Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyślę ze w tym roku to juz na pewno się nie uda. Poza tym na pierwszą wizyte w klinice tez się swoje czeka. Nie wybraliśmy jeszcze kliniki. Ale decyzja juz podjęta, a to milowy krok naprzód. We wtorek będę o tym rozmawiala ze swoim lekarzem, zobaczę co mi powie na ten temat. Będziemy sie starac, a w międzyczasie czekac na swoją kolej do IVF.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w jakiej szkole miałyby te dzieci zacząć edukację jak nie w polskiej? : ) Ja osobiście uważam ze to dobry pomysł w wielu krajach sie sprawdził. A w Polsce rodzice od razu chodzą po lekarzach, wydumują zaświadczenia, że ich dzieci nie są wystarczajaco rozwinięte na szkolę i z własnych dzieci robia niedojdy i kalectwa. Na milość boska, sześciolatek nie pisze klasówek i nie ślęczy nad książkami po 10 godzin! Tam na prawde program dostosowany jest do wieku. To taka moja mała dygresja do tematu ; )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa, ty szalona optymistko! ja juz się nie nastawiam na naturalne. We wtorek idę do ginki, a później dzwonie do kliniki i umawiam sie na kwalifikację do rządowego IVF. To trochę potrwa wiec wy na mnie nie czekajcie : )
W końcu weekend, jestem taka wypruta po calym tygodniu. A weekend tez sie pracowity zapowiada.
Milego wieczorku dziewczyny : *Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Staraczki
Mamy weekend Jakie plany? Ja zaraz biegnę na jakieś zakupy a potem na kawkę z koleżanką. Dziś też kupuję farbę i będę od poniedziałku malować szafę w korytarzu Takie zajęcie pozwoli mi nie myśleć o zbliżającym się okresie
Nona - ja wierzę w Twój opis hihi, styczeń będzie mój -
nick nieaktualnyDzień dobry
U mnie niedziela zaczęła się zimno ale słonecznie, spać już nie mogę od 2 godzin. Dziś mimo weekendu znowu czeka mnie pracowity dzień. Zaczynamy dziś odwiedzać cmentarze, a później rodzinny obiad u nas. Przyjdzie moja siostra i będziemy szaleć w kuchni.
Wam Kochane życzę miłej niedzieli zajrzę jescze wieczorem, buźka :* -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, ale zimno i mglisto już drugi dzień, brrr
Jakos nie odczułam tej zmiany czasu, i tak ciężko mi się wstawało
Sobota fajna,teściowie przyjechali zobaczyć jak nam blok stawiają
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy