Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uh a ja właśnie dokończyłam porządki i upiekłam sernik i piernik
Odpoczywajcie dziewczyny, niech przyszły rok będzie dla nas hojny w bobasy
A Ewciom oczywiście spełnienia marzenEvaa, ewelinka2210, Helen lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dziekuję dziewczęta za miłe słowa wsparcia i otuchy oraz za zyczonka
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam przede wszystkim zdrowia,zdrówka i jeszcze raz zdrowego dzieciątka w 2015 roku!!! myślę,że reszta jest mniej istotna,bo każda z nas marzy o tym bardzo mocno i czeka na to z utęsknieniem
Wszystkim zafasolkowanym życzę szczęśliwego rozwiązania i mądrego macieżyństwa
Ewom,Ewciom,Ewelinom duzo szczęscia,pomarańczy niech Wam facet nago tańczy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 11:38
Evaa, kasiarzyna, Nona, Helen, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyHej jakos tak pusto u nas.... wszystkie sobie swietuja
Razem z rodzinka wybralismy sie do Zakopanego dzis spadl snieg i jest super....
Staram sie nie myslec co sie dzieje w moim ciele. Wczoraj dostalam slabych plamien... mam dwie teorie, albo to implementacja albo nadzerka mi krwawi (zdarzalo mi sie to juz wczesniej)
Chcialabym sie nie nakrecac.... ale trudno o tym nie myslec....
Wiec i tak zostaje mi czekac jeszcze tydzien...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 21:37
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySwieta i po swietach
Goscie juz wyjechali i czas troszkę odpoczac. U mnie juz 10dp, czyli za kilka dni sie okaże... Że nie jestem w ciąży Nawet testu mi sie nie chce robic, zeby sie jeszcze choc trochę połudzić, ze moze tym razem Nic, czas juz myslec o sylwestrze. Jedziemy do znajomych. Bedzie fajna zabawa w super towarzystwie.
Milego dnia dziewczyny.
P. S. Gezanew oby to bylo to, trzymam kciuki.gezanew lubi tę wiadomość
-
Masz racje renieczka co dobre szybko się konczy niestety ale przed nami jeszcze sylwestrowa noc
My już wrocilismy wczoraj do uk i od razu czuje sie lepiej lepiej spie,lzej mi sie oddycha a po wstaniu rano nie mam sahary w nosie i ustach,uwielbiam ten morski klimat,bo w koncu oddycham pelna piersią to by bylo tyle z zalet mieszkania w uk
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
My już w domu, bo całe święta u rodziców byliśmy. Fajnie było, ale zmęczona jestem - w domu jednak najlepiej
W wigilię @ dostałam - plus, że już się kończy, bo mam krótkie. No i winko popijam - oby pomogło na to endometrium 12 cykl...
renieczka :* Trzymam kciuki - a może teraz się uda?
gezanew - mam nadzieję,że u Ciebie to pierwsze przypuszczenie jest powodem plamień :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 23:30
renieczka, Helen, gezanew lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvaa udanego wypadu życzę odpocznijcie i do roboty! W styczniu czekam na Twoje 2 kreski.
Ewelinka ja tez tak mam, wszedzie dobrze ale w swoim domu i w swoim składzie najlepiej
Agnes Ty tez do roboty sie bierz, badania zrobione, faceta lekko tiuningujemy i jazda
I Kasiarzyna zginęła, jeszcze świętuje albo juz majstruje
Kurcze dziewczyny, trzeba sie spiac i w nowy rok działać ze zdwojoną siłą. Ja na prawde mam pod górę, ale nie zamierzam się poddac.
Tak wiec bierzemy szturmem 2015 rok i juz!!!
Milej niedzieliagnes175, Evaa, Helen, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/25ce7fed4afb.jpg.html
Dzieki renieczka ja przesylam pozdrowienia... I buziaki dla Was...
koło Genewy i już nie mogę się doczekać
Nałapię dla Was słoneczkaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa polubione
renieczka i jak tam? Cały czas trzymam kciuki :* Bo Ty chyba pierwsza w kolejce o testowania?
Eva i Helen - ale Wam fajnie Ja tak dawno na wakacjach nie byłam - ciekawe czy w 2015 się uda.
Dobra - lecę ćwiczyć, miłego wieczoru Wam życzęAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba nie bede testowac, tempka jutro na bank spadnie i pozamiatane. Juz od wczoraj brzuch cmi znajomo wiec wiem czego sie spodziewac. Choc nie powiem korci, w rossmanie dzis zakupilam testy :p A mojemu sie dzis snilo ze jestem w ciazy, ale sny podobno tlumaczy sie na opak. Jade na sylwestra do kolezanki, ona jest analitykiem laboratoryjnym i ma mnie przebadac przydadza sie świeże badania bo z nowym rokiem zaczynamy myslec o inseminacji.
Czekam na dobre wiesci od wasEvaa lubi tę wiadomość