Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane.
Jestem przeszczęśliwa. Nasza Laurka urodziła się wczoraj
Stresów przeżyłam mnóstwo. Najpierw na izbie przyjęć przestało być wyczuwalne tętno niuni, szybko wózkiem na oddział. Tam później podano mi oksytocynę, bardzo szybko szyjka się rozwarła, krew itd. I okazało się że przy silnych skurczach małej zanika tętno. Szybko wózkiem na cc.
Malutka jest bardzo kochana, grzeczna, śliczna. Taki nasz największy skarbkasiarzyna, renieczka, Evaa, merkura123, Domili lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Gratulacje!!!
Całe szczęście,że wszystko dobrze się skończyło i niunia cała i zdrowa.Mam nadzieję,że też się dobrze czujesz, pamiętam że 2 i 3 dzień po cc czułam się tragicznie.
Przyzwyczajaj się do nowej roli...ania8306 lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny
Ja z Małą coraz lepiej się dogadujemy, chociaż na początku ciężko było z karmieniem piersią. Od dwóch dni jest tylko na cycku, więc chyba się udało
Przesyłamy buziakirenieczka lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Dziękuję, myślę że już trochę ogarnęłam się i teraz będzie tylko lepiej Laurka ma prawie 2 tygodnie, już jest bardziej rozumna
Wciąż mam mały problem z karmieniem piersią, ale była u mnie doradca laktacyjny i jest trochę lepiej.
Co do rany to masakra W poniedziałek zdjęłam szwy i było wszystko dobrze. A w środę na łóżku poczułam jedno wielkie zgrubienie nad całą raną. Byłam u mojego lekarza i okazało się że mam zapalenie tkanki podskórnej i dwa ropnie Dostałam antybiotyk, ale jak nie będzie poprawy to w poniedziałek mam jechać na odessanie Zanim mnie przyjmą na izbę przyjęć, zanim to wykonają to minie wieczność A nie mam tyle mleka żeby odciągnąć Ciężko...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
I jeszcze wczoraj na wizycie lekarz się pyta jaką przepisać mi antykoncepcję. Myślałam że się posikam. Nawet zapomniałam co to jest
Nic nie wzięłam, przecież nie ma szans na naturalsa. Podobno po cc pół roku to takie minimum na nową ciążę, a najlepiej to odczekać rok7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyMi nikt antykow po porodzie nie proponował nawet
Ja karmiła namiętnie cycem i pierwszy okres dostałam po 9 miesiącach jak już młoda rozszerzała dietę. Do tej pory nie stosujemy żadnej antykoncepcji i niestety nic
Ale podobno są takie historie
Ania jak tam z tą raną, jest poprawa? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, też jestem rocznik '83, trochę Was podczytywałam dla pokrzepienia i chciałam podzielić się z Wami moją historią. Na majowym testowaniu dodałam obszerny post. Może jakiejś dziewczynie z naszego rocznika pomoże.
Pozdrawiam
To trzeci post od góry nie umiem podać linku do konkretnego posta ): https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/majowe-testowanie,15457,76.html
renieczka lubi tę wiadomość
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurcze, Evaa ogromne gratulacje Trzecia dzidzia Jak będziesz miała jakieś wieści to pisz
A ja zmagam się z kolkami Testuję nowe kropelki, chyba jest poprawa, ale i tak ciężko znosi się taki płacz Często płaczę razem z Laurką...
Poza tym Mała jest przekochana, jestem trochę u rodziców i jest otoczona mega miłością
Pozdrawiam was dziewczyny i trzymam kciuki za starające.Evaa lubi tę wiadomość
my zaczelismy starania, bo sie dowiedziałam na wizycie kontrolnej u gina, że stara juz jestem i ze z każdym miesiącem będzie gorzej...a ja ciągle czuje sie na 25 no, ale pogadałam z mężem i będzie co ma być, może rzeczywiście za długo zwlekałam z decyzją
Nona, ania8306 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny