Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea zaraz zobacze Ewcia gratulacje, witam nowe osoby Angela trzymam kciuki, Aneta pech za pechem moze teraz bedzie szczescie ?
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
werni owulke miałam między czwartkiem a niedzielą co mi potwierdził gin na monitoringu, co prawda zostały jeszcze dwa pęcherzyki ale mówił że kobieta raz w cyklu ma owulacje.te co zostały pójda w zapomnienie. mówił że rzadko zdarzaja sie przypadki że 1 pęcherzyk peknie w innym dniu cyklu a 2 w innym i wtedy powstają bliźniaki dwujajowe.
-
No tak zapomnialam ze mowilas o tym, ale gapa ze mnie. Tak zapatrzylam sie na twoj spadek chyba ze to na zagniezdzenie idzie
-
Staramy się od stycznia, takie postanowienie noworoczne, żeby w końcu założyć rodzinę pierwsze 2 kreski ujrzałam 22 kwietnia 2015 roku, kalkulator porodu pokazywał termin na 31.12.2015 r. Byłam taka szczęśliwa! 1 maja trafiłam do szpitala na oddział z krwawieniem. Nawet nie zdążyłam potwierdzić ciąży u gin., wizytę miałam ustalona na 4 maja.. beta co 48 spadała, wypuścili mnie ze szpitala z pustką w sercu. Nie poddajemy się, działamy! Pełna nadziei czekam na zielone...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 21:17
-
nick nieaktualny
-
Madziak tez mi przykro.
Aneta trzymam kciuki.
Dea w sumie racja z 1 dniowym spadkiem lub skokiem. Ciekawa jestem co z tego cyklu wyjdzie.
Angela trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte.Angela B-D lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaneta, na wesele przygotuj sie dobrze i sie zapomnij, zrelaksuj...
kurcze wy tez znacie takie dziewczyny ktore wciaz i bez przerwy myslaly o ciazy i tak dlugo sie staraly ze juz stracily nadzieje i ... od razu zaszly. Ech.. co w tych naszych glowach a najlepszy przypadek byl u mojego w rodzinie.. ciocia LATAMI starala sie zajsc, wszystko bylo ok ale nic nie wychodzilo, gin stracil pomysly i doradzil by kupili sobie psa. Ciotka sie odblokoawala jakos i ciach, corciawerni lubi tę wiadomość
[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka