Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Wróbelku faktycznie dawno Cię nie było ale jakie dobre wieści gratulacje!!!Ile się staraliście?
Ja w środę miałam usg moja fasolka ma 1,5cm:)Niestety krwiak jeszcze jest trochę się rozciągnął bo ciąża się powiększyła ale gin mówił,że się organizuje.Mam nadzieję,że sie wchłonie niedługo bo to zawsze jakiś strach:/Muszę jeszcze dużo odpoczywać więc całymi dniami poleguje.Badania ktore zlecił mi gin wszystkie dobre no tylko okazało się,że tsh wyszło 3,09 a powinno być do 2,5 i musiałam iść do endo zapisała mi letrox 75 po pół tabletki mam brać.Także trochę nerwów było ale musi być dobrze;)Filip 28.03.2016
-
Staraliśmy się od maja 2014. Ja jestem po HSG, z lekami na obniżenie prolaktyny, mąż z 2% prawidłowych plemników... Ale jakoś się udało i to w cyklu w którym całkiem dopuściłam, przed wyjazdem do Grecji (nie chciałam ryzykować złego samopoczucia na urlopie), a tu niespodzianka i grecki test ciążowy okazał się szczęśliwy. Narazie zamiast się cieszy to strasznie się denerwuje, że coś może się wydarzyć, bo to dopiero początek 6 tygodnia .
Czarodziejko a co to za krwiak u Ciebie?? Samoistnie się zrobił?
-
hej
moja wczorajsza beta : 467,8mlU/ml (10.08.2015)
6.08 - beta 59 mlU/ml
4.08 - beta 24 mlU/ml
wiec chyba moja wczorajsza beta nie jest najgorsza ?
jutro ide zrobic kolejna bete bo mam lekarza tego dnia. Wiem , że lekarz moze nic nie zauwazyć ale musze iść wczesniej bo jestem chora na Hashimoto i niedoczynnosc tarczycy. Stresuje sie jak przed bardzo waznym egzaminem. -
28latka gratulacje:)
Wróbelku ja też zaszłam w cyklu w którym wyluzowałam,wcześniej miałam podwyższoną prl mój nowy gin od razu zrobił monitoring czy jest prawidłowa owu i była:)Jak się upewniłam to automatycznie się odprężyłam i się udało:) Wiem co czujesz ja też się denerwuje tym bardziej,że u mnie ten krwiak.. Niestety przyczyna ich powstawania nie jest do końca znana,być może to przez to,że macica jest rozpulchniona jakieś naczynko pęknie i tworzy się krwiak ale nie wiadomo.U mnie pojawił się rowno w 5tyg. Niewielkie krwawienie którym byłam przerażona od razu do szpitala jechałam i okazało się,że krwiak,dostałam duphaston 3x1 i mam się oszczędzać ale myślę pozytywnie musi być dobrze;) Teraz jestem w 8 tyg.+3 dniFilip 28.03.2016