Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:pirelka Uważaj na siebie! Jak zakupy udane?
To takie zwykłe zakupy spożywcze, nic specjalnego spotkanie z koleżanką, wypiłam czekoladę na gorąco, ona kawkę.
Kamila mam nadzieję, że to żadna torbiel, ja w sumie nigdy nie miałam.. -
Moze to być dziwne dla kogos ale ja lubię spożywcze zakupy robić
Ostatnio kupiłam wejcie na degustacje kaw z 4 ston świata z deserem, bo moj M bawi sie w baristę Uwielbia rozne nowe kawy.... Będzie mial prezencik i mam nadzieje ze jak pojedziemy to juz bede w ciazy i nie bede musiała tylu kaw próbować Bo ja to kawa tylko biała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 20:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila, mnie zawsze boli lewy jajnik na owulkę , i to tylko lewy, nigdy prawy. ;|. Ja też lubię zakupy spożywcze, ale muszę mieć dzień i najlepiej budżet nieograniczony . A kawę uwielbiam! Mój ulubiony moment dnia to poranna kawka i internecik
werni trzymam kciuki za nowy cykl!Kamila ;), werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysosenka wrote:Kamila, mnie zawsze boli lewy jajnik na owulkę , i to tylko lewy, nigdy prawy. ;|. Ja też lubię zakupy spożywcze, ale muszę mieć dzień i najlepiej budżet nieograniczony . A kawę uwielbiam! Mój ulubiony moment dnia to poranna kawka i internecik
werni trzymam kciuki za nowy cykl!sosenka lubi tę wiadomość
-
Kamila nawet przez chwile nie da sie czegos zdziałać? Szkoda zebyscie mieli stracic miesiac, ale czasem tak jest.
Dziewczyny co do kaw to nigdy nie przepadalam wiec zdania nie mam. Czasem wypije gdzies jakies cappuccino ale dla mnie nie ma to jak kakao wlasnie gorace mmm.... a na kolacje z bulka z bialym serem ech..
Astre luty bedzue wasz[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Dzis 19dc zatestowałam ;(, wiedziałam jaki będzie wynik ale musiałam sprawdzić bo dzis przyjaciółka wpada na winko
Wczoraj poszłam zajac sie dwójka dzieci wieczorem, bo znajomi poszli do kina. Wspólna kolacja, kąpiel dzieciaków, czytanie na dobranoc...zasypiając mała 5 lat, przytuliła sie do mnie tak ze słyszałam bicie jej serduszka mówiąc Kocham Cie ciociu, spijmy razem Walczyłam by łzy mi nie poleciały. Później podobna sytuacja z starszym jej bratem....Ah cudowne uczucie, a jednocześnie smutne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:14
-
Hej dziewczyny chciałam się do Was przyłączyć jak to się mówi w grupie siła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 12:09
LillaMy, Edyzia lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
To mój 11 cs o małe szczęście,staramy się od stycznia 2015r.w tym prawie 4 miesiące mieliśmy przerwy na badania,bo czekałam za wynikami...Dzisiaj mam 10 dc niedługo owu O pierwszą ciążę staraliśmy się równy rok,cykli będzie więcej niż 12 nie wiem ile bo już pozniej przestałam liczyć,straciłam nadzieję,że nam się uda.Aż pięknego 23 grudnia 2011r.zrobiłam test po tym jak @ spozniała mi się 4 dni i ujrzałam II piękne kreseczki.Cudowne uczucie.Pozniej okazało się,że są dwa serduszka,byliśmy najszczęśliwsi na świecie,że będziemy mieć dwie córeczki.Niestety w 35 tc serduszko jednej córci przestało bić poszłam do szpitala czekając na cc ze zdrową ciążą i dziećmi,a wyszłam z jedną córeczką przez zaniedbania lekarzy
To pierwsze forum na którym się udzielam,przeczytałam wszystkie Wasze wpisy myślę,że w 2016 Wszystkie ujrzymy na teście II piękne kreski!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 12:10
Edyzia lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexia, strasznie Mi przykro że z powodu konowałów musiałaś taką tragedię przejść .
Na szczeście Liwia jest z Wami i daje Wam dużo radości miłości i szczęścia
Wiem, że nie raz zadałaś sobie pytanie czy dziewczynki były by identyczne bądź co by ich różniło
Mam nadzieję że ten cykl będzie owocny i znowu ujrzysz piękne dwie kreseczki
ps: Córeczkę masz Śliczną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 12:05