Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIde we wrzesniu z wynikami badan i zobaczymu co dalej. Werni w sumie to nie nialam nigdy monitoringu. Bylam tylko w jednym cyklu dwa razy zeby sprawdzic czy jest owu. 12 i 14 dnia i to wszystko. Ale od czerwca zmienilam lekarza wiec zobaczymu co ten dalej zrobi.
-
Tez tylko raz bylam, bo pozniej nie mialam jak. Teraz chce pojsc drugi raz. Madziak daj znac. Angela i jak tam u Ciebie ? Dea jak sie czujesz ?
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie dziewczyny z mojego rocznika.Mam pewien problem i bardzo liczę na waszą pomoc. Poprzednią @ miałam 24 lipca,od jakkiegos 1,5 tygodnia pojawiły się u mnie następujące objawy: mdłości (praktycznie cały dzień z różnym nasileniem),zmęczenie, zgaga (której nigdy wcześniej nie miałam),zawroty głowy, dziwne mrowienie i uczucie ciężkości w piersiach,wahania apetytu. Zrobiłam kilka testów,bo już po cichu liczyłam,że może ciąża:). Jednak w niedzielę dostałam @, ech.. Tylko następnego dnia miałam już bardzo skąpe krwawienie, dzisiaj jak na razie nic. Sama już nie wiem co myśleć Uważacie, że jednak mogę być w ciąży? Bardzo proszę o pomoc:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy slyszalyscie moze cos o przeciwcialach plemnikowych? Jesli ma sie w surowicy to czy leczy sie to? Ide na krew w czw na to ASA, ale zastanawiam sie czemu nie dal mi zebycto w sluzie u mnie sprawdzic tylko w surowicy. Ale w tym temaciw jestem zielona:(