Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia wszystko się wyprostuje, żadne faldki ci nie zostaną. Za jakiś czas jak się nerwy zregeneruja to odzyskasz też czucie wokół rany.
A o tej cewce powiedz lekarzowi. Ja nie miałam żadnych zmian, choć też jakoś się nie przeglądałam za bardzo.
Jak Mateuszek?
Ania te pomiary z usg to trzeba brać tylko orientacyjnie. Zależy jak się dziecko ułoży. No i w ostatnim okresie dziecko już praktycznie tylko nabiera masy więc Laurka na pewno ładnie rośnie.
Odpoczywaj ile się da
Ewa brzuszki się zwalniają więc czas na nowe ciąże trzymam kciuki!Evaa, ania8306, Helen lubią tę wiadomość
-
Renia dziękuję, muszę tak myśleć że te pomiary są orientacyjne. Mimo wszystko mam nadzieję że w czwartek będzie dobra waga Małej, żeby taka panikara jak ja uspokoiła się
Evaa a ty masz jeszcze dwa mrozaczki?
A ja tradycyjnie spać nie mogę, Laurusia szaleje, dodatkowo naciska na pęcherz, milion myśli chodzi po głowie, analizuję, planuję, nie wiem co się dzieje7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Skoro się zwalniają to w moim ktoś zamieszkał witam sie w 5-my tygodniu .
Jakos tak wyszło na krótkim urlopie .
Dziś odbieram drugi wynik bety dla porównania przyrostu, trzymajcie kciuki ).
Co najlepsze moja siostra jest tez w ciąży i to pierwszej i w 9-ym tygodniu . Haha to nam się rodzina rozrasta .wizyta u gina na luzie za dwa tygodnie .ania8306, renieczka, Agatek_gagatek, Evaa lubią tę wiadomość
-
Helen! Ale super wiadomość
Gratuluję
Niech dzidzia zdrowo rośnie
To teraz może będzie synek hihi
I fajnie że pojawią się w rodzinie nowe dwa bobaskiHelen lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
ania8306 wrote:Helen! Ale super wiadomość
Gratuluję
Niech dzidzia zdrowo rośnie
To teraz może będzie synek hihi
I fajnie że pojawią się w rodzinie nowe dwa bobaski
-
Lekarz rodzinny też może. Pamiętam jak na początku ciąży rozchorowałam się, powiedziałam lekarzowi rodzinnemu że jestem w ciąży żeby dobrał leki i dostałam l4 z kodem B... A wtedy jeszcze nie chciałam nic mówić w pracy i musiałam wziąć urlop, ponieważ lekarz stwierdził że nawet nie może wystawić inaczej
Helen, oyeykova lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dziewczyny a pamietacie może jak to jest z tym echem serca u zarodka ? W którym tygodniu musi juz byc ? Ja mam wizyte za tydzień i juz fisiuje. Nie mam prawie żadnych objawów poza tym ze brzuch sie zaokraglil delikatnie, piersi pelniejsze ale nie bolesne..myslalam ze teraz podejde na luzie. .. A jednak sie obawiam, do tego u siostry sie komplikuje...jutro ide robic bete...bo nie wytrzymam.
-
Helen sprawdziłam u siebie - my słyszeliśmy serduszko w 50 dniu cyklu. Nie martw się brakiem objawów, ja mimo tony leków, hormonów długo nie miałam żadnych, samopoczucie dobre, nic nie bolało... Na pewno jutrzejsza beta ciebie uspokoi I trzymam kciuki za siostrę.
Ojejku na telefonie trochę kiepsko widzę - jesteś w ciąży? Czy przyciągasz dobre wiadomości?
A ja właśnie przed chwilą dostałam info że mój dziadek w szpitalu, stan bardzo poważny Wiem że jest bardzo wiekowy (94 lata), ale tak chciałam żeby zobaczył Laurkę... Oby jeszcze przeżył chociaż kilka miesięcy...
Podczytuję wątek o kwietniowych mamach i wiecie że okazało się że założycielka wątku, która zresztą dużo się udzielała jest oszustką, wymyślała sobie to wszystko... Ja wiem że w internecie każdy może pisać co chce, ale gdyby okazało się że któraś z naszego wątku to oszustka to byłoby jakoś tak przykro...
W czwartek moja Mała ważyła 1850 gram Jutro mam badanie 3 trymestru i niestety wydolności łożyska (z krwi i z usg). Oby było wszystko dobrze...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.