X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 83 zapraszam ;)
Odpowiedz

Rocznik 83 zapraszam ;)

Oceń ten wątek:
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką nadzieję Dziewczyny, chciałabym ;)

Teraz to mam nerwa gwarantowanego już do końca dnia :(

Helen, paula1 lubią tę wiadomość

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Nona już mam założony wykres, termin mi wyliczyło na 2 października. Jak dobrze pójdzie będzie drugie moje dzieciątko z października :-)
    Teraz czas na Was dziewczyny :-) Śle wiruski ;-)
    Zaczelysmy cykl tego samego dnia, mi detektor tez stwierdził że w razie ewetualnej ciąży termin mam na 2 października

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 09:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski :)
    Tylko chwilę mnie nie ma i juz naskrobalyscie 2 strony :D
    Alez cudownie, kolejna z naszego wątku w dwupaku. Oby tak trzymac, dobra passa trwa :)
    Kasia daj znac jak się czujesz po badzaniu. Trzymam ciagle kciuki.
    Wlasnie, zostałyśmy trzy weteranki na placu bitwy. Ewa, Kasia i ja :(
    Ja juz cos tak przeczuwam że znowu się nie udalo. W tym cyklu najmniej sie nastawialam bo myslami juz jestem zajeta inseminacja. Ale sklamalabym gdybym powiedziala że nie mialam cichej nadziei ze w końcu sie uda naturalnie :(
    Oj dosyć marudzenia. Trzeba korzystac z dobrej aury i zaciazac po kolei :)
    Kasia ty swiezo po hsg to czas na ciebie :)

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać jak jutro tylko dojade do domu, dobrze ze mąz wyjdzie wczesniej z pracy i mnie zawiezie do domu :)Oj nerwa juz mam... :)

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:49

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu opuszczasz forum

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona Ty załóż wątek na belly, bo Ty masz wcześniej termin, ja wolałabym nie urodzić wcześniej ;)

Sówka może rzeczywiście groszek się klimatyzuje :) U mnie te brązowe małe plamienia trwały 4 dni ( od 6 d 10 dc, ale może być nawet zagnieżdżanie do 12 dc), dzisiaj i wczoraj tylko taki śluz niby brązowy. Jutro mam dostać @ i mam nadzieję, że nie przyjdzie i groszek będzie się ładnie rozwijał. Zawsze przed @ byłam taka jak balon napęczniała, a teraz tego nie mam. Jedno co mam bardziej widoczne, to non stop bym jadła, cały czas mi w brzuchu burczy :)
    Anastazja to może w jednym miesiącu będziemy rodzić, jak dobrze wszystko pójdzie :)
    Kasia nie bój się, trzeba pozytywnie się nastawić, że później już będzie tylko lepiej :)
    Renieczka trzymam kciuki, żeby się udało wszystko :)
    Ewa czemu opuszczasz forum ? :(

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja niby z Wami krótko, ale w sumie tez to juz jakis czas trwa... Moze mnie hsg tez pomoże?:) Kasiu ja mam o19.10 - jakoś się nawet bardzo nie denerwuje. Mnie zawsze przed samym faktem jakiegoś wydarzenia dopiero nerwy biorą :)
    Renieczka nie trać nadziei :*
    Evaa dlaczego opuszczasz forum?
    Paula będzie beta jak Kasia pisała niższa, niż jak po 48 godzinach zrobisz. Czyli może nie przyrosnąć o te wymagane % no i o tym trzeba by pamiętać, żeby się niepotrzebnie nie denerwować.

• Evaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:49

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może taki odpoczynek od forum dobrze ci zrobi.

Zaglądaj do nas w każdej mozliwej chwili

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Paula będzie beta jak Kasia pisała niższa, niż jak po 48 godzinach zrobisz. Czyli może nie przyrosnąć o te wymagane % no i o tym trzeba by pamiętać, żeby się niepotrzebnie nie denerwować.
    Wiem, że tak może być (albo się wstrzymam do 14.00 i poprzekładam rzeczy jakoś, żeby było te 48 h), w czwartek mam wizytę o 15.20 to się może czegoś dowiem, chociaż to wcześnie jeszcze :)

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Wiem, że tak może być (albo się wstrzymam do 14.00 i poprzekładam rzeczy jakoś, żeby było te 48 h), w czwartek mam wizytę o 15.20 to się może czegoś dowiem, chociaż to wcześnie jeszcze :)
    To jak możesz to zrób o 14 - po co się masz potem stresować, jakby ta poranna trochę za mało przyrosła. Zapytaj o leki przede wszystkim - co robić jak się te brudzenia znowu pojawią. No nie będzie nic widać jeszcze, ale się trochę uspokoisz pewnie :)

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja miałam póki co takie jednorazowe plamienie ale raczej większe niż takie parę kropek. Chyba, ze takie wrażenie odniosłam bo wkładkę miałam. Teraz cisza i spokój a temperatura w górze, jeszcze takiej nie miałam, nawet w ciągu dnia. Staram sie nie nakręcac ale nic innego mi nie pozostaje jak miec jeszcze ciut nadziei.

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które biorą clo - mam pytanie - o co chodzi z tymi zastrzykami z perygnylu, ovitrelle itd? To na pękanie? To zawsze trzeba brać czy tylko clo wystarczy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 08:38

Sówka_83, renieczka, Helen, ewelinka2210, kasiarzyna, agnes175 lubią tę wiadomość

• paula1 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super Nona :) Mi też się marzy córeczka do parki, ale obojętne co będzie, byleby zdrowe było.
    Sówka tak jak ktoś pisał dopóki nie ma @ to zawsze jest szansa:) Trzymam mocno kciuki:)

Sówka_83, Nona lubią tę wiadomość

• Helen Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    CÓRECZKA potwierdzona na usg :-)
    Gratulacje :))

Nona lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona gratulacje:)

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Dziewczyny które biorą clo - mam pytanie - o co chodzi z tymi zastrzykami z perygnylu, ovitrelle itd? To na pękanie? To zawsze trzeba brać czy tylko clo wystarczy?

Ja jestem stymulowany clo. A ovitrelle albo pregnyl podaje się na pęknięcie, gdy zachodzi podejrzenie ze pęcherzyk może nie pęknąć i np utworzy się torbiel. Mi osobiście pęcherzyki same pękają wiec hcg nie było mi podawane.
    Podaje się też zastrzyk np przed inseminacja, żeby indukowac owulację i podać nasienie w najbardziej optymalnym czasie.

Nona gratuluję dziewuchy :) Niech zdrowo rośnie <3

Nona lubi tę wiadomość

‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ