Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A no to ok Bo mi wyszła niby czynnościowa, ale też nie zaburza owulacji, więc mi też lekarka nie chciała dać leków. Tylko się cały czas martwię, bo gdzieś czytałam, że może powodować trudności w implantacji i przede wszystkim wysoka prolaktyna obniża progesteron - nie wiem, czy to u mnie nie było powodem poronień, bo miałam za małą dawkę luteiny (a przy pierwszej ciąży wcale jej nie stosowałam, bo nie wiedziałam, że mam jakieś problemy). Teraz biorę w II fazie i oczywiście mam nie przestawać po pozytywnym teście.
Ja mam mieć też drożność w następnym cyklu, jeszcze się zastanawiam, czy nie zrobić estrogenów, bo nie badałam nigdy - któraś słyszała może o tym, że się powinno je badać 21 dnia cyklu? Czy to ma znaczenie kiedy jest owulacja? Bo mi znajoma mówiła, że nie ważne kiedy owulacja, to i tak trzeba badać 21 dnia cyklu... Możecie coś poradzić? -
nick nieaktualnyWitam się w nowym roku
Zaczynam rok @ ale ruszam dalej, nie poddam się tak łatwo walka trwa dalej i zamiezam wygrac!
Ewa to mialas sylwestra zprzygodami, oby mąż szybko doszedl do siebie.
U mnie spokojnie, pare drinków, kameralne towarzystwo
Kasiarzyna rob tą droznosc i do dzieła.
Dziewczyny zagroszkujemy ten rokgezanew, Evaa, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Hoł hoł hoł Happy New Year!!!
Witajcie babeczki w tym nowym,lepszym roku U mnie tez spokojnie spedzilismy sylwka u znajomych na prywatce tylko polskiej tv mi u nich brakowalo,bo byłby sylwester z polsaten albo tvn bez ceregieli i niepotrzebnej spinki,ze kiecka zle lezy,ze wlosy nie takie a makijaz sie rozmazal-nie lubie takich klimatow mniejszych czy wiekszych bali wole na luzie,w swoiskim gronie,bez nadentych dorobkiewiczów.Wrocilismy o 5,ja pilam tylko winko ale nawet mi nie zaszumialo a żonek pod humorek sobie dziabnął wiec ogolnie sylwester byl w wersji light i nikim nie sponiewierało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 20:01
Evaa lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Evaa mam nadzieje ze dziś był lepszy dzień, bo jak to mówią jaki pierwszy stycznia taki cały rok.
Renieczka przykro mi ze franca zawitała
Agnes uwielbiam pierwsze zdanie twojej wypowiedzi! Niech ten rok faktycznie będzie lepszy, plodny i owocnyagnes175, Evaa lubią tę wiadomość
-
A ja miałam ciekawy sen wczoraj...dostałam na urodziny 2 króliki dla jaj sobie sprawdziłam w senniku co to oznacza...płodność w interesach lub nie planowana ciążę
Ja Sylwka spedziłam spokojnie, na domówce, drinkiEvaa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
No to Kasiarzyna miałaś zajebiaszczy,proroczy sen nic tylko pozazdrościć oby już niebawem sen się potwierdził,trzymam kciuki
Ja w tym cyklu jakoś przyspieszylam,moze przez ta torbiel w tamtym cyklu,ktora wydluzyla mi cykl.Wczoraj byl dopiero 8dc a ja juz mialam sluz R a normalnie mam ok 11-14dc wiec pewnie owulka tez bedzie wczesniej.Miałam zaczac testy owu od 13dc i teraz nie wiem co zrobic,czy zaczynac je juz teraz czy poczekac,co Wy myslicie???
Od dzisiaj zaczynamy co dwa dni (9,11,13,15,17dc) w poprzednich cyklach owulka byla wyznaczana na 13,15 lub 17dc wiec w tym powinnismy sie tez wstrzelic w jej termin a testowanko bedzie 21 stycznia w dzień moich imienin wiec to musi być szczęśliwy strzał hehekasiarzyna, Evaa lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
Agnes ja na USG potwierdzona owu raz miałam w 11dc a raz nawet w 16 dc więc najlepiej działać nawet od 10 DC co 2 dni a cykle mam 26-30 dniowe:-) nie powiem święta mi zrobiły dobrze i sobie poszalelismy bo nie byliśmy zmęczeni praca
Evaa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyHej kobietki
A co tu taka cisza? Ja korzystam z ostatnich wolnych dni przed powrotem do pracy. Organizujemy dziś z koleżankami babki wypad Nawet mąż mnie namawia żebym szła i się odstresowala. A w pon idę do giną na NFZ i spróbuje wydebic jakieś skierowanie na badania - hormony itd. W sumie ciągle wszystko robię prywatnie, a w końcu place skladki wiec... Zobaczymy co z tego wyjdzie
Miłego weekendu laseczki.Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie jakos malo tych groszkow ostatnio.
Gezanew tule... I trzymam kciuki za nowy cykl.
A ty Kasia idziesz do lekarza z wynikami i po skierowanie na droznosc? A wiesz ze po badaniu jajowody są poszerzone i łatwiej zajść
Kurcze tez mam stresa, jutro ide do lekarza na NFZ i boje sie ze nie będzie chcial mi dac skierowania na badaniagezanew lubi tę wiadomość
-
Hej ja tak leżę i rozkminiam.z jednej strony męczą mnie te ciągłe wizyty badania (kupe wydanej kasy) i dalej dzidzi nie ma.mialam dać spokój z lekarzami ale w lutym musze jechac z mężem raz jeszcze na badanie nasienia i wizytę u lekarza kolejne 400zl pęknie ale cóż poradzić.Nie ja jedna tracę tyle kasy...