Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalagaa87 wrote:Pirelka gratulacje:)ja się dowiedziałam że progesteron nie jest najgorszy. Norma jest od 9. O teraz czekam na wizytę 29 stycznia. Bedzie to 6 tydzien. Ciekawe czy już serduszko będzie bilo:)
Ja moim się nie stresuję, normę mam od 2,8 a mam 15,9 więc nie chcę sama siać paniki, bo samymi nerwami sobie zaszkodzę.
Jestem też po rozmowie z kierowniczką, wie o ciąży i pozwoliła mi odsunąć się z najcięższych zmian kamień spadł mi z serca. -
Ja miałam w innych jednostkach nmol ale po przeliczeniu wynosi 15.4. Tylko nie mam norm dla ciazy podanych. Ale skoro lekarKa mówiła że czekamy do wizyty, to czekamy.czuje sie dobrze, nie mam plamien żadnych ani krwawien. Tylko jedyne co mi się chce to spać. To dobrze Pirelka ze nie będziesz musiała dźwigać. A jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:05
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalaga to wychodzi podobnie jak u mnie, ja nie byłam na konsultacji chociaż wiem, że co lekarz i organizm to inna opinia oraz zalecenia, ale staram się już tym nie martwić skoro Tobie lekarz powiedział, że nie jest źle to super ! Mi od razu lepiej
Czuję się dobrze, generalnie poza piersiami i czasami lekkim uczuciem, czy bólem podbrzusza nic mi nie jest. Nie mam plamień, mdłości..
Czasami bolą mnie plecy i czasami częściej ciśnie mnie sikanie, ale mało co sikam.
Nic specjalnego na razie, więc nawet pracuje mi się dobrze.
A Ty jak się czujesz? -
nick nieaktualnyCzarodziejka87 wrote:Pirelka chciałam Tobie pogratulować z całego serca!:*
Nie wiem czy mnie pamiętasz u mnie starania od grudnia do czerwca obecnie 32 tydzień
Jeszcze raz gratuluje!!!Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalagaa87 wrote:Pirelka ja narazie też studzę emocje u mojego męża i siostry. Z moimi chorobami a do tsh i prl, jeszcze glukoza poza norma. Chce pozytywnie myslec ale obawy biora gore...Trzeba poczekać... kiedy masz wizytę u lekarza?
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Pirelka u mnie w 6t5dc było widoczne serduszko, także jak pójdziesz w 7tc być może już wszystko zobaczysz
Jak Wam minął weekend? U mnie romantycznie -
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Wypoczywaj przez te dwa dni Dlaczego do neurologa?
Neurolog dlatego, że jakiś czas temu robiłam rezonans głowy bo często mnie bolała, ale jest o. Mam też problemy z kręgosłupem ale lekarka teraz nic zapisać np. zabiegów mi nie może i kazała mi dbać o siebie, dmuchać i chuchać
Termin na razie do gina zwolnił się na 12 lutego to zawsze 3 dni wcześniej niż miałam, a może uda mi się wbić wcześniej -
pirelka Uważaj na siebie! Jak zakupy udane?
werni w takim razie niech wredzioch szybko mija i trzymam kciuki za kolejny cykl
Dzis ma 15dc i boli mnie lewy jajnik....mam nadzieje ze to owulacja a nie znów torbiel! Jak sadzicie? wcześniej tak nie miałam...
werni lubi tę wiadomość