Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula cudowne wiesci nam tu przekazujesz,to takie światełko w tunelu dla nas Cieszymy się Twoim szczęśćiem i zazdraszamy bardzo
Wrzuć fotkę ostatniego testu co byśmy mogły nacieszyć oczęta plissssssssWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 08:03
paula1 lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Witam się z rana
Czy któraś z was bierze/brała bromka? Niby jest ok, ale wczoraj miałam problem ze wstaniem bo mi się słabo zrobiło zaraz po wstaniu,ale potem jak wypiłam herbatkę i zjadłam bylo ok.Dzisiaj juz stopniowo wstawałam.Co prawda z natury mam niskie ciśnienie,a on tez obzniza dodatkowo Wiec jest wesoło.Dzisiaj juz powoli wstawałam z łożka
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dzwoniłam z rańca do lekarza i mam wizytę w czwartek o 15.30, a jutro powtórka HCG. Trochę się boję i myślę czy będzie dobrze wzrastać...
Agnes wrzucę fotkę, jak będzie bardziej wyraźniejszy wynik testu, bo teraz tylko taki cień jest i będę Was zarażać
Kasia będzie dobrze, nie denerwuj sięNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualny
-
Rety Nona juz 4 miesiac... pochwal sie jak juz bedzie po usg, pewnie bedzie chłopak,wnioskujac po tym ph moczu wtedy co robiłas badanie No chyba ze sie odwroci dupką to nic nie zobaczycie
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Nona już mam założony wykres, termin mi wyliczyło na 2 października. Jak dobrze pójdzie będzie drugie moje dzieciątko z października
Teraz czas na Was dziewczyny Śle wiruskiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:22
ewelinka2210, kasiarzyna, Nona, Sówka_83, Helen, renieczka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualny
-
Nona a Tobie na kiedy wypada termin?
Chyba trzeba założyć te październiówki na belly
Jutro idę na drugą betę i się boję już czy będzie wszystko ok...
Dziewczyny a czy jak nie minie 48 h to wynik też będzie miarodajny, bo mi lepiej iść przed pracą (koło 8.00) niż po pracy, a wczoraj byłam koło 14?
Nona fajny prezent dla babci i dziadka z okazji ich świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 12:01
Nona lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Sówka_83 wrote:Witam,
Dziewczyny ja już podłamana jestem, mam dziś plamienie a żadnych oznak okresu No może głowa mnie trochę boli ale to u mnie normalne, tym bardziej przy takiej pogodzie.
Paula dajesz mi teraz taką iskierkę nadziei
trzymam kciuki