Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renieczka mi tez się wczoraj snilo,ze mam dziecko,ni z gruszki ni z piertuszki mialam to dziecko,nie bylo nic w snie,ze je urodzilam poprostu skądś mialam i nie wnikałam skąd dziecko to bylo male,mialo pare miesiecy i bylo nadwyraz grzeczne,jadlo co 3h,ładnie ssało i wszyscy sie dziwili,ze takie grzeczne i nie płacze...ot caly moj sen dziwny troche i ciezko go jakkolwiek wytlumaczyc ale podobal mi sie ten sen
renieczka lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyhej,
bo tu dziewczyny nie trzeba spać tylko robić bobaski
A więc nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test. oczywiście negatywny...
bardziej zrobiłam go na uspokojenie żeby nie korciło, spodziewałam się, że będzie negatywny... ot babska logika
teraz spokojnie sobie poczekam do piątku na @, a jak nie przyjdzie to ponowny teścik.
-
nick nieaktualnyGezanew no ja właśnie podgladalam twój wykres i oglądałam twoją brawurę 9dpo to za wcześnie, chocbys była w ciąży! A tego ci życzę
ja jak mi tempa nie będzie jutro lądować to testuję. Najwyżej zobaczę to co zawsze
Postanowiłam więcej się modlić za łaskę macierzyństwa dla mnie i innych staraczek. W koncu Ten na górze może wszystko!
Jutro się pochwałę co tam u mnie a teraz zmykam do mezulka do łóżeczka
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:21
Evaa, gezanew lubią tę wiadomość
-
Witam rozmodlone koleżanki po długiej przerwie
Oj było lenistwo i obżarstwo...ale tylko jutro do pracy i spowrotem wolne, u mnie działania pełną parą
Jutro odbieram wyniki badań, trochę się dygam. Planuję sobie zrobić marker Ca 125 - z tego co wyczytałam ponoć po nim da się poznać czy ma się endometriozę.A trochę mnie niepokoją te straszne bóle miesiączkowe w 1 i 2 dc,bóle owulacyjne, zrobię żeby się uspokoić...
A 7 stycznia wizyta, i wyczekiwanie na hsg.
Dobrej nocy
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Gezanew no ja właśnie podgladalam twój wykres i oglądałam twoją brawurę 9dpo to za wcześnie, chocbys była w ciąży! A tego ci życzę
ja jak mi tempa nie będzie jutro lądować to testuję. Najwyżej zobaczę to co zawsze
Postanowiłam więcej się modlić za łaskę macierzyństwa dla mnie i innych staraczek. W koncu Ten na górze może wszystko!
Jutro się pochwałę co tam u mnie a teraz zmykam do mezulka do łóżeczka
Dobranoc
Renieczka wiem, ze przesadzilam jak przyznalam sie M do zrobienis testu, to puknal sie w glowe i popatrzyz z politowaniem...... zdaje sie 32 na karku.....
A jak u Ciebie .... czekamy z niecierpliwoscia na dobre wiesci -
nick nieaktualnyTempka w dół wiec nawet testu nie będę marnować. Ja juz tak znam swoj organizm ze jestem pewna ze bym poczuła zmiany jak bym zaszla. Trudno, ja sie nie poddaje, walcze dalej, aco ma byc to bedzie
Kolezankom dziekuje za wsparcie i dobre slowo
Czekam na dobre wiesci -
Witam najwspanialszy rocznik pod słońcem! Dziewczyny doradźcie mi proszę, mam przeziębiony pęcherz i taką "sraczkę" w pracy i z wyjazdami, że nie mam czasu iść do lekarza ani tym bardziej zrobić badania moczu. Jestem przed OWU. Orientujecie się co można brać żeby nie zaburzyć OWU? Furaginy nie powinno się brać przy staraniu się, nie wiem ile w tym prawdy. Jeśli nie to, to co innego? Ziołowy urosept i sok z żurawiny stosuje od dwóch dni, ale poprawa jest niewielka
-
Witam kochane,
Renieczka tulam
Ja byłam dziś jeszcze raz u lekarza, powiedzialam ze nie wyjdę z gabinetu jeśli nie da mi skierowania choćby na usg aby sprawdzić dlaczego mam tak małe @ i dostałam juuupiiii niestety na koniec stycznia bo nie jestem priorytetem.
Jeśli na badaniu wyjdzie wszystko ok to mam starać się do marca bo to będzie ponad rok starań i jeśli nic nie wyjdzie mam znów do niego przyjść, wówczas zrobią mi szereg badań i będą myśleć co dalej.
Jeśli na badaniu wyjdzie coś nie tak to dostane skierowanie na badania od razu. -
U nas było tak samo, mąż długo nie chciał drugiego dziecka i nawet go rozumiałam, bo wyprowadzilismy się z polski jak tiago miał dwa lata, więc na początku w obcym kraju z obcym językiem ciężko było. Jak nasze życie pomalutku się ustabilizowalo zaczęłam go namawiać na drugie coraz mocniej i mocniej, po roku się zgodził, byłam taka szczęśliwa.... Myślałam że siup i juz będzie drugie.... Ależ się pomyliłam....
Evaa lubi tę wiadomość
-
Teraz dopiero znalazłam ten wątek.
Rocznik 1983 z 12.12 z Warszawy wita
Póki co 31 lat, i pierwsze dziecko w brzuszku.
Trzymam za Was mocno kciuki! Powodzenia, dużo Kropek/Kropków na Nowy Rok!
Pozdrawiamrenieczka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Ja chyba zrobie kruche babeczki ale nei na słodko tylko dam do ciasta przypraw np.papryka słodka,kurkuma,zioła prowansalskie a nadzieje pieczarkami z cebulką i serem żółtym,albo boczkiem z cebulką.Może jeszcze barszczyk czerwony z krokiecikami, wezmę płaty gotowego ciasta francuskiego i naładuję kapustki z grzybami
Anastazjaaa, Nona lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy