze potrzebuje odpoczynku od tego wszystkiego, ja tez sie juz separuje od tematu,znalazlam sobie inne zajecia
Powodzenia Wam wszystkim
nick nieaktualny
-
Doczytałam się, że estrogenna reakcja jest przed owulką-wtedy jest duże stężenie estrogenów, a potem spadają, a że ja robiłam badanie 3 dni po owu no to miałam już słabo estrogenną, tak sobie tłumaczę.
Domili wrote:Nie wiem jak to jest być w ciąży, ale dwie znajome opowiadając mi jak to jest mówiły, że to się czuje, nawet bez testu wie ze to dzidzia. Nie wiem czy to prawda, może potwierdzicie lub zaprzeczycie ?
Nie mam objawów ale wiem ze zaraz się ten malpiszonek pojawi.
No i ciesze się bardzo ze nie było tych męczących plamien
Renieczka, 5 to chyba dobrze? Bo ani uśmiechu, ani nic ...
Dopiro około 6,7 tygodnia dopadaly mnie mdlosci