Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaneta kiedy masz urodziny? (ja mam dzisiaj)
Wszystkiego Najlepszego oraz spełnienia marzeń
z 12.08 na 13.08 mają spadać gwiazdy tak zwane perseidy. wypatrujcie i wypowiadajcie marzenia
upał jak tralala... jak tu wytrzymać do 17:00 -
Wróbelku,tak jestem na l4 i będę do końca bo pracowałam w garbarni czyli praca fizyczna i szkodliwość farby,amoniak ogólnie chemia więc jak się dowiedziałam po paru dniach szłam na zwolnienie.A potem już chyba tam nie wróce umowy już nie mam bo jak się dowiedziałam o ciąży zostało mi 10 dni do jej końca,szef zdecydował,że nie przedłuży mi umowy.Filip 28.03.2016
-
Sama nie wiem. Narazie gdyby nie te upały, które wszystkim dokuczają to czuje się bardzo dobrze. Lekarz co prawda grzecznie pytał w poniedziałek czy chce zwolnienie, ale do końca roku chciałabym pracować normalnie. Od stycznia w "mojej branży" zaczyna się straszne zamieszanie, wyścig z czasem i stres więc wolałabym już siedzieć spokojnie w domu. Ale zobaczymy co czas pokaże .
Nie bardzo mogę też w pracy rzucić wszystko z dnia na dzień. Z drugiej jednak strony jak będzie trzeba to nie będę się zastanawiać, ani też niczym i nikim przejmować i rzucę . W końcu są rzeczy ważne i ważniejsze. -
nick nieaktualnyAngela dzos mam tak jak i Ty:) zycze Ci wszystkiego najlepszego i wymarzonych dwoch kresek:) dziekuje Wam dziewczyny za zyczenia:) mam nadzieje, ze wszyyyystkie sie spelnia:) slyszalam, ze dzis noc spadajacych gwiazd wiec bede wypatrywala:)
werni, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Dolaczam do forum i do wszystkich zyczen dla jubilatek
Staramy sie drugi cykl i bardzo ciekawa jestem ile te nasze starania potrwaja bylaby to pierwsza dzidzia ktorej juz bardzo pragniemy.. pozdrawiamwerni, Aaneta, Wróbelek lubią tę wiadomość
[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny