Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - staramy się o pierwsze dziecko ✊💚
Odpowiedz

Rocznik '87 - staramy się o pierwsze dziecko ✊💚

Oceń ten wątek:
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 1861 1505

    Wysłany: 12 listopada 2019, 20:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka na pewno jestem ja ☺️ '87 i pierwsze dziecko 🍀🤞 Może wpadniesz na listopadowy wątek i grudniowy na ogólnym? Który dzień cyklu masz teraz?

    Iskierka87 lubi tę wiadomość

    21.03. 🌱 I Dzień Wiosny 🌱 13cs - Wiosna! Ach to Ty! 🌷🤰

    😔💔CB 9cs

    👽🧟MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + ANA 1:160 ziarnisty + hipoglikemia reaktywna 🤔

    💉 Badania: 05.2019:MUCHa✓
    11.2019(3dc):LH~6,69✓FSH~7,82✓E2~46,40✓TSH~1,98✓
    FT3~3,65✓FT4~1,22✓Testosteron~28,50✓
    Prolaktyna~11,50✓
    12.2019(7dpo):Progesteron~19,90✓E2~209,00✓
    02.2020:Homocysteina~7,21✓Fe~80,30✓Mg~2,23✓
    wit.D~34,60⬆️ kwas foliowy~35,40->32,00🤦antyTG~23,10✓antyTPO~9,00✓Ferrytyna~90,80✓
    Fibrynogen~177,36🤷Morfologia~✔️Progesteron(8dpo)~22,70✓Białko wolne S~80✓Białko C~120✓krzywa glukozowa: 0-79,9 1-78,7 2-58,1😴 krzywa insulinowa: 0-7,2 1-55,8 2-26,8🤔 HOMA-IR~1,42✓Quicki~0,36✓
    💊Suple:PregnaDHA, SlowMag, Vigantoletten, Acard, Mio-inozytol, Folian, Metylo-B12, B6 p-5-p, Cynk, Cholina, JodaVit, Naturalna Wit. E, Wit. C
    ♀️Niepokalanku, wydłuż mi fazę lutealną 🙏
    ♂️10.2019:badanie nasienia~morfo:18% 💪
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1044

    Wysłany: 12 listopada 2019, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, jestem nadal. Ja już po histeroskopii, wycieto mi malego polipa i zrosty w kanale szyjki. Przed ivf lekarz polecil mi zrobic badanie kir i oto po 3 latach starań znalezlismy przyczynę - mam kir bx i brak wiekszosci kirow, które odpowiadają za implantacje. Moj organizm nie rozpoznaje zarodka i traktuje go jak obcego, tak w skrócie. Do ivf podejdziemy prawdopodobnie z lekiem accofil - bardzo silnym, ktory ma sprawic, ze organizm nie traktuje zarodka jako obcego. Obecnie czekamy jeszcze na wyniki kariotypow i startujemy ze stymulacja. A co u was?

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 12 listopada 2019, 20:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka dziękuję za zaproszenie :) obecnie mam 17dc termin @ na 23 listopada ale w tym cyklu lipa bo owulka niewiadoma i niestety nic z tego nie będzie więc bardziej chyba do grudniowego się nadaje

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 12 listopada 2019, 20:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Anuśla

    Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym badaniu? Jak i kiedy wykonuje się to badanie, ile kosztuje i czy można coś zrobić chcąc się starać naturalnie czy jeśli wychodzi to badanie tylko ivf z tym lekiem który pisałaś?

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Sleepyhead Autorytet
    Postów: 459 251

    Wysłany: 12 listopada 2019, 20:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, z chęcią też się dowiem rzeczy o które pyta Iskierka. U mnie lekarz podejrzewa, że mogę mieć problem z implantacją i że mój organizm usuwa "intruza". Właśnie mam pozlecane badania immunologiczne, w tym kir. Trochę boję się wyników.

    🔸03.2020 - 4 stymulacja, 4 pęcherzyki pęknięte, accofil, progesteron, duphaston👎

    Zawieszamy starania. Nie jest na dane być rodzicami.
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1044

    Wysłany: 12 listopada 2019, 20:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kir można wykonac obojętnie kiedy bo to badanie genetyczne. Ja wykonywalam na Prokocimiu w Krk i placilam hmm coś koło 360 zl chyba. Tak, mozna sie starać naturalnie, ale accofil to silny lek, ze skutkami ubocznymi, nie można go brac bodajże dłuŻej niż 6 cykli. Ja sie staram 3 lata, więc nie biorę już pod uwage naturalnych staran z tak silnym lekiem. Sleepyhead, jakie badania masz pozlecane?

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • Sleepyhead Autorytet
    Postów: 459 251

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla, można na priv? :) wysyłam zaproszenie

    Anuśla lubi tę wiadomość

    🔸03.2020 - 4 stymulacja, 4 pęcherzyki pęknięte, accofil, progesteron, duphaston👎

    Zawieszamy starania. Nie jest na dane być rodzicami.
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla właśnie czytałam o tym leku trochę i jakie są skutki uboczne. Ja staram się 4 lata i dla mnie naturalne zajście graniczy z cudem dlatego jeśli dowiem się czegoś więcej to będzie o co zapytać lekarza i być może zleci mi te badania :)

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1044

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Anuśla właśnie czytałam o tym leku trochę i jakie są skutki uboczne. Ja staram się 4 lata i dla mnie naturalne zajście graniczy z cudem dlatego jeśli dowiem się czegoś więcej to będzie o co zapytać lekarza i być może zleci mi te badania :)
    A ivf nie bierzesz pod uwagę?

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla wrote:
    A ivf nie bierzesz pod uwagę?


    Oczywiście biorę pod uwagę ale chce jeszcze spróbować z iui a później ivf z racji że to już ostateczna droga i koniec moich starań.

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1044

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Oczywiście biorę pod uwagę ale chce jeszcze spróbować z iui a później ivf z racji że to już ostateczna droga i koniec moich starań.
    Rozumiem. I kiedy startujesz z IUI?

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz mi radził bym jeszcze do wakacji starała się naturalnie bo 5 miesięcy temu miałam usuwanego mięśniaka a u męża nastąpiła poprawa nasienia. Dlatego chciał żebyśmy jeszcze dali sobie czas ale aż tyle na pewno nie bd czekała. Póki co w grudniu mam monitoring by sprawdzić owulacje dokładnie. Jeśli nie będzie owulacji to symulacja a jak będzie to start z iui

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 1861 1505

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ile my kobiety musimy wykonać badań, to się chwilami w mojej głowie nie mieści. Co rusz dowiaduję się tutaj na forum o nowy przyczynach utrudniających zajście w ciążę.

    Szczerze ja zrobiłam do tej pory część hormonów, drugą część planuję na dniach i dla mnie te sprawy, które poruszacie to czarna magia 🙈

    Chciałabym dowiedzieć się więcej. Anuśla czasu się staracie? Ponad 3 lata? Iskierka 4 lata? Po jakim czasie lekarze zaczęli szukać głębiej?

    Wiadomość wyedytowana przez autora 12 listopada 2019, 21:47

    21.03. 🌱 I Dzień Wiosny 🌱 13cs - Wiosna! Ach to Ty! 🌷🤰

    😔💔CB 9cs

    👽🧟MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + ANA 1:160 ziarnisty + hipoglikemia reaktywna 🤔

    💉 Badania: 05.2019:MUCHa✓
    11.2019(3dc):LH~6,69✓FSH~7,82✓E2~46,40✓TSH~1,98✓
    FT3~3,65✓FT4~1,22✓Testosteron~28,50✓
    Prolaktyna~11,50✓
    12.2019(7dpo):Progesteron~19,90✓E2~209,00✓
    02.2020:Homocysteina~7,21✓Fe~80,30✓Mg~2,23✓
    wit.D~34,60⬆️ kwas foliowy~35,40->32,00🤦antyTG~23,10✓antyTPO~9,00✓Ferrytyna~90,80✓
    Fibrynogen~177,36🤷Morfologia~✔️Progesteron(8dpo)~22,70✓Białko wolne S~80✓Białko C~120✓krzywa glukozowa: 0-79,9 1-78,7 2-58,1😴 krzywa insulinowa: 0-7,2 1-55,8 2-26,8🤔 HOMA-IR~1,42✓Quicki~0,36✓
    💊Suple:PregnaDHA, SlowMag, Vigantoletten, Acard, Mio-inozytol, Folian, Metylo-B12, B6 p-5-p, Cynk, Cholina, JodaVit, Naturalna Wit. E, Wit. C
    ♀️Niepokalanku, wydłuż mi fazę lutealną 🙏
    ♂️10.2019:badanie nasienia~morfo:18% 💪
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja nic nie mogę znaleźć na temat tego badania kir ile kosztuje i gdzie można je zrobić bo chyba nie wszędzie jest taka możliwość?

    Kitka tak już 4 lata zleciało :(

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 1861 1505

    Wysłany: 12 listopada 2019, 21:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Kurcze ja nic nie mogę znaleźć na temat tego badania kir ile kosztuje i gdzie można je zrobić bo chyba nie wszędzie jest taka możliwość?

    Kitka tak już 4 lata zleciało :(

    Iskierka to jakie badania przez ten czas zlecił Tobie Twój lekarz?

    21.03. 🌱 I Dzień Wiosny 🌱 13cs - Wiosna! Ach to Ty! 🌷🤰

    😔💔CB 9cs

    👽🧟MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + ANA 1:160 ziarnisty + hipoglikemia reaktywna 🤔

    💉 Badania: 05.2019:MUCHa✓
    11.2019(3dc):LH~6,69✓FSH~7,82✓E2~46,40✓TSH~1,98✓
    FT3~3,65✓FT4~1,22✓Testosteron~28,50✓
    Prolaktyna~11,50✓
    12.2019(7dpo):Progesteron~19,90✓E2~209,00✓
    02.2020:Homocysteina~7,21✓Fe~80,30✓Mg~2,23✓
    wit.D~34,60⬆️ kwas foliowy~35,40->32,00🤦antyTG~23,10✓antyTPO~9,00✓Ferrytyna~90,80✓
    Fibrynogen~177,36🤷Morfologia~✔️Progesteron(8dpo)~22,70✓Białko wolne S~80✓Białko C~120✓krzywa glukozowa: 0-79,9 1-78,7 2-58,1😴 krzywa insulinowa: 0-7,2 1-55,8 2-26,8🤔 HOMA-IR~1,42✓Quicki~0,36✓
    💊Suple:PregnaDHA, SlowMag, Vigantoletten, Acard, Mio-inozytol, Folian, Metylo-B12, B6 p-5-p, Cynk, Cholina, JodaVit, Naturalna Wit. E, Wit. C
    ♀️Niepokalanku, wydłuż mi fazę lutealną 🙏
    ♂️10.2019:badanie nasienia~morfo:18% 💪
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 12 listopada 2019, 22:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Iskierka to jakie badania przez ten czas zlecił Tobie Twój lekarz?


    Kitka ogólnie to dwa lata straciłam na niekompetentnego lekarza więc mało co miałam zrobione jedynie stymulacje i to też bez żadnych badań wstępnych. U obecnego lekarza jestem od czerwca zeszłego roku. Badałam podstawowe hormony, miałam HyCoSy i usuwanego mięśniaka. Poza tym nie doszło do iui z powodu słabych parametrów nasienia mojego męża. Nie miałam tych innych badań dlatego jeśli mogę się czegoś dowiedzieć co może mogłoby mi pomóc to warto pytać dziewczyn i się czegoś nowego dowiedzieć a nóż pomoże i mnie :)

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Krąsi Autorytet
    Postów: 830 376

    Wysłany: 12 listopada 2019, 22:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas podobnie jak u Anuśli, przy czym hormony Męża znowu się rozjechały i prawdopodobnie odbije się to na nasieniu :/ więc dupa blada.

    rfxggywlo00cjtpm.png

    ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
    musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;

    on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
    leniwiec, przyparty do muru - walczy;

    1. ICSI - nieudane;
    2. PICSI:
    15.02.2020 - 58,69 beta! ❤️️ 🍀
    17.02.2020 - 185,50 beta! :)
    06.03.2020 - mamy ❤️️ 😊
    20.03.2020 - Mały Człowiek ma 2,03 cm i serce jak dzwon - 176 uderzeń :)
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1044

    Wysłany: 13 listopada 2019, 06:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Dziewczyny, ile my kobiety musimy wykonać badań, to się chwilami w mojej głowie nie mieści. Co rusz dowiaduję się tutaj na forum o nowy przyczynach utrudniających zajście w ciążę.

    Szczerze ja zrobiłam do tej pory część hormonów, drugą część planuję na dniach i dla mnie te sprawy, które poruszacie to czarna magia 🙈

    Chciałabym dowiedzieć się więcej. Anuśla czasu się staracie? Ponad 3 lata? Iskierka 4 lata? Po jakim czasie lekarze zaczęli szukać głębiej?
    Tak jak napisalam wyżej, prawie 3 lata. Nie masz po co poruszać naszych spraw, bo to sa badania zebrane z kilku lat. Ty masz już dziecko i starasz sie 7 cykl wiec luzik. I niestety, nikt za Ciebie nie poszuka przyczyny. Ja stracilam rok na lekarza, który faszerowal mnie hormonami, robil IUI na 6 pecherzykach, a potem na tych niepeknietych z poprzedniego cyklu i malo tego, szprycowal mnie zastrzykiem z pregnylem a potem wmawial ciążę i poronienie, ktorych nie było. To juz podchodzi pod paragraf. Od tej pory zaczelam sama szukac i robić badania, bo nikt mnie nie bedzie oszukiwal i zerowal na moim nieszczęściu.

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • Iskierka87 Autorytet
    Postów: 1579 997

    Wysłany: 13 listopada 2019, 07:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla kochana bardzo mi przykro 😔 ja też trafiłam na konowala. Na początku ładnie pięknie stymulacja owulacji pół roku na clo a gdy nic to nie dało plan hsg na który czekałam kolejne pół roku bo jak się okazało owy lekarz nie mógł sprowadzić kontrastu ponieważ dopiero rozpoczynał naukę z hsg i chciał bym była jego kroliczkiem doświadczalnym. W porę się obudziłam gdy zaczął mi wymyślać choroby, straszyć i na dodatek oskarżać o zdradę męża! Tego znieść nie mogłam, pamiętam jak dziś gdy wybieglam z płaczem z gabinetu i już nigdy tam nie wróciłam. Po tym lekarzu przeżyłam traume i bałam się pójść do jakiego kolwiek faceta ginekologa. Na szczęście trafiłam na obecnego lekarza z kliniki który okazał się być tym właściwym. Takich gnoi powinno się karać!

    Wiadomość wyedytowana przez autora 13 listopada 2019, 07:16

    piu3s65gtrxpqdci.png
    Szczęście sprzyja tym, którzy mają odwagę by po nie sięgać!
  • Sleepyhead Autorytet
    Postów: 459 251

    Wysłany: 13 listopada 2019, 08:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju Iskierka, Anuśla w głowie się nie mieści, że można na takich ludzi trafić! Jak wogóle mogą nazywać się lekarzami!? Dobrze, że udało się trafić na kompetentnych. Ja dopiero od tego roku, też trafiłam na takiego, który zna się na swoim fachu. (mam taką nadzieję).

    🔸03.2020 - 4 stymulacja, 4 pęcherzyki pęknięte, accofil, progesteron, duphaston👎

    Zawieszamy starania. Nie jest na dane być rodzicami.
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)