Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do blizniakow to tez fajne rozwiazanie choc slyszlam ze podobno ciezko sie z dwojka ogarnac
Ale w rodzinie nie bylo u nas wiec jakos nie mysle nawet ze my mielibysmy miec.[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Dea teraz to tylko się Kochanie jak najwięcej co do płci to dła mojego bym chciała chłopca, ale na teraz kiedy się staramy to jest obojętnie by była ćiaza i zdrowa
-
Przez ta literowke pytanie brzmi naprawde dobrze heheh ale ja nic takiego nie robilam. Nie slyszalam o czyms takim
Znalazlam tylko kiedys w internecie taka tabelke okreslajaca w ktorym z miesiecy poczniesz dziewczynke a w jakim chlopca. zajrzalam i sie okazalo ze corke molabym miec dopiero w grudniu. Od razu zamknelam i stwierdzilam ze to na pewno brednie heh nie chce czekac do grudnia a licze po cichaczu na coreczke[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
nick nieaktualny
-
Moj "męż" kiedys tez palil. Niby mi to nie przeszkaszalo bo palil od kiedy sie poznalismy ale od kiedy rzucil... juz sobie nie wyobrazam by do tego wrocil. Masakara jakas na kazdym kroku tylko fajka! Ale juz 4 lata nie pali wiec sukces dzieci beda zdrowsze i zeby tylko nie palily bo będzie szlaban heheh[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobilam dzem. Ale ciut wyszedl za rzadki, ale pierwszy raz robilam to trudno. W smaku pyycha:) ja tez staram sie nie myslec, ale nie potrafie:( kolejny cykl nie bola mnie piersi i zastanawiam sie co sie dzieje. Zawsze mnie bolaly, a od dwoch cykli nic, martwi mnie to:(