Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez musze czekac na swoje dwa tyg. Dlatego w pl bede dluzej. Ja to bede mierzyc o 5:30 od nowego cyklu wtedy sie budze z moim.
-
nick nieaktualnyJa powiem szczerze nie mierzylam, ale nie wiem jak to interpretowac itp:\ co bedzie zwiastowalo owu przy takim mierzeniu temp. Moze zaczne, ale wytlumaczcie co i jak:) sorry, ze pytam w ogole o takie rzeczy, ale naprawde nigdy o tym nie pomyslam. A moze to pomoze...
-
Aneta najlepiej mierzyc o stalej porze odrazu po przebudzeniu. Owu wystepuje przy najnizszym spadku a nastepne trzy dni tempki ida w gore. Zagniezdzenie przewaznie wystepuje 5-12 po owu. To bedzie drugi spadek lub skok jednodniowy.
Dea tez mialam wtedy problem z mierzeniem.
Ania lec do gina. -
https://ovufriend.pl/graph/5e92a0d5503e4141afc83438866aec7f
hej hej, ktoś mi powie czy nie za wysoka ta moja temperatura jak na krwawienie poronne? już sama nie wiem co myśleć. nie powtórzyłam bety bo pani doktor powiedziała że nie ma takiej potrzeby. ale nie badała mnie, oceniła sytuacje patrząc na moje wyniki.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, a robila ktoras z was test i pokazalo ze jest pozytywny a nie bylyscie w ciazy?
Dzisiaj powinnam dostac okres i pomyslalam ze a.. po co czekac na okres i miec zludne nadzieje, lepiej zrobie test zeby sie nie napalac a mi pokazaly sie dwie kreski.. i dostaje paniki ze to juz ta druga jest slabsza od pierwszej ale jest w sumie wyrazna.
Mozliwe ze to test sie myli?[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka