Rocznik '87 - staramy się o pierwsze dziecko ✊💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie 9 dc, po miesiączce mam objawy jak na infekcję intymną (chociaż 2 miesiące temu walczyłam) zaczęłam brać globulki, przez to nie czuję, że mam płodne, nie wiem jaki jest śluz, ochota na seks praktycznie żadna bo coś tam mnie pobolewa. W zeszłym cyklu miałam plamienia okołoowulacyjne więc bardzo się stresuje, że teraz też mogą wystąpić co jest bardzo nie przyjemne podczas starań...chyba w tym cyklu będzie pauza bo też mnie to wszystko przerasta. Zostało mi kilka testów owulacyjnych, które postanowiłam teraz wykorzystać po to żeby wiedzieć czy będzie owu...wczoraj popołudniu i dziś rano wyszły negatywne.
-
justynach wrote:W zeszłym cyklu miałam plamienia okołoowulacyjne więc bardzo się stresuje, że teraz też mogą wystąpić co jest bardzo nie przyjemne podczas starań..
Justynach, mi ktoś poradził, żeby spróbować wtedy pod prysznicem. Niestety mam super krótkie cykle (ostatnio coraz krótsze) i śluz miałam bardzo często dwa ostatnie dni lub w ostatni dzień miesiączki. Wiadomo, to nie był taki regularny okres, tylko plamienia, ale jest to krępujące. A bywało i tak, że wiedziałam, że w dzień owulacji na pewno nie będzie rozkoszowania się, gdyż Mąż będzie dużo dalej niż na odległość ramion, więc chcieliśmy płodne wykorzystać na maksa. Efekt żaden, ale wiem, ze robiłam wszystko, co w mojej i Mężowskiej mocyona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
nick nieaktualny
-
U mnie dosłownie kropka się zdarza. Kropka w ciągu całego dnia.ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamienie zaczęło się od owulacji i trwało tydzień,podczas stosunku śluz+nasienie+krew było krwawieniem (troszkę przerażało) pojawiało się praktycznie raz dziennie przez 7 dni, wyglądało jak podczas okresu przy podcieraniu krew i później czysto. Zaczęłam się martwić więc poszłam do gina,zbadał mnie,zrobił USG,uspokoił i stwierdził że to od nadżerki. Zaczęłam sobie aplikować Mucovagin i przeszło od razu. Dziś pierwsze przytulaski w tym cyklu i było czysto,zobaczymy czy po owulacji się coś pojawi. Zrobilam dziś test na infekcję intymną no i mam 5,8 pH więc coś się dzieje ☹
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 21:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdzie robiłaś badanie i jaki koszt?
To plamienie wystąpiło tylko w zeszłym cyklu,nigdy wcześniej nie miałam. Cytologia z wynikiem ASCUS pierwszy raz wyszła mi w lutym 2018 r., później było dobrze i w marcu 2019 r. znów ASCUS. Nie mam pojęcia co dalej robić 😏 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-