Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O żesz w mordę Renia :-o toż to nawet nie konował ale rzeźnik jakiś!!!
Ja nie mam ani krzty zaufania do konowałów z NFZ,dlatego jak mogę to omijam ich szerokim łukiem wyjątek stanowi moja lekarka rodzinna,ktora jakaś super nie jest ale póki co nie mam innej alternatywy.Taka jest nie pomoże za dużo ale i nie zaszkodzi
Ale co zrobić,oka sobie nie wyjmę Służba zdrowia to niestey pięta Achillesa Polandii.Powiem Wam,ze tu w uk wcale nie jest lepiej,co prawda nie wiem tego jeszcze z autopsji ale ponoć na wszystko przepisują paracetamol.Ja odkad tu jestem jeszcze nie chorowalam,nawet nie mialam kataru wiec nie mialam potrzeby pojscia do GP.Zachorowałam w polowie grudnia jak polecialam do pl na swieta ale myśle,ze to glownie przez zmiane z klimatu morskiego,wilgotnego w ktorym bardzo dobrze sie czuje na mega suchy,ktorego nie znosze.Czeka nas pierwsza wizyta kontrolna u GP pewnie z jakismis badaniami takze bedzie wesoloanja83 lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Czyżby kolejny pozytyw???
http://zapodaj.net/f041a3f4616df.jpg.htmlrenieczka, Helen lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
A czemu Ci agnes program niby owulację zaznaczył? Jak już raz owulacyjny wyjdzie pozytywny, to zazwyczaj na następny dzień tez jest - nie ma co robić chyba później. To nie jesteś pewna, że była owulacja?
renieczka ale chamstwo... Wiadomo, że się nie poddasz :* Ale ja już nawet nie próbuje na nfz nic wydębić - no po prostu szkoda czasu, zachodu i nerwów. To się nie skończy, choć z drugiej strony, jak nie będziemy walczyć, to na pewno nie - ciężko...
Evaa nie mam pojęcia o czym piszesz
Laski co myślicie o tych płynach? Dobrze na zmianę raz jeden i drugi? Czy to raczej bez sensu?Evaa lubi tę wiadomość
-
Ewela zawsze mi najpierw zaznacza linią przerywaną (bo nie jest pewien i ma za malo danych,ktore moga sie wykluczac wzajemnie) a za ok 3 dni jak mam podwyzszona temperaturę to zmienia termin owulacji i zaznacza już ciągłą.Nie jestem pewna kiedy była owulacja,wydaje mi się ze 12dc ale to tylko moje domniemania a moze nadal jestem przed nią? Who knows?
Jeśli pytasz o płyny do higieny intymnej Pliva Fem F lub B to zalezy jaką masz infekcje ,grzybiczą czy bakteryjną a to najlepiej powinien zdiagnozowac ginekolog i wtedy wiesz z czym masz walczycWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:15
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Witam serdecznie,
pozwólcie, że i ja się dołączę do rocznika 83 :)widzę, że fajny kameralny wątek jest…
Mam 9 – letniego synka i staramy się o drugie dzieciątko 4 miesiąc ( w sierpniu odstawiłam tabl. anty)
Mam nadzieję, że w tym nowym roku się uda.
Jest tylko mały problem, bo mężuś jest w delegacji…ale damy radę mam nadzieję
W ciągu tych 4 m-cy porobiłam badania hormonów i w sumie są w normie, oprócz estradiolu, który jest poniżej normy ( 18,57pq/ml, norma 22 - 417 pq/ml w 2 dc.)
Życzę Wszystkim 2 kreseczek na teście w tym Nowym Roku
Jeszcze raz witam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:32
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witaj Paula na nalepszym wątku tego forum2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
Hej Paula
No właśnie ja tez się zastanawiam nad estriadolem, a wiesz kiedy się go bada po owulacji? Bo ten link który kasiarzyna podrzuciła to pisze o 7-8 dpo, ale słyszałam też, że 21 dc (tylko u mnie był by to 10dpo), więc nie wiem...
Evaa wiem, wiem, ale jak to czytałam, to się pogubiłam -
Czesc dziewczynki
Kiedys chodziłam na NFZ, ale tylko po tabletki anty i na cytologie, raz trafiłam do mlodego faceta - dziewczyny tak zawsze chwalą że facet delikatniejszy - i mnie neizle pokiereszował, 1 raz w zyciu mi sie przytrafilo zebym plamiła po cytologii.A w gabinecie zadnego sprzetu, nawet komputera.
I tak oto chodze prywatnie
Lekarka ze specjalizacja patologii ciazy, pracuje w szpitalu w ktorym bym chciala kiedys rodzic (jak mis ie uda w koncu zajsc),delikatna i zawsze ma czas dla pacjenta. Poki co jestem zadowolona,a jak mi sie uda zajsc to juz bede wniebowzieta.
Popołudniu mam własnie wizyte,ciekawe jak bedzie.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Ahoj laseczki
U mnie już po ptokach jeśli chodzi o owulkę,trzeci test tym razem już negatywny:
http://zapodaj.net/c652ea874b17c.jpg.html
Teraz czekam na ruch OF,ciekawe co jutro wyrzeźbi z danych które mu dostarczyłam,obstawiam jutro tempke w granicach 36,7 i zmiane terminu owulki na 12dc.
Ciekawe czy sie sprawdzi moja hipoteza
A Wy co o tym sądzicie laseczki????2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyAgnes ja tez obstawiam owu na 12 lub 13dc.
Paula witaj owocnych staran życzę
A co do tych wizyt na fundusz to niestety jest tak jak mowicie. Ja tez chodze prywatnie, ale wkurza mnie to bardzo bo place na skladki zdrowotne ciezkie pieniądze. Niech mi je oddadzą to sobie bede chodzila prywatnie inie bede miala zalu. Kraj w ktorym okrada sie uczciwie zarabiajacych ludzi.