Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Edyzia Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagaa oby to bylo zdrowe i sliczne dzieciatko :) trzymam kciuki :*

Malagaa87 lubi tę wiadomość

[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
    6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malaga mysle,że test się nie myli;) Trzymam mocno kciuki!!!

• Malagaa87 Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny☺ bardzo bym chciała żeby się udało... Myślicie żeby jutro powtórzyć test ciążowy czy czekać do poniedziałku do bety? Ale wykres jakby nie potwierdzał ciąży... poniżej 37. Podobny jak w tamtym miesiącu

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test:)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test jutro rano i daj :) Trzymam kciuki za kolejny pozytyw :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • mxxx Debiutantka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również trzymam kciuki:) Oby się udało :)
    Ja chciałabym już zacząć próbować, ale miesiączka się jeszcze nie pojawiła po poronieniu. Wiem, że się może spóźnić w takiej sytuacji. Mam też nadzieję, że owulacja od razu wystąpi.
    Tak w ogóle stosujecie testy owulacyjne?? Ja jak do tej pory liczyłam kalkulatorem dni płodnych na "dzidziusiowo.pl" i było ok.

• Malagaa87 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mxxx ja stosowalam testy owulacyjne i mierzylam temperaturę. Zawsze mi się to że sobą pokrywalo. Dziś robiłam test ciążowy i znów pozytywny. Nie mogę się doczekać poniedziałku i badania krwi. Oby tylko miesiączka nie przyszla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 05:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malaga jesli test znow pozytywny to mysle, ze to na pewno ciaza:))) trzymam mocno kciuki.

• Malagaa87 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle na to czekałam że nie mogę się nawet cieszyć bo boję się że czar prysnie. Jeszcze się naczytalam ze jak gospodarka hormonalna jest zachwiana to pokazuje pozytywny test...

• LillaMy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malaga, nie czytaj wujka Google ani innych pierdół, bo za niedługo napiszesz że umierasz .. ;)

Gdy byłam w ciąży, nie czytałam nic !! aby się nie denerwować ..

Malagaa87, Edyzia, Kamila ;) lubią tę wiadomość

7bx9p1.png
    4qrCp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla ma racje, nic nie czytaj, odpoczywaj. Czekamy na informacje w pn!!:)

• Malagaa87 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za wsparcie:) ale się strasznie denerwuje...

• mxxx Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagaa87 nie denerwuj się. Będzie dobrze :) Pędź w pon na tą betę i do lekarza. Tyle nas tu trzyma kciuki, że musi być ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, pojawiłam się po małej przerwie..i z małą nadzieją.. choć to byłby cud w tym mies. po ponad 2 latach starań, ale jutro powtarzam test bo dzisiaj pepino taki z drugą oddaloną kreską lekką.. ale widoczną.
    Piersi przed @ prawie przestały mnie boleć, a od wczoraj znowu zaczęły, czuję podbrzusze, okresu nie ma choć kilka dni temu miałam wrażenie, że się zaczyna.

Gratuluję zaciążonym i trzymam za wszystkich kciuki jak zawsze !

Na koniec daję zdjęcia testu, może ktoś wie jak wygląda pozytyw w pepino :P

Zbytnio się nie nastawiam bo po takim czasie starań naprawdę nie ma się co nakręcać.

http://zapodaj.net/817874b36a699.jpg.html

http://zapodaj.net/ee6364756abf0.jpg.html

http://zapodaj.net/2c9258803e44d.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka trzymam mocno kciuki!! Jutro rano powtorz test i koniecznie daj znac:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaneta wrote:
    Pirelka trzymam mocno kciuki!! Jutro rano powtorz test i koniecznie daj znac:)
    Powtórzę na pewno, powtórzę choć dzisiaj nawet nie chciałam go robić :P wiecie lata doświadczenia trochę zmieniły moje podejście, ale teraz już chcę wiedzieć.

Gdyby się akurat teraz udało to byłoby to dla mnie komiczne i paradoksalnie śmieszne :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 18:02

• Malagaa87 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, trzymam też kciuki:) ja chyba oszaleje do tego poniedziałku, cały czas myślę o badaniu... teraz na wieczór jakby mnie brzuch pobolewał na okres...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagaa87 wrote:
    Pirelka, trzymam też kciuki:) ja chyba oszaleje do tego poniedziałku, cały czas myślę o badaniu... teraz na wieczór jakby mnie brzuch pobolewał na okres...
    Mnie od kilku dni też wieczorami tak boli.

• Malagaa87 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to jest jakby lżejszy ból... ja miesiaczke mogę dostać dziś lub jutro... Oby nie nadeszła

• astre Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, Malagaa87: ogromnie trzymam za Was kciuki! Tak bardzo chciałabym, żeby którejś z nas w końcu się udało. I styczeń 2016, żeby był początkiem seryjnych zapłodnień na tym forum :)

U mnie bez zmian, jeszcze kilka dni i zacznie się owulka i kolejne starania rozpoczniemy. Jakoś bez większych emocji, bo po grudniowych intensywnych staraniach trochę oklapliśmy w styczniu, ale zobaczymy :)

Wczoraj mieliśmy spontaniczne siedzenie do 3 rano z mężem i wymyśliliśmy sobie PLAN B, gdyby nie wyszło nam przez następny rok spłodzenie pociechy. Jeśli nam nie wyjdzie, to 16.01.2017 wylatujemy w długą podróż, kilku miesięczną, lub kilku letnią. :)

Od dzisiaj wdrożyliśmy plan oszczędnościowy w nasze życie, właśnie wystawiamy jakieś nieużywane rzeczy na OLX i rozpoczynamy oszczędzanie.

Może uda nam się spłodzić dzieciątko, jeśli trochę skupimy się na czymś innym :)

Malagaa87 i pirelka: koniecznie dajcie znać!!!

pirelka, Kamila ;) lubią tę wiadomość

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ